- Konu Yazar
Güzel Hatay'ım,İskenderun'umun bacaları,süper bir gezi olmuş.Elinize sağlık.:cat:
sağol dostum senide bekleriz.
Güzel Hatay'ım,İskenderun'umun bacaları,süper bir gezi olmuş.Elinize sağlık.:cat:
MOTOR TESTTEN İYİ PUAN ALDI AMA PİLOTU SU KAYNATTI:farao:gixxer geçtimi bari testten?
MOTOR TESTTEN İYİ PUAN ALDI AMA PİLOTU SU KAYNATTI:farao:
KADİR, BÜLENT,SİLO arkadaşlar rüzgar gibi geldiniz geçtiniz zamanda ne çabuk geçti sizle yol almak ne güzel bu iş böyle olmuyor adanaya göç ettireceksiniz beni.kadir hafta sonu bekliyorum.:cherry:
selam kadir abi güzel yerlere gitmişsiniz ama yemekle ve yolla baya bı zaman harcamıssınızinşallah eğlenmişsinizdir.:cat:
off süper bir gezi olmuş elinize sağlık allah bana da nasip etsin motosikleti inşallah.
kadir ustam gezi güzel olmuş ama arazi fotoları fazla yok
yaw arkadaşlar allah rızası için nolur lütfen benim kanuni seyhan 150c m var cross bi motorla takas istiyorum lütfen crosscu olup dağlarda bayırlarda fink atmak istiyorumkomşu senide bekleriz buyur kroscu ol.
allah razı olsun sanada kazasız ve arızasız sürüşler.
yaw arkadaşlar allah rızası için nolur lütfen benim kanuni seyhan 150c m var cross bi motorla takas istiyorum lütfen crosscu olup dağlarda bayırlarda fink atmak istiyorumale:
Güzel gezi olmuş. Yanlız Gsxr nasıl cesaret etmiş hayret geri döneceğini okumaya başladığımda tahmin etmiştimPaylaşım için teşekkürler...
Mondial izzet nezaman krosa dönecende dağlara beraber çıkacağız fjr yollarda uçmaya devam ediyor siteye resim atmaya ara verdim.adresim sende bekliyorum:wiinkk:hasancolakefe ;
Hasan abi,senin FJR'yi hiç göremiyoruz Reyhanlı'da.Bir ara yanına uğrayacağım,Hasan Çolak Rehber Kitap Evi/Reyhanlı.![]()
Mondial izzet nezaman krosa dönecende dağlara beraber çıkacağız fjr yollarda uçmaya devam ediyor siteye resim atmaya ara verdim.adresim sende bekliyorum:wiinkk:
foto.harika:cat:
en çok künefe foto.beğendim
off off![]()
Ahhhhhhhhhhhh Ahhhhh nasıl özlemişim memleketi farkında değilim :salut:ale:künefeden önce Belen'de tepsi kebabıda yemişsinizdir siz şimdi :queen:
gsxr'ın araziye girmesi bile yeter bazıları asvalttan çıkamıyor![]()