yok arkadaşım merak etme sıte içinde kullanıcam ayrıntılı bılgı verırmısın bırazdah mesela 100kmh kac sanıyede cıkar bırde ben 50 kıloyum kaza koklendıgımde motor dıkılırmı benım ılgımı ceken şeyler bu nede olsa hız tutkunuyum yaa
yok arkadaşım merak etme sıte içinde kullanıcam ayrıntılı bılgı verırmısın bırazdah mesela 100kmh kac sanıyede cıkar bırde ben 50 kıloyum kaza koklendıgımde motor dıkılırmı benım ılgımı ceken şeyler bu nede olsa hız tutkunuyum yaa
600lükmü bu ya gaz köklediginde dikilcek:queen::queen::queen::queen: en fazla yanlarsin başka bişey olmaz sende gaza kökleme kardeşim sakin kullan![]()
cbr 125 i kullanmak kolay ama sol kütügü kırmadan kullanmak zor:cherry::cherry:
1.viteste kaçır debriyajı bakalım.nasıl dikio:cherry:
Arkadaşlar açıkcası, anlattığınız deneyim ve tecrübelerin cbf 150 den ibaret olduğunu görmekteyim. kuşkusuzki tecrübe ve deneyimleriniz çok değerli ama unutmamak gerekirki konuyu açan arkadaşımız 2009 model bir 125'lik alacaktır, bu noktada farklı bir konsept ile karşı şarşıyayız ve üstelik sizlerde bu yeni modele bine bilme fırsatını bulamadınız o nedenle her ne kadar cbf 150 tecrübeniz olsada, cbf 2009'un kısmen farklı aksamları, dengesi ve hissettirdikleri su getirmez bir gerçektirki yine farklılık gösterecek.
Genç arkadaşımıza yapılan bir çok olumsuz yorumun etkisinde kalmamasını tavsiye ediyorum.
İlk vitesli aksam geçişinde her zamankinden daha dengeli, daha oturaklı bir 2009 cbf ile tecrübe edeceğinden konbinasyonlara çok çobuk alışacağınada inanıyorum.
2.200 Euro civarındaki fiyatın 2.000 euro seviyelerinde stabilize edileceği beklentisi mevcuttur.