Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

asm

bu arada şakayla kaşırık motoru sattım arkadaşlar :mrgreen: nasıl oldu anlamadım ama bi anda oldu =) Hayırlısı.

asım kızma :D sen aklıma geldin :D

Kardeşim ne ara sattın yav :cherry:

Hayırlı uğurlu olsun.

Hevesini aldın ve sattın işte. Hevesler bir türlü tatmin oluyor belli bir süre.

Allah daha iyilerini nasip etsin. Hayırlı olsun

Kaça sattığını paylaşır mısın bizimle ? :cherry:

Yav senin İzmir avantajın var. Motosiklet adına sezon kapanışı diye bir olay yok muhtemelen. Ankara'da Ağustos bitince yaz bitiyor ve Nisan'a kadar havanın nasıl olacağı belli olmuyor.

Ankara'dan motor alacaklar bu 3-4 aylık periyor dışında motor almaya haklı olarak sıcak bakmıyor olabilirler.

elimde temiz orjinal hyosung eksozu var suan.

satıyorum. almak isteyen özel msj atabilir. topicte açarım birazdan zaten

Egzozuna talibim kardeşim.

Çek fiyatını.

Pazarlık mazarlık yaparız birşeyler.

Sakıncamız yok abi.5700'e satmıştım ben.2006 model 3700 deydi km'si.

Mehmet hocam sen karlı çıktın bu işten aslında.

Motoru,daha doğrusu SS olayını gördün ve hevesini alır gibi oldun. Fazla elde tutmadan maşallah sattın motoru hemen.

Yerinde olsam 6'dan aşağı vermezdim o motoru ki 10000 km'deki 2006 model Hyo'yu tanıdığım bir motosiklet bayisi 6'dan satmış ki benim motor için sen 7'ye satarsın bu halde diyordu.

Birazda binmeye saymak lazım edilen zararları. Hayırlısı :)

Kardeşim ne ara sattın yav :cherry:

Hayırlı uğurlu olsun.

Hevesini aldın ve sattın işte. Hevesler bir türlü tatmin oluyor belli bir süre.

Allah daha iyilerini nasip etsin. Hayırlı olsun

Kaça sattığını paylaşır mısın bizimle ? :cherry:

Yav senin İzmir avantajın var. Motosiklet adına sezon kapanışı diye bir olay yok muhtemelen. Ankara'da Ağustos bitince yaz bitiyor ve Nisan'a kadar havanın nasıl olacağı belli olmuyor.

Ankara'dan motor alacaklar bu 3-4 aylık periyor dışında motor almaya haklı olarak sıcak bakmıyor olabilirler.

Egzozuna talibim kardeşim.

Çek fiyatını.

Pazarlık mazarlık yaparız birşeyler.

abi nasıl oldu bende anlamadım =) ilan verdiğimden beri abuk subuk adamlar arayıp saçma sapan teklifler ediyordu.

izmirden bi astsubay arkadas aradı. 7,500 ilan vermiştim. orjinal eksozu ve vemar marka kaskı istemiyorum 7,000 ne okeymisin dedi, bende hiç durmadan tabiki dedim :mrgreen:

ama bebek gibi makina alıyor. yarın bulusucaz bakalım, vazgeçmezse tabi. telde anlastık ok dedik ama tabi sözde..

aldıgımdan beri 1,200 km yapmışım. 3 kere depo fullemişim. fişleri elimde. 45 + 50 + 55 ytl benzin almısım ve suan 1 diş var 1200 km yapmışım..

hevesimi aldım valla ne yalan söylim.

eksoza bi fiyat biç özel msj at. ne eder bilmiyorum ama orjinal manyagına iyi fiyata gider tahmin ediyorum :p sıfırı 1,600 ytl eksozun sitesinde baktım oha dedim :pr:

Yaptrlan_Veri_f702.jpg

Son düzenleme:
Mehmet hocam sen karlı çıktın bu işten aslında.

Motoru,daha doğrusu SS olayını gördün ve hevesini alır gibi oldun. Fazla elde tutmadan maşallah sattın motoru hemen.

Yerinde olsam 6'dan aşağı vermezdim o motoru ki 10000 km'deki 2006 model Hyo'yu tanıdığım bir motosiklet bayisi 6'dan satmış ki benim motor için sen 7'ye satarsın bu halde diyordu.

Birazda binmeye saymak lazım edilen zararları. Hayırlısı :)

Aynen öyle Asım hocam.SS denilen olayı gördüm biraz da hevesimi aldım yetti(şimdilik:p)

Benim aldığım fiyatta sattığım fiyatta zaten bellidir abi.Kar etmek amacıyla almadım.İstediğim gibi kullanamadım, kendimi tehlikede gördüm ve mantıklısını yapıp sattım:cat:
Bu arada benim motoru alan arkadaş da satıyormuş:)

asm

abi nasıl oldu bende anlamadım =) ilan verdiğimden beri abuk subuk adamlar arayıp saçma sapan teklifler ediyordu.

izmirden bi astsubay arkadas aradı. 7,500 ilan vermiştim. orjinal eksozu ve vemar marka kaskı istemiyorum 7,000 ne okeymisin dedi, bende hiç durmadan tabiki dedim :mrgreen:

ama bebek gibi makina alıyor. yarın bulusucaz bakalım, vazgeçmezse tabi. telde anlastık ok dedik ama tabi sözde..

aldıgımdan beri 1,200 km yapmışım. 3 kere depo fullemişim. fişleri elimde. 45 + 50 + 55 ytl benzin almısım ve suan 1 diş var 1200 km yapmışım..

hevesimi aldım valla ne yalan söylim.

eksoza bi fiyat biç özel msj at. ne eder bilmiyorum ama orjinal manyagına iyi fiyata gider tahmin ediyorum :p sıfırı 1,600 ytl eksozun sitesinde baktım oha dedim :pr:

Pazarlığı kızıştırıyorsun yanı hocam 1600 ytl olayları ile :cherry:

Neyse anlaşırız bir türlü, 100 gayme tıko çalışır mesela. :p

Yav benim anlamadığım bu egzoz denen meletin fiyatı Global'de bile böyle değildi ve yanlış hatırlamıyorsam 300,400 lira birşeydi.

Şimdi Kuralkan bu yeni motorlar enjeksiyonlu ve bu egzozlar farklı diye abuk sabuk bir savunma yapacak muhtemelen olası fiyat itirazına.

İnsanı keriz yerine mi koyuyorlar,hakkaten uyanık mı geçiniyorlar anlamıyorum.

Yedek parçası pahalı olacaksa bindiğin motora değecek vesselam.

Aynen öyle Asım hocam.SS denilen olayı gördüm biraz da hevesimi aldım yetti(şimdilik:p)

Benim aldığım fiyatta sattığım fiyatta zaten bellidir abi.Kar etmek amacıyla almadım.İstediğim gibi kullanamadım, kendimi tehlikede gördüm ve mantıklısını yapıp sattım:cat:
Bu arada benim motoru alan arkadaş da satıyormuş:)

Ben Hyo'yu aldığım günlerde hevesimi almaya başlamıştım. Şimdilerde bıktım diyebilirim heves almadan ziyade. Oturma tarzı vs. mesele değil de ses olayları malum :) Alışınca performansta yetmiyor Allah var.

Son hız merakım yok ama ivmelenme olaylarının hastasıyım. Ara hızlanmalar bizim motorda pek iyi değil. Çapına göre illaki iyi lakin heveslenenlerin hevesleri kırılmasın ama misal 80 km/s hızla giderken aynı hızda giden bir 1600 cc ve ort. 100 hp bir araba yanınıza yanaşşa bu araçla aynı anda hızlanırsanız bu aracı geçemeyebilirsiniz veya bu aracı geçmekte zorlanabilirsiniz :)

Motora binmekteki amaç kapışma,it dalaşı olayları değildir ama fikir vermek bakınımından ile bunu diyorum.

Not: Bu dediklerimi 250cc ve üstünde motor kulllanmayanlar dikkate almasın.

Daha şimdi Memet abımın hyosunu caldım gezdım gece gece ne kadar guzel bırsey:) Cok guzel makıne allah hıc bırınıze kaza bela vermesin..

Benim değil la:p
Selçuk yine de benden sana tavsiye.Pek tecrüben yoksa o motoru çalma, çalsan bile gece binme kardeşim:cat:

nerden caldın len !

Dükkanın anahtarını cebınde buldum ve dukkana gıttım gerısını sen dusun :)))

Benim değil la:p
Selçuk yine de benden sana tavsiye.Pek tecrüben yoksa o motoru çalma, çalsan bile gece binme kardeşim:cat:

hehe:) Dogru dıyorsun abı cok tecrubem yok ama bende sakat ıs yapmıyorum kendı capımda tecrube edınmeye calısıyorum sakın sakın :)- :mrgreen:

aynen ole asım alısınca yetmıyor ınsana ama bır r6 yada gsxr600 2008 olanları ne ıyı gıdder demı ya ama hakaten gideRRRRRRRR...

Ben ss karşıtı değilim hız yapmayı sevmiyorum fakat ara hızlanmalarına,seslerine gönlünü kaptıranlardanım.Benim hyoda en az bir devil, smokehead olsa belki her türlü zorluğa katlanır bir müddet kullanırdım:cat:

alısınca sese hıza bı sure sonra kesınlıkle tat vermıyor...onumuzdekı sezon sonuna dogru baya bı sıkılıcam sanırım bu motordan...buyutmek gerekecek:bounce:

abi seste hızda bana deli gibi yetiyordu cunku scooterdan geçtim ben bu motora amaaaaaaaa yanımdan 4 sıllındırlı bı motor gectımı delırıyorum :D

bende scooterden gectım ama bır sure sonra ınsan alısıyor...ılk 100 km hıza cıktıgımda ucucam sanmıstım sımdı 100 le gıderken yuruyomusum gıbı gelıyor...kesınlıkle 4 sılındırlı japonlardan bırını tatmak ıstıyorum...allah kısmet ederse bır r6 bır gsxr600 nıyetımde var ama taaaa 2 yaz sonra...

asm

Ben motoru satayım da muhtemelen uzun sayılacak bir ara(Allah izin verirse) scooter dışında motora binmeyeceğim.

Allah nasip ederse okul bir bitsin,iş güç netleşşin. Motor ve araba işlerini epey öteledim zihnen.

Hayatın gerçekleri malesef anlık yaşanan toz pembe şeylerin ağız tadı vermemesine neden oluyor.

O kadar ders,aile beklentileri varken 600'lük motorla dünyayı gezsem ne olur? :)

Sonuçta herşey "okul ne zaman bitiyor"a geliyor. :)

Ne zaman evleneceksin diye sorular gelmeye başladı. E Yaş 24'e gidiyor tabi.

Allah her kuluna -imkanı olsa bile- herşeyi nasip etmeyebiliyor,
sizden daha az imkana sahip olanlara ise sizin özendiğiniz şeyleri nasip edebiliyor.

Bu çerçevede çok doluyum ve bu konuda konuşsak burada anlam ifade etmeyecek şeyler konuşmuş oluruz belki. (motosikletten girip başka şeylerden çıkarak)

Allah herkesin gönlüne göre olanı hayırlısı ile versin.

Şimdilik Allah'tan dilediğim mevcutlardan bizleri geri koymaması ve bu meletin üstünde kaza bela vermemesi.

satışı verdim geldim hakkımda hayırlısı,

kasko bedel kitapçığında st kanuni gt250r yok ! ya tiger yada seyhan geçiolar. kasko bedeli 3,780 ytl.

155 ytl alım satım parası ödedi alıcı. (ben çorluda 210ytl ödemiştim! ne biçim iş!)

hakkımda hayırlısı bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar