çumoktan gsxr 600 arazi testi hatay

gixxer geçtimi bari testten?
MOTOR TESTTEN İYİ PUAN ALDI AMA PİLOTU SU KAYNATTI:farao:

KADİR, BÜLENT,SİLO arkadaşlar rüzgar gibi geldiniz geçtiniz zamanda ne çabuk geçti sizle yol almak ne güzel bu iş böyle olmuyor adanaya göç ettireceksiniz beni.kadir hafta sonu bekliyorum.:cherry:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hasancolakefe ;

Hasan abi,senin FJR'yi hiç göremiyoruz Reyhanlı'da.Bir ara yanına uğrayacağım,Hasan Çolak Rehber Kitap Evi/Reyhanlı.:)

selam kadir abi güzel yerlere gitmişsiniz ama yemekle ve yolla baya bı zaman harcamıssınız:) inşallah eğlenmişsinizdir.:cat:

off süper bir gezi olmuş elinize sağlık allah bana da nasip etsin motosikleti inşallah.

MOTOR TESTTEN İYİ PUAN ALDI AMA PİLOTU SU KAYNATTI:farao:

KADİR, BÜLENT,SİLO arkadaşlar rüzgar gibi geldiniz geçtiniz zamanda ne çabuk geçti sizle yol almak ne güzel bu iş böyle olmuyor adanaya göç ettireceksiniz beni.kadir hafta sonu bekliyorum.:cherry:

abi ölmessek inşallah gelecez.

selam kadir abi güzel yerlere gitmişsiniz ama yemekle ve yolla baya bı zaman harcamıssınız:) inşallah eğlenmişsinizdir.:cat:

aleyküm selam gardaş iyi geçti.

off süper bir gezi olmuş elinize sağlık allah bana da nasip etsin motosikleti inşallah.

bu duaya ancak amin denir.

kadir ustam gezi güzel olmuş ama arazi fotoları fazla yok

makina bende olunca kendi kendimi çekemedim.

Son düzenleme:
komşu senide bekleriz buyur kroscu ol.

allah razı olsun sanada kazasız ve arızasız sürüşler.
yaw arkadaşlar allah rızası için nolur lütfen benim kanuni seyhan 150c m var cross bi motorla takas istiyorum lütfen crosscu olup dağlarda bayırlarda fink atmak istiyorum :pale:

yaw arkadaşlar allah rızası için nolur lütfen benim kanuni seyhan 150c m var cross bi motorla takas istiyorum lütfen crosscu olup dağlarda bayırlarda fink atmak istiyorum :pale:

gardaş sen nereli olduğunu söylersen yardımcı olmaya çalışırız.

Güzel gezi olmuş. Yanlız Gsxr nasıl cesaret etmiş hayret geri döneceğini okumaya başladığımda tahmin etmiştim :) Paylaşım için teşekkürler...

hasancolakefe ;

Hasan abi,senin FJR'yi hiç göremiyoruz Reyhanlı'da.Bir ara yanına uğrayacağım,Hasan Çolak Rehber Kitap Evi/Reyhanlı.:)
Mondial izzet nezaman krosa dönecende dağlara beraber çıkacağız fjr yollarda uçmaya devam ediyor siteye resim atmaya ara verdim.adresim sende bekliyorum:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahhhhhhhhhhhh Ahhhhh nasıl özlemişim memleketi farkında değilim :salut::pale:künefeden önce Belen'de tepsi kebabıda yemişsinizdir siz şimdi :queen:

Ahhhhhhhhhhhh Ahhhhh nasıl özlemişim memleketi farkında değilim :salut::pale:künefeden önce Belen'de tepsi kebabıda yemişsinizdir siz şimdi :queen:

gardaş hemşerileriniz öyle 1 kebaptan bahsetmedi bilseydik yerdik emin olabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar