Honda cbr 125r yi kullanmak kolaymıdır?

Ben 15 Yasındayım Arkadaslar Cbr 125r Alıcam Sıte Icinde Kullanıcam Da Duz Vites Ya Kalkışta Debrı Ajı Kacırırsam Motor Altımdan Kacar Dıye Korkuyorum Kullananlar Sızce Kolaymı Kullanımı

Not:arkadaslar Hepınıze Teşekkur Ederım Saolun

Motoru kullanmak kolay da ehliyetsiz polisten kaçmak zor. Biraz bekle, ehliyet al, motoru da öyle al. Polis yakalarsa kötü olur senin için.

cbr 125 i kullanmak kolay ama sol kütügü kırmadan kullanmak zor:cherry::cherry:

yok arkadaşım merak etme sıte içinde kullanıcam ayrıntılı bılgı verırmısın bırazdah mesela 100kmh kac sanıyede cıkar bırde ben 50 kıloyum kaza koklendıgımde motor dıkılırmı benım ılgımı ceken şeyler bu nede olsa hız tutkunuyum yaa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok basit:cherry:

yok arkadaşım merak etme sıte içinde kullanıcam ayrıntılı bılgı verırmısın bırazdah mesela 100kmh kac sanıyede cıkar bırde ben 50 kıloyum kaza koklendıgımde motor dıkılırmı benım ılgımı ceken şeyler bu nede olsa hız tutkunuyum yaa

9-10 saniyede çıkar.debriyajı kaçırırsanda diker kafayı

Son düzenleme:

600lükmü bu ya gaz köklediginde dikilcek:queen::queen::queen::queen: en fazla yanlarsin başka bişey olmaz sende gaza kökleme kardeşim sakin kullan:):p

600lükmü bu ya gaz köklediginde dikilcek:queen::queen::queen::queen: en fazla yanlarsin başka bişey olmaz sende gaza kökleme kardeşim sakin kullan:):p

1.viteste kaçır debriyajı bakalım.nasıl dikio:cherry:

ama arkadaşım bir üsttundekı arkadaş dike bilir demiş sen farklı şey dıosun

valla motorun üstünde duruş açısından sorarsan biraz öne eğilceksin ve kafanda mutlaka kalite bi kask olacağından boyun ve bel ağrısı oluşcak sende:)

ama motorun teknik verileri olarak düşündüğün zamanda evet cbr 125 r 125cclik racing tarzı motorlarda üst sıralardadır :) debriyaj ve kullanımda dikkat gerektirir :)

4 gözlü olmak da yetmeyebilir zaten motosiklet kullanırken :)

CBR 125 Baslığında da yazmıstın sen ; Orda da açıklamıstım..

Kullanması kolaydır ; Heleki Scooter vs deneyimi olanlar için zor bi yanı yok..Tabi sonucta vitesli iki el iki ayak kullanılıyor.. ama ben ilk vitesliye bindiğimde hiç sıkıntı yasamamıstım; Sürekli vites değiştirirsen ayaklar eller alısıyor...

2009 Model CBF 125

Arkadaşlar açıkcası, anlattığınız deneyim ve tecrübelerin cbf 150 den ibaret olduğunu görmekteyim. kuşkusuzki tecrübe ve deneyimleriniz çok değerli ama unutmamak gerekirki konuyu açan arkadaşımız 2009 model bir 125'lik alacaktır, bu noktada farklı bir konsept ile karşı şarşıyayız ve üstelik sizlerde bu yeni modele bine bilme fırsatını bulamadınız o nedenle her ne kadar cbf 150 tecrübeniz olsada, cbf 2009'un kısmen farklı aksamları, dengesi ve hissettirdikleri su getirmez bir gerçektirki yine farklılık gösterecek.

Genç arkadaşımıza yapılan bir çok olumsuz yorumun etkisinde kalmamasını tavsiye ediyorum.
İlk vitesli aksam geçişinde her zamankinden daha dengeli, daha oturaklı bir 2009 cbf ile tecrübe edeceğinden konbinasyonlara çok çobuk alışacağınada inanıyorum.

2.200 Euro civarındaki fiyatın 2.000 euro seviyelerinde stabilize edileceği beklentisi mevcuttur.

Arkadaşlar açıkcası, anlattığınız deneyim ve tecrübelerin cbf 150 den ibaret olduğunu görmekteyim. kuşkusuzki tecrübe ve deneyimleriniz çok değerli ama unutmamak gerekirki konuyu açan arkadaşımız 2009 model bir 125'lik alacaktır, bu noktada farklı bir konsept ile karşı şarşıyayız ve üstelik sizlerde bu yeni modele bine bilme fırsatını bulamadınız o nedenle her ne kadar cbf 150 tecrübeniz olsada, cbf 2009'un kısmen farklı aksamları, dengesi ve hissettirdikleri su getirmez bir gerçektirki yine farklılık gösterecek.

Genç arkadaşımıza yapılan bir çok olumsuz yorumun etkisinde kalmamasını tavsiye ediyorum.
İlk vitesli aksam geçişinde her zamankinden daha dengeli, daha oturaklı bir 2009 cbf ile tecrübe edeceğinden konbinasyonlara çok çobuk alışacağınada inanıyorum.

2.200 Euro civarındaki fiyatın 2.000 euro seviyelerinde stabilize edileceği beklentisi mevcuttur.

cbr125 den bahsediyor arkadaş sanırım yanlış anladınız

kardeşim benim de ehliyetim yok ve 2 senedir bekliyorum..inş seneye ekim ayından sonra alıcam..bence sende acele etme bekle..motor işi aceleye gelmez..sonuçta 2 teker üstünde gidiyosun ne olacağı hiç belli olmaz..biraz tecrübe lazım..:cat:

yas kurtarmıo kardes ama yinede solm derbiyle polisten kacarsın ama hondayla yok ole bi şansın:)) derbide tek kisi 170 ekdr cıkar duz yolda ama ehlıyet almayanlarda cıkmıo babanla birlikte bin ogren ufak ufak

Sen o motoru alınca site içinde turlamakla kalıcam de alnından öpiim senin :) Yok öyle iş öncee kursa (mümkünse honda eğitim merkezine hem orada hevesini de alırsın rahat rahat :) )sonra ehliyete ondan sonra ne yaparsan yap :mrgreen: azıcık sabret çocuk oyuncağı değil bu motosiklet senin canın kıymetli sen şu an farkında olmasan da :rendeer:

dostum hem site içinde kullanıcam diyosun hem de 100km ye kac sanıyede cıkar dıyosun nasıl bır sıte bu merak ettım istanbulpark tamı sızın evınız???:farao::farao: ehliyet al ilk olarak eğer site içinde dolaşıcaksan bisikleti değişme hemde benzim masrafın olmaz:cat::cat: ama öğrenmek için soruyorsan o ayrı evet cbr 125 i kullanmak kolaydır ama sonuç olarak 125 lik te olsa biraz tecrübe ve dikakt ister şakaya gelmez motora binmek

arkadaşlar bende b sınıfı ehliyet var motor ehliyeti almak istiyorum nekadara patlar ve honda cbr 125 r yi kullanmak için a2 yemi yoksa a1 ehliyetimi gerekiyoo ?

Moderatör
A2 gerekiyor. Forumda biraz arastirsan herturlu cevap mevcut, yeter ki üşenme :)
Yeni konu acmamissin bu yuzden takdir ettim seni genc arkadasim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar