egsozcular takar onu . millet ses ister sen susturucu yaptırcam dersin hehe . sadece sol dakimi patlak ?
egsozcular takar onu . millet ses ister sen susturucu yaptırcam dersin hehe . sadece sol dakimi patlak ?
bu gun trafık cezası yedim :SS:S
caner ayip ediyorsun. 485 km'yi birinci viteste yapmadim tabii ki. 5 vitesi de atiyorum. ama anca 55 basiyor. daha 485 km'de diye zorlamadim. bir de dedigim gibi, uzun uzun basacak yol yok. site icinde her yer kasis. ehliyet olmadigi icin cikamadim hic e-5'e. ama zorlayabildigim kadariyla da en fazla 55 yani. ehliyeti alayim goturecem servise
sadece fikrimi soylemek adina,
hayalimdeki cruiser suzuki intruder 800.
![]()
bak sana sabah çalıştırma tiyosu . motorun elektrik aksamını aç . böyle enerjı depola :d 5-6-8 kere gazı pompala ama teli koparmadanayak marşı ile bir kaç kere bas sekmanların surtunmesı azcık ısıtır oraları . ayak marsı da 5-6-8 olsun ver el marsını .bnelik yaparsa. ayak marsına bas ayagı dogru yavasca boyle şiştigini hissdeceksın sert olur boyle sıkıca bas tamamdır . ben her turlu motoru calıstırabılıyorum artık
benim motor eskişehir gibi soğuğu meşhur bir yerde . tek marş ile çalışıyor maşallah diyelim
ngk iridyum var bende bir harika
Walla ben 500deyken 90a falan çıkıyodum o zaman barıyodu...
bence 1az zorlaman lazım. Ama servisle görüş istersen daha doğru bilgi verirler.
Kullanım kitabında ilk 500km de 55'i geçme yazıyo ama sanırım buna uyan ilk kişi sen oldun![]()
egsoz patlak olması titreşimi artırmaz . titreşım bu motorun kanında var . :d
o plakayı ta götüne soksun şerefsiz . git bir polise danış olursa reklamcıya bastır. yoksa yeni plaka alacaksın
ya benim alet caracal deilmi anlamadım şimdi ben neden 140 üstüne cok rahat çıkıyorum anlamadım bu gün işe giderken temde 140 ı gayet zorlamadn geçti ???
muameleci ye gittim plaka için 50 lira dedi kndim uğraşsam mı acaba daha ucuza kapatırım sanki)))))
walla ben 10 ytl ye reklamcıdan plaka yaptırdım hani racinglerin warya onların gibi ama ne olur ne olmas die plakanın orjinalini cantada tasıyorum![]()
ya benim alet caracal deilmi anlamadım şimdi ben neden 140 üstüne cok rahat çıkıyorum anlamadım bu gün işe giderken temde 140 ı gayet zorlamadn geçti ???
Hız göstergelerinde bir bozukluk olabilirmi acaba?..
Birde bu Caracal'ın kronik sorunları varmı arkadaşlar?..
Aranızda uzun yol yapan varmı?
polislerin normalde tutanak tutması gerekmiyormu plaka için (adam bişi olmaz sen git çıkart plakanı dedi )
şu egzozst u da bi çözersem tam süper olcak çook bağırıyor meret ya
bu arada sabahları çalıştırmakta bende çok zorlanıyorum ayak marşı bile işe yaramıyor çoğu zaman mterayes26 yarın senin dediğin gibi yapıcam bakalım nasıl olcak
ARKADASIM burda milleti yanlıs bilgilendirmene gerek yok orjinal ayarlarında bi caracal 140ı gecmeyi bırak 140 yapmas tas catlasın 120 hee sen arkamdan fırtına geliodu hemde bayır asagı basıyordum dersen o ayrı he bi de motorla oynamıssan o da olur fakat arkadasın olayı farklı tamam motorun 70 i gecmemesi de normal degil belki de kadranında bi hata wardır saygılarımla DORU DEGİLMİ ERAY :queen:
ben aleti aldim alali site disina cikmadim. yani 200 metre kasis gormeden gitmedim. o yuzden hic yuksek hizlara cikmayi denemedim bile. bundan olabilir mi? el kitapciginda ilk 500 km boyunca 50'yi gecme dedigi icin cok da sallamadim..
ama haftaya b.duzu'nden yesilkoy'e gidecem. 50 ile cekilir mi abi o yol.. tekirdag'a gitmeye kalksam yandim demek ki..
orjinal plakada benim bildigim soguk muhur gibi bir takim resmiyet belirten ibareler var. yoksa kartona yaz koy arkaya... kafaya takan polis ona da ceza yazar. o stresi yasamaktansa 50 lira veririm ben.
ha bir de,
saatte 140 km hizla giderken oturur pozisyonda motosiklet nasil kullanilir ki? bence o hizi yapiyor olsa bile hic kerek yok.
100'u gecmeyin bence.
yalnız arkadaşlar ufak bi ayrıntı var bu araç zincir dişlisi değişmiş motoru aldığım kişiye sordum bu gün
standartı dediğiniz gibi 120 km/h ama bu araç abartmıyorum rahat bi şekilde 140 görüyor
ibredede her hangi bi sorun söz konusu deil merak etmeyin
ben kimseye yanlış bilgi vermiyorum sadece motorumun gördüğü hızı söylüyorum ayrıca bayır aşağı ve arkamda da fırtına kuvveti yoktu gayet cok hafif eğinli bi yol.
neyse o kaç yapar bu yapamaz konularına girmiyorum zaten sonuc olarak motorum 200 cc lik bi motor bundan da öle cok hızlar beklemek zaten yanlış olur motorun kendisine aykırı zaten . benim için geçiş motoru şu anda 4000-5000 km yol yaptıktan sonra 600 cc lik naked düşünüyorum ve araştırıyorum
şu an için iki secenek var biri yamaha biri honda hele bi caracal ımla 4000 i devireyim sonrası allah yardımcın olsun.
farımız açık yolumuz kazasız olsun inşallah)