çukurova motokrostan klf 700arazi testi.

bu hafta ekibe yeni katılan arkadaşımız ertanın yeni aldığı kavasaki klf 700 atv yi test etmek ve hataydan gelen misafirimiz hasan abinin oğlu kereme bölgeyi tanıtmak için dağlara çıktık ilk fotomuz kuş bakışı karaysalı girişi.

2.ci fotomuz yakıt ve hazırlık.

artık arazideyiz.

alicanda yeni makinasıyla göz dolduruyor.

karaysalı kızıldağ arasında 1 köy kahvesinde çay molası verdik allah razı olsun amcalar çok sıcak karşıladılar çay parası bile almadılar ve her seferinde mutlaka bekleriz dediler.

oyuna devam.

çağatayın debelenme anı.

buda misafirimiz kerem.

ertan ve atv henüz alışmadıkları için ben atv ye krosu öğretiyorum atv alışınca ertanda alışır.

haydi aslanım sen başarırsın.

gözel 1 görüntü.

atv işi öğrendi ya ertanda bundan faydalanıyor.

eylence tam gaz.

yatırrrr.

hayatın ve 2 tekerin tadı krosta göründüğünden daha dik ve zevkli inanın.

ertanın geçemediği yerlerde atv yi ben alıyorum 300 kg lık canavarın uçması ayrı 1 heyecan.

pozantıya yaklaşıyoruz orda misafirimizi erken gödereceğiz yolu uzun hataya gidecek atv ile ktm ise pozantıda kalacak.

artık alican ile başbaş dağlardan dönüyoruz son kareler.

hava kararıyor yılların eskitemediği köy haçkırı ya kuş bakışı.

xr ım canım benim.

buda alicanın crf si canı onun.

bu haftada bukadar bizden ayrılmayın macera burada.

Dağlar,ormanlar,çağlayanlar,şelaleler alayı sizin yemin ediyorum.Bizde saf saf nerde asfalt?nerde yapılmış yol? onu arayıp duruyoruz:cherry:.Elinize,gazınıza sağlık arkadaşlar:cat:.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Çok güzel resimler var yine. Paylaşım için teşekkürler.
Şu krosu bi gün deniycem ama ne zaman bilimez....

Dağlar,ormanlar,çağlayanlar,şelaleler alayı sizin yemin ediyorum.Bizde saf saf nerde asfalt?nerde yapılmış yol? onu arayıp duruyoruz:cherry:.Elinize,gazınıza sağlık arkadaşlar:cat:.

dostum biz paylaşmaya hazırız yolun düşerse gel düşmessede düşür.

Çok güzel resimler var yine. Paylaşım için teşekkürler.
Şu krosu bi gün deniycem ama ne zaman bilimez....
1 dost tavsiyesi kabul edersen zaman geçirmeden dene derim.

Son düzenleme:
Kadirciğim negüzel yerleri gezmişsiniz sonradan pişman oldum kalmadığıma ama şimdi fotoları görünce yarımda olsa gezmiş gibi oldum yüreğine sağlık ATV de baya iş çıkarmış biraz yaşlanınca ATV alıp dağlara onunla çıkarız:cherry:şaka şaka senin ikitekerden vaz geçmeyeceğini biliyorum:cat:

kroscu01 kardeşim,Adana'ya mecbur yolum düşüyor.Zira kardeşim orada oturuyor.:).Artık bahar geldiğinde yeni bir motorum olmuş olacak ve onunla gelicem Adana'ya.Sizleride,saf saf gezerken nasıl olsa oralarda bulurum:cherry:.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kroscu01 allah içinize sindirsin hocam hayranım size...paylaşım için teşekkür ederim yorum yapmak isterdim ama resimler manzaralar herşeyi anlatıyor ve bana yorum yapma olanağı bırakmıyor::biggrinn::biggrinn

Kadirciğim negüzel yerleri gezmişsiniz sonradan pişman oldum kalmadığıma ama şimdi fotoları görünce yarımda olsa gezmiş gibi oldum yüreğine sağlık ATV de baya iş çıkarmış biraz yaşlanınca ATV alıp dağlara onunla çıkarız:cherry:şaka şaka senin ikitekerden vaz geçmeyeceğini biliyorum:cat:

abi keşke gelseydin bugün haberini aldım gurup olarak adanadaymışsınız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sonunda bende krosa başlıyacağım :salut:

kroscu01 kardeşim,Adana'ya mecbur yolum düşüyor.Zira kardeşim orada oturuyor.:).Artık bahar geldiğinde yeni bir motorum olmuş olacak ve onunla gelicem Adana'ya.Sizleride,saf saf gezerken nasıl olsa oralarda bulurum:cherry:.

sanada 1 makina ayarlarız inşallah .

kroscu01 allah içinize sindirsin hocam hayranım size...paylaşım için teşekkür ederim yorum yapmak isterdim ama resimler manzaralar herşeyi anlatıyor ve bana yorum yapma olanağı bırakmıyor::biggrinn::biggrinn

gardaş ilgi ve alakanız yeter gönüller 1 olsun.

sonunda bende krosa başlıyacağım :salut:
başladığında şimdiye kadar başlamadığına pişman olacaksın.

Son düzenleme:
sevgili abiciğim yine bütün tecrübenle yönlendiriyorsun herkesi inşallah allah bana senden birşeyler öğrenmeyi nasip eder

Son düzenleme:
vay be dağ bayır geziyosunuz helal olsun . . .:cat:

Abi süpersiniz varya ...İçim gitti....Nasıl eğlenmişsiniz öyle....Özenmemek elde değil ....Harika toplanmışsınız organizasyon çok sağlam.....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar