[Adana - MT]

yaw dostum vidyoyu koydum ama yutube kullanamayanlar göremez fotolara gelince acayip derecede hastayım klavyenin tuşuna basacak takatim yok ama ekleyecem:rendeer:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmiş

pazar günü hasta olmazsam gelebilebilirim galiba söz vermeyim
:rendeer:

Yaw cengizim ne demek "pazar günü hasta olmazsam gelebilirim". Sende Hasta olma :mrgreen: Eğer hastaysan çabuk iyileşmene bak yoksa çok şey kaçıaracaksın :pr:

Büyük geçmiş olsun :rendeer::rendeer::rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
selam adana halk cumhuriyeti...

allah muhabbetinizi bozmasın kardeşlerim, abilerim...

inşallah en kısa zamanda güzel orghanizasyonlarda tekrar birlikte olmak ümidiyle.görüşürüz

cümleten günaydın ADANA MT nin değerli insanları:rendeer:

herkes burada arkadaşım.şimdi söyleyin bakalım
yol kaç saat, oradan kaçta kalkmak planlanıyor.yani gelim desem dönüş yolu kaç saatlik kesin bilen yanıtlasın litfen, kargaşa yaratmayalım:mrgreen:

Veyis hocam dediğine göre 1.5 sat sürermiş, hava kararmadan kalkacağımıza göre en geç saat 15 gibide kalkarız :salut:

erken gidip erken kalkalım arkadaşlar.daha siz kapıkayaya uğrayacaksınız

mesela 08:30 hareket saati olsun:)
hatta sabah namazını müteakiben olsa daha hoş olur gibime geliyor:queen:

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
:cat:G Ü N C E L L İ Y O R U M :cat:

Gezi Duyurusu
Dün akşamki toplantıda Pazar günü gezisi için eğer hava şartları uygun olursa Veyis Hocamız öncülüğünde Kızıldağ'a sucuk ve pirzola yemeğe gideceğiz.
Katılmak isteyen arkadaşlarımız Saat 9:00 HAREKET Fuar alanın önünden :cat:
Şimdilik katılanlar:
Veyis Hocam + Eşi
Muzaffer1968 + Eşi
Çelik Gürsel + Eşi
Haluk hocam + Eşi
Gökhan Hocam + Eşi
Mustafa abi + Eşi
Turgay abi + ???
İso + Nişanlısı Ferda
Bora + Eşi

Listemizi güncellersek kimin gelip gelmiyeceği belli olur....

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
gürselim,yol zaten 70 km.50 km.karaisalı,20 km.ondan sonra kızıldağ.hem 9 diye muzaffer yazmış.KAREKET O SAATE...

Son düzenleme:
9 yazdığına göre 9:30 dan önce yola çıkılmaz bora abi

Gürselim istersen akşamdan çadır kuralım :p

gürselim,yol zaten 70 km.50 km.karaisalı,20 km.ondan sonra kızıldağ.hem 9 diye muzaffer yazmış.

sabahın köründe gidip ne yapacaksınız :silent: kahvaltıyamı gidiyoruz eğer öylesi tabiki erken çıkalım :cat:

erken gidip erken kalkalım arkadaşlar.daha siz kapıkayaya uğrayacaksınız

mesela 08:30 hareket saati olsun:)
hatta sabah namazını müteakiben olsa daha hoş olur gibime geliyor:queen:

Gürselim bir alemsin :mrgreen: sen saat kaçta işe gidiyorsun :silent:

Son düzenleme:
bende gelmek isterdim ama pazar günü mersin de olacağım...Gurbette okuyan bir gencin motorunu kışa hazırlayacağım...Birde benim yamaha yı Toplayacağım atölyede ... İki haftadır ihmal ettim motorumu... Şimdilik Mondial Zatla idare ediyoruz maalesef...Ama yamaha bitsin o zaman kovsanızda gitmem :) Pistonlarını istetmiştim gelmiştir herhalde... Birde Sele değişecek...Ne yapalım kendi chooperimizi kendimiz yapıyoruz... Eksoz dört giriş tek çıkış acaba ikiyemi bölsem diye düşünüyoum... Ama sanırım yine tek olacak... Neyse çok istiyorum sizlerle tanışmayı ne yapalım kısmet ? Bu arada Ofisim Adliyenin orda ... gelirseniz çayımı içersiniz... sevgiler...

SLMLAR OLSUN BN KRO CUMANIN YEĞENİ CECO BENİDE LAYIK GRÜRSENİZSE SEVİNİRİM ARANIZA HERKESE ŞİMDİDEN SAYGILAR :cat:

Cümleten iyi Akşamlar Veyis hocanın dediği yerde bu mevsimde tenha olduğu için sadece sucuk ve dana eti varmış eğer Koyun eti arzu edilirse önceden haber vermek gerekiyormuş adamın adı AHMET telf:0.536.8543002 Dr.Yaşar Yılmaz aradı deyince hatırlarmış.

yola 9 da çıkalım daha erken çıkarsanız ben gelemem. zaten toplam 70 km bişeymiş. çabuk biter o yol.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar