çumoktan gsxr 600 arazi testi hatay

bu hafta hataydaki dostları ziyarete gittik ilk resimler iskenderun liman.

durmuşken kendimizi çekmesek olmaz.

belenden kuş bakışı manzara.

reyhanlı cilvegözü civarında hasan abi bizi karşıladı hataydan arkadaşların geleceğini söyledi bekledik geldiler aralarında 1 racing ve 1 çopur makina hadi araziye daldık.

işte adana kros ekibinin en genç elemanı yakında askere çağırırlar bari 1 hatıra fotosu kalsın dedik.

buda ekibin yeni elemanı süleyman aşılıyoruz.

racing test sonucu olumsuz.

arkadaşlar ancak 1 km dayanabildi haklı olarak ve dönme kararı aldılar.

hasan çolakefe ve oğlu.

şirin1 köyde devasa 1 çınar karşıladı bizi ve hemen yanından kaynayan buz gibi suyunu ikram etti ağacın 6 veya 7 yüz yaşında olduğu söyleniyor.

buda ağacın içi dizayn yapılırsa ev olacak kadar geniş ve ferah .

işte hizmete sınır yok diyen seyyar bakkal.

yolumuz uzun artık dönüyoruz yol manzaraları.

aşağısı amik ovası

asalaetin yeter aslanım benim.

belen sarımazıda namaz ve ihtiyaç molası.

hataya gelip künefe yemeden adanaya dönmek olmaz tabiki iskenderunda künefe molası ve günün son kareleri.

nefes al biraz boğulacan be:)

bir dahaki macerada görüşmek dilegiyle bizden ayrılmayın.

o yola girmeyi düşünmesi bile yeter yaa :mrgreen:
ne kadar yol yapabildi acaba GSXR :p

ama sizide kutlarım güzel bi gezi olmuş :rendeer:
tebrikler :cat: :)

Tebrikler,Adana ekibine hayranım her fırsatı değerlendiriyorlar :cat:

ya işte görüyosunuz ybr her yola geliyor :p:p:p

kazasız sürüşler kroscu01 ve arkadaşları :)

Osmaniye İl Temsilcisi
Kadir abi güzel gezmişsiniz ama fazla aksiyon ve heyecan olmayışı dikkatimi çekti,bu kadar uzun asvalt yolculuğu ve neredeyse hiç engebesi olmayan bir araziden ilerlemek biraz seni sıkmış olmalı ama eminim hataylı dostlar arazideki eksikliği misafirperverlikleri ile kapıtmışlardır. Bu arada iskenderunda künefe yemişsiniz, yücel abinin de fotoğrafını görmeyi bekliyordum ama onu göremedim. bmw lerde harika görünüyor. Bülent abimi sanal ortamda da olsa görmekten çok mutlu oldum, görüşürsen selamımı ilet abi lütfen.

Süper gezii yaa perfectt
Özledim adanayı da ya selamlar herkezee

Kadir abi güzel gezmişsiniz ama fazla aksiyon ve heyecan olmayışı dikkatimi çekti,bu kadar uzun asvalt yolculuğu ve neredeyse hiç engebesi olmayan bir araziden ilerlemek biraz seni sıkmış olmalı ama eminim hataylı dostlar arazideki eksikliği misafirperverlikleri ile kapıtmışlardır. Bu arada iskenderunda künefe yemişsiniz, yücel abinin de fotoğrafını görmeyi bekliyordum ama onu göremedim. bmw lerde harika görünüyor. Bülent abimi sanal ortamda da olsa görmekten çok mutlu oldum, görüşürsen selamımı ilet abi lütfen.

gardaş günler kısa asfalt yorucu ordada bura gibi uygun zemin yok gezinin amacıda ziyaret olunca gayet iyi oldu yücel zorunlu mesaideymiş dolayısıyla görüşemedik selamını bülent abiye iletirim aleyküm selam sende kadirliye selam söyle.

Güzel gezi olmuş.Race motoruda aranızda görmek ilginç doğrusu.Bu arada Honda XR400R nasıl bir motor?:silent:

Güzel gezi olmuş.Race motoruda aranızda görmek ilginç doğrusu.Bu arada Honda XR400R nasıl bir motor?:silent:

gardaş insanlar betondan bıktı artık doğaya çıkmak istiyorlar herkes endrocu veya kroscu olacak xr 400 süper1 makina arazi ve asfalta 10 üzerinden 10 .

Tebrik ederim ; Gercekten güzel Fotoğraflar ; Güzel eğlenmişsiniz..

güzel bi gezi olmuş.paylaşımınız için teşekkürler.oralarıda sayenizde görmüş olsukkk. cross motorlar da dağda bayırda daha bi yakışıklı durmuş hani :D :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel Hatay'ım,İskenderun'umun bacaları,süper bir gezi olmuş.Elinize sağlık.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar