[İzmir MT] 14 Kasım '08 "Nargilemin Marpucu Nedendir Neden?" Muamması Toplanması

geliyor işte oğuz.abi parça parça yüklüyor .übür toplantıya kadar yükler her halde :rendeer:.adam haklı ama bir çay bile ısmarlamıyorsunuz:p adama okadar foto yüklüyor ellerine sağlık oğuz abim :rendeer:

sende olmasan beni düşünen yok be kardeşim:cat:

oğuz abi eline sağlık..saol resimler için...dewamını müsait olunca atarsın artık :wiinkk:

totalde 50 kişiden fazla katılım olmuştur, ve herkesin orda olmasından büyük keyif aldım...bi dahaki toplantıyı iple çekiyorum :rendeer:

aykutum resimleri karışık olarak attım.iyi segirler
ada resimleri çok daha güzel olacak yalnız bana bu resimleri toplu yüklemeyi öğretin yaa:queen::queen:

valla ben resimleri gene göremiyorum helal olsun oğuz abi :silent:

tynpic benım dukkanda yasaklı :pr: su imageshacki bi ogren yaww :(

bak burdan ogren mesela :D

http://www.motosiklet.net/forum/for...a-nasil-resim-eklersiniz-resimli-anlatim.html

sana resim yasak :queen::queen:hep aynı nakarat bırak bu işleri devlet su işleri yerime adam bulursam yaparsam edersem çok gelmek istiyoruuuummmmda gelemiyorumm ((bırak bu bayat numaraları)):farao::farao: valla sana BÜYÜK bir ceza kesecez.yok oglum kurman kesmiyecegiz sana ceza kesecegiz ilk geldiğinde faturayı ödersin:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
pek bi eğlenmişiniz pek bi güzel geçmiş... kaçırdım güzelim toplaşmayı :pr:

sende olmasan beni düşünen yok be kardeşim:cat:

aykutum resimleri karışık olarak attım.iyi segirler
ada resimleri çok daha güzel olacak yalnız bana bu resimleri toplu yüklemeyi öğretin yaa:queen::queen:

sana resim yasak :queen::queen:hep aynı nakarat bırak bu işleri devlet su işleri yerime adam bulursam yaparsam edersem çok gelmek istiyoruuuummmmda gelemiyorumm ((bırak bu bayat numaraları)):farao::farao: valla sana BÜYÜK bir ceza kesecez.yok oglum kurman kesmiyecegiz sana ceza kesecegiz ilk geldiğinde faturayı ödersin:queen::queen::queen:

okadar emeyine karşı az bille düşünmek seni aylığa bağlamak lazım mt izmir olarak :rendeer::queen:senin işin çok burda :rendeer:

pek bi eğlenmişiniz pek bi güzel geçmiş... kaçırdım güzelim toplaşmayı :pr:

çabuk düncem dedin gidiş o gidiş ne oldu dünmedin geri :bounce:

aykut video harika kafa yapıyor emeyine sağlık :queen:

Son düzenleme:
ayrıca marbuç un sahibi CESİ arkadaşa çok teşekkür ederim M.T İZMİR adına çok iyi vakit geçirdik sagol cesi kardeşimiz ama bizim CESİ,miz bir tane

ozer abim sizi gormek ne guzel ozledim vallaha marinacigimada selam soyle sevgiler

Merhaba canım benim:rendeer:
Valla senin yazını gördüğümde gözlerime inanamadım...Marina'ya Şule de geliyor, memlekete dönmüş diye seslendim ama yazının devamını okuyunca hevesim kursağımda kaldı:)
inşallah yakın zamanda tekrar görüşmek nasip olur.
Kendine iyi bak.
Marina'da selam ediyor:rendeer:

1 adet video çekmiştim gecenin ortasında ali kulak pası silerken...buyrun izleyin :wiinkk:

Bazı bölümlerde videoyu izlerken başınızı 90 derece sola yatırarak izleyiniz :p:p

[gv]-304408150428511493[/gv]

http://video.google.com/videoplay?docid=-304408150428511493&hl=en

Ben monitör'ü çevirdim olurmu:mrgreen:

Son düzenleme:
cuma günkü toplantı idare eder ama özde bir sıkıntı var insanlar dogal degil en azındandın ben öyle gördüm.belki ileriki süreçlerde kişiler birbirini tanıdıkça dogal dostluklar ve yakınlaşmalar oluşacaktı diye düşünüyorum.

he bu arada biz cumartesi günleri motocu mutlu ve kadirin mekanda biraraya geliyoruz rakı bira ortak dogal paylaşım içinde sohbetler yapıyoruz.tüm dostlar dogal davetlidir.çagrıya gerek yok.

Son düzenleme:
cuma günkü toplantı idare eder ama özde bir sıkıntı var insanlar dogal degil en azındandın ben öyle gördüm.belki ileriki süreçlerde kişiler birbirini tanıdıkça dogal dostluklar ve yakınlaşmalar oluşacaktı diye düşünüyorum.

he bu arada biz cumartesi günleri motocu mutlu ve kadirin mekanda biraraya geliyoruz rakı bira ortak dogal paylaşım içinde sohbetler yapıyoruz.tüm dostlar dogal davetlidir.çagrıya gerek yok.

abi cumartesi gurubu 1 aralıktan itibaren 2 kişi eksiliyo yeni mekandayız ordan sonra kahve içmeye bekleriz bizide ziyaret etmeyi unutmayın

Valla resimlere geri dönüp bakın radayız hiç değilse iki üç resmimiz çıkmış:cherry:

kardeşim sizde kimseyle konuşmadınız 20 dakika oturdunuz gittiniz eee o kadar oturmaya o kadar resim çok bilee:queen::queen::queen:

sevgili ağbim siz erken başlıyorsunuz biz işten geç çıkıyoruz.saati biraz ileri alın bende katılırım valla ne yalan söyleyeyim belki 6 ay oldu aslan sütü içmeyeli:cat::cat::cat::cat:

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba 30 Kasım Da Basmanede Chp Belediye Başkanlıgı Adaylık Açıklaması Var.mühsin Kurt Adına çok Sevdigim Bir Dostumdur.saat 11 Ile 12 Arası Tüm Dostlar Görsel Bir Moto şov Yapalım.gelirseniz Sevinirim. Oguz Size Detaylı Bilgi Verebi,lir.tabi Bende.

Konak Belediye Başkanlıgı Aday Adaylıgı Açıklaması Chp Konak Ilçenei önünde Yapılacak.tahmini Onbink,şilik Bir Katılım Bekleniyor Ulusal Basın Ve Medyada Hazır Olucak.yani Biraz Medyatik Olucaz Gibi Görünüyor.

Saat Konusunu Düzelteyim 14 Te Buluşulacak.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Merhaba 30 Kasım Da Basmanede Chp Belediye Başkanlıgı Adaylık Açıklaması Var.mühsin Kurt Adına çok Sevdigim Bir Dostumdur.saat 11 Ile 12 Arası Tüm Dostlar Görsel Bir Moto şov Yapalım.gelirseniz Sevinirim. Oguz Size Detaylı Bilgi Verebi,lir.tabi Bende.

Konak Belediye Başkanlıgı Aday Adaylıgı Açıklaması Chp Konak Ilçenei önünde Yapılacak.tahmini Onbink,şilik Bir Katılım Bekleniyor Ulusal Basın Ve Medyada Hazır Olucak.yani Biraz Medyatik Olucaz Gibi Görünüyor.

Saat Konusunu Düzelteyim 14 Te Buluşulacak.

sevgili turan abim bizim ve mt izmirin siyasetle işi olmaz biz gezi ve güzel vakit geçirelim diye toplanırız ve soz konusu vatan olunca ayaklanırız izmir mt nin siyaset ve siyasetçiyle işi olmaz saygılar abiciyim :rendeer:

Turan abi ayrıca bu bir duyuru topiği , konu duyruldu ve toplantı yapıldı, asıl duyuru içinde başka bir duyru yapılması da aynı topik içinde uygun olmadı :cat:

bununla ilgili yeni bir duyuru yapılsaydı da yönetim tarafından içeriği itibari ile onaylanmazdı.

kardeşim sizde kimseyle konuşmadınız 20 dakika oturdunuz gittiniz eee o kadar oturmaya o kadar resim çok bilee:queen::queen::queen:

sevgili ağbim siz erken başlıyorsunuz biz işten geç çıkıyoruz.saati biraz ileri alın bende katılırım valla ne yalan söyleyeyim belki 6 ay oldu aslan sütü içmeyeli:cat::cat::cat::cat:

İstanbul'a dönmemiz gerekti başka sefere uzunca kalırık :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar