Aşırı hız, aşırı sorun...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şu ana kadar izlediğim en faydalı reklam filmi;

[YT]ILMkpRNCBDI[/YT]

The Faster The speed, The Bigger The Mess (Aşırı hız , aşırı sorun) sloganıyla ,Kuzey Irlanda Çevre Departmanlıgı ve Irlanda Yol Güvenliği Otoritesi tarafından yayınlanmış bir reklam kampanyasıdır.

bu video bi kaç defa yayınlanmıştı kazalarla ilgili açılan video topiclerinde

Bunu ana haber bültenlerinde de göstermişlerdi.
Paylaşım için teşkür Aye :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Devamı var;

[YT]5J58i_qbQxY[/YT]

[YT]_z8Mnf22D30[/YT]

[YT]v_AMEYsBxZA[/YT]

[YT]fhV5O-it9kY[/YT]

[YT]23xr3JF-tz0&NR[/YT]

[YT]yVBfMMMUsGs[/YT]

Bunu ana haber bültenlerinde de göstermişlerdi.
Paylaşım için teşkür Aye :p

Okulun yokmu senin çocuk, uyusana.:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Murat senin gibi bilinçli bir üye nasıl olurda daha önce birkaç kez yayınlanan videoları foruma ekler. :cherry:

Aklım almıyor açıkcası. :queen:

Yine de teşekkürler. Daha önce izlememiş birileri umarım vardır. :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Murat senin gibi bilinçli bir üye nasıl olurda daha önce birkaç kez yayınlanan videoları foruma ekler. :cherry:

Aklım almıyor açıkcası. :queen:

Yine de teşekkürler. Daha önce izlememiş birileri umarım vardır. :)

Benim gibi izlemeyenlerde varmış demekki, gayet faydalı videolar tekrar tekrar foruma konulmasında bence bir sakınca yok.

Bu arada, daha önce verilmişti, daha önce denilmişti.:p

Ya daha önce verilen başlıkları kitlerken, izlemeyenler için açıklama kısmına önceki verilmiş olan videonun linkini koymalarını rica ediyorum.
Böylelikle aynı başlık üzerinden hem süreklilik sağlanmış olur hem de yorum yazamayanların içinde patlamamış olur.:p

arkadaşlar daha önce verilmişti deyip gülüp geçiyosunuz ama farkındaysanız çevremizde yaşanan hatta sıklıkla yaşanan bi kaza türü söz konusu durum bu kadar acıklı ve hassasken bu şekilde tepki vermeniz beni şaşırttı benim ablam 1984 yılında 7 yaşındayken bağdat caddesinde motor ile giriş bile yasakken motorla yarış yapan (o zamanın) gençlerinin kurbanı oldu :pr::pr:
Sonuç: ablam 1977 doğumluydu 1984 te vefat etti..
Ben 1990 doğumluyum ve ablamı görme şansım bile olmadı yaşasaydı belkide bi kç tane yiğenim olacaktı.. :salut::salut:

Son düzenleme:
arkadaşlar daha önce verilmişti deyip gülüp geçiyosunuz ama farkındaysanız çevremizde yaşanan hatta sıklıkla yaşanan bi kaza türü söz konusu durum bu kadar acıklı ve hassasken bu şekilde tepki vermeniz beni şaşırttı benim ablam 1984 yılında 7 yaşındayken bağdat caddesinde motor ile giriş bile yasakken motorla yarış yapan (o zamanın) gençlerinin kurbanı oldu :pr::pr:
Sonuç: ablam 1977 doğumluydu 1984 te vefat etti..
Ben 1990 doğumluyum ve ablamı görme şansım bile olmadı yaşasaydı belkide bi kç tane yiğenim olacaktı.. :salut::salut:

basın ssaolsun diyim de onların aralarındaki bi atışma diyebilirsin buna
kimse istemez kazanın en ufağı kendi başına yada yakınınınkine gelsin dimi

basın ssaolsun diyim de onların aralarındaki bi atışma diyebilirsin buna
kimse istemez kazanın en ufağı kendi başına yada yakınınınkine gelsin dimi

ben sadece başıma geldiği için değil böyle kazaların olmasına çok üzülüyorum çok etkiliyor beni nedense..:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar