Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ama hakkaten cok erken erhan...bu kadar cabuk bıtmesı...on fren daha cok kullanılmasına ragmen o bıtmeden arka bıtmıs diosun...

arkadaşlar, merhaba. yaklaşık 1 yıldır forumu takip ediyorum. ancak ehliyetimi ancak alabiliyorum ve motosiklet almayı düşünüyorum. aklımda hiç racer olmamasına rağmen 2 gün önce bir arkadaşımın motorunu (cbr 600) hem kullandım hem de artçı olarak bulundum ve racer almaya karar verdim. sizce gt250r'ı başlangıç motoru olarak alabilir miyim? ilk motor olarak gt250r alan arkadaşlar varsa yorumlarını, zorlandıkları yerleri bilmek isterim. (bu arada eğer bu topicte daha önce bu konu konuşulduysa özür dilerim ama 170 sayfayı okumak gerçekten zor.)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel hakikaten yav

arkadaşlar, merhaba. yaklaşık 1 yıldır forumu takip ediyorum. ancak ehliyetimi ancak alabiliyorum ve motosiklet almayı düşünüyorum. aklımda hiç racer olmamasına rağmen 2 gün önce bir arkadaşımın motorunu (cbr 600) hem kullandım hem de artçı olarak bulundum ve racer almaya karar verdim. sizce gt250r'ı başlangıç motoru olarak alabilir miyim? ilk motor olarak gt250r alan arkadaşlar varsa yorumlarını, zorlandıkları yerleri bilmek isterim. (bu arada eğer bu topicte daha önce bu konu konuşulduysa özür dilerim ama 170 sayfayı okumak gerçekten zor.)

hertürlü kullanırsın, pişman olmazsın. zorlancagın hiçbirşey yok kısaca az yakar çok kaçar bi makina.

bu arada şakayla kaşırık motoru sattım arkadaşlar :mrgreen: nasıl oldu anlamadım ama bi anda oldu =) Hayırlısı.

asım kızma :D sen aklıma geldin :D

peki sizce bahara doğru mu alayım yoksa şimdi mi? malum bu havalarda artık motora binmek zor. alıp bi otoparka bırakmak ne kadar doğru olur bilmiyorum.

o zaman binemem diyosan biraz bekle yaz girişince al hocam, bu düşünceyle baslayamazsın.

motosiklet herzaman kullanılır. soguk dinlemez. 20 ytl ye bi yagmurluk aldınmı bindinmi üstüne tadından inemezsin emin ol

Hayırlı olsun Erhan da üzüldüm ya.Sen bu motorun hakkını veriyordun:)

o zaman binemem diyosan biraz bekle yaz girişince al hocam, bu düşünceyle baslayamazsın.

motosiklet herzaman kullanılır. soguk dinlemez. 20 ytl ye bi yagmurluk aldınmı bindinmi üstüne tadından inemezsin emin ol

arkadaşın motorunda çok üşüdüm o gün. o yüzden belki binemem dedim. ama haklısın motosiklet her zaman kullanılır. teşekkürler kardeş.

elimde temiz orjinal hyosung eksozu var suan.

satıyorum. almak isteyen özel msj atabilir. topicte açarım birazdan zaten

Ohooo 2-3 ay oluyor heralde:p
Siz bana bakmayın arkadaşlar motorlarınızdan zevk ala ala binin.Ben farklı türleri denemekten hoşlanıyorum:queen:

hyoyu almak için baya bi beklemiştin sanırım :) çabuk satmışsın kaça sattın peki (burda yazmanın sakıncası yoksa)

Sakıncamız yok abi.5700'e satmıştım ben.2006 model 3700 deydi km'si.

5500'e almıştım.Bu arada noterdi, sigortaydı, ruhsattı, sinyallerdi, kırılan aynayı kaynatmaydı derken zarar da ettim sonuçta.Gerisi de bindiğime:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar