Her sene olduğu gibi bu senede bysgym Eskişehir-Mt'ye indirim uygulamaya devam ediyor spor yapmayı düşünen arkadaşlar için aylık gün -saat sınırlaması olmadan sadece 40 ytl ücret ile idman yapabileceksiniz daha önceleri volkan,umut,ismail.ahmet gelerek spor yapmıştı kayıt yaptırmak isteyenler benimle irtibata geçebilirler
hatta spordan sonraki halleri de var epey önceki sayfalarda

Valla ne yalan söyliyeyim bende maxi'ci olmaya meyilliyim birkaç gün kullandım rahatına alıştım diğer motorlar hamallık gibi geliyo bunun rahatından sonra ama -yönü otobanda 180 dedikden sonra tıkanıyo kalıyo eskişehir gibi yerlerde 180 zaten fazla bile ama turistlik ilçelerin araları birbirine uzak ve sıklıkla otobanların oldugu egede ss şart gibi
yanlış hatırlamıyorsam gs500 araştırıyorsun zamanında bende çok niyetine girmiştim bencede alınabilecek motor eski motorda öenmli olan usta'nın becerisi tek kafa pek masraflı olacağını sanmıyorum 190 civarıda maximum hızı var 3000 ytl 'den başlıyorama biraz derli topluları 5 civarı bence alınabilir
abi maxi iyidir ama yüksek cc olcak dediğin gibi :cat: muğla'nın ortaca'ya inen yolu var. marmaris kavşağından sonra

gökova'nın ayakların altına serildiği muhteşem vadi

virajlı olmasına rağmen biz arabayla seyahat ederken birçok motosikelt görmüştüm o yolda
evet abi gs500 bakıyorum

işlerim yolunda giderse çok büyük değil ama iyi bir ihtimalle 2009 yaz sonlarına hesap yapıyorum

yada en az 1,5 sene var diyebilirim
5'i çoktan gözden çıkardım :wiinkk: max hız benim için öle 2'ile başlayanlardan gerekmez

140-150 ile istediğim yola gidebiliyim yeter

bu arada motor çift kafa çift 250'lik yan silindirli abi