[İzmir MT] 14 Kasım '08 "Nargilemin Marpucu Nedendir Neden?" Muamması Toplanması

şimdi sezy istanbuldaymış, izmire gelmek için izmir konsolosluğuna vize başvurusunda bulunmuş o çıkmıyomuş,:p
gökalp ise bahçelievlerden çıkamıyomuş onada konak vizesi verilmiyomuş :p

baboş vize diye sınava diyo bunlar :wiinkk::queen::queen::queen:

sezy ve gökalp bak bööle diyosunuz o kitaplara bakıp bakıp o listedekilerin yüzlerini göreceksiniz soora okuduğunuzu anlamayacaksınız benden solemesi:wiinkk: anlaşma bitmiştir geliyosunuz yani :cherry: :cat:

mustafa abi zaten ders çalışmamak için herşeyi yapıyorum:pr: 5 dk için bile olsa geliriz inşallah....görüşmek üzere:rendeer:

yien gelemiyorum....bugün akşam geçen haftadan ayarladığım misafirlerim gelecek....bu aralar polisden korkmaya başladım...ehliyet için kaydımı yaptırdım...27 kasım da sınav var...ehliyetli olarak katılırım artık yeni toplantılara..:pale::pale:

Ya biri bana Motosikletini Kirlasın Abilerim,Arkadaşlarım orda olayım bi günde Motosikletli olarak :p

Motosikletsiz gelmek iStemıorum bi kerede Erhan abi,bi ilk olsun hayatmda :D

Güzel bir yere benziyor,emeği geçenlerin emeğine sağlık :cat:
Kalabalık bir buluşma olacak gibi..:)

Benim barımda da canlı müzik var,ortamı ayarlayıp kendimi orada hissetmek için sizin büyük boy fotolarınızı kartona yapıştırıp masalara yerleştiricem:)Evet evet yapıcam bunu..

İyi eğlenceler :wiinkk:

benden daha kotu durumda olanlarda varmis zavalli kardesim yaaaa :p :cherry: bu halinin bir caresi varmi acep :queen:

evet arkadaşlar güzel bir toplantının daha sonunu getirdik bu gün katılan bütün arkadaşlarımıza teşekür ederim ayaklarına ve tekerlerine ve :wiinkk:..kızlarımızın terliklerine sağlık :queen:süper bir geceydi yenilerle eskilerle hep beraberdik mt izmir birliyine sağlık :rendeer:

Hemşoo hakkatten hızlı çılktın bu ne hız kardeşim hemen çakmışın msj :)
şaka bi yana güzel bi akşam oldu hatta saatler ilerledikçe dahada güzelleşti sanki.
hepinize iyi geceler görüşmek üzere..::cheeeeer

oğuz abi resimleri MT İzmir'e değil buraya at yaw...ne işi var orda :mrgreen::queen:

hep klasik süperdi falan yazıyoruz ama bu toplantı şifa gibi geldi bana, mekan çok güzeldi, katılım çok güzeldi, fiyatlar uygundu, mekanın yeri çok kolaydı...herşey mükemmeldi...2 hafta sonraki cuma toplantısında görüşmek üzere :cat:

bendede 1 adet alinin kulak pasımızı silerken çekilen bir video var ama pazar akşamı atabilirim...

gelenlerin ayağına, gelmek isteyip gelemeyenlerin kalbi bizle olanların yüreğine sağlık...MTİzmir önceki kış ve yazın tadına dönmeye başladı, komplekssiz sade bir muhabbet bir fincan çay, kahve :wiinkk:
kalın sağlıcakla

DEVAMI BURADA
2zdnhu0.jpg

qnwcua.jpg

2hhktxv.jpg

20mwx2.jpg

2r4k4qp.jpg

malc7l.jpg

9huj3s.jpg

dsc02628smallja0.jpg

dsc02627smallua2.jpg

ARKADAŞLAR BU AKŞAM İÇİN BU KADAR DEVAMI DAHA SONRA GELECEK:rendeer::rendeer::rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
oğuz abi resimleri MT İzmir'e değil buraya at yaw...ne işi var orda :mrgreen::queen:

hep klasik süperdi falan yazıyoruz ama bu toplantı şifa gibi geldi bana, mekan çok güzeldi, katılım çok güzeldi, fiyatlar uygundu, mekanın yeri çok kolaydı...herşey mükemmeldi...2 hafta sonraki cuma toplantısında görüşmek üzere :cat:

bendede 1 adet alinin kulak pasımızı silerken çekilen bir video var ama pazar akşamı atabilirim...

gelenlerin ayağına, gelmek isteyip gelemeyenlerin kalbi bizle olanların yüreğine sağlık...MTİzmir önceki kış ve yazın tadına dönmeye başladı, komplekssiz sade bir muhabbet bir fincan çay, kahve :wiinkk:
kalın sağlıcakla

kesinliklle katılıyorum bu toplantıyı ve mekanı ayarlayan yani emegi geçen gelen ve gelmek isteyipte gelemeyen herkese teşekkürler:rendeer::rendeer::rendeer:

gerçi çok kısa kaldım toplantıda ama aramıza katılan yeni arkadaşları ve eskileri görmek ii geldi :cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar