Fethiye Samanlı Gezisi (küçük çaplı)

Kuzenim teknoali staj'da olduğu için gelemedi, mondial bnm , Kask hep kafamda idi...

İnşallah ilerleyen zamanlarda daha buyuk caplı qeziler yaparız...

işte Fethiye içindeki gezimiz

önce Aşıklar tepesi ve muhabbetimiz

orada denk gelen ekrem arkadaşımız we onun CBF 150 si.

evet bir muhabbet çaktık güldük eğlendik neyse biz aşıklardan çıktık we yola koyulduk artık samanlı ve koyları gezeceğiz...

ben(en sol)-mustafa(ortadaki)-murat(en sol)

cimg1456ox4.jpg

veee

baktıkki olmicak şehir içine girmeden bizde karar werdik arkadaşımıza motor alacaklarmış bizde bayileri gezdirdik.

önce KYMCO

sonra MONDIAL

En Son Bisan

okulun ilerisine motoru koydum baktım çok cix duruyor dedim bi foto çekem işte o foto:

işte gezimiz böyle bitti

qüzeL qezi kuzen,eğer staj da olmasaydım bende gelirdim. Dediğin qibi inş. en kısa zamanda daha uzun qezilere de çııkarız. ama malum ehliyette yok, bizde bu durumun el verdiği kadar artık..

nica kazasız belasız gezilere...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vay gençlerimize bakın işte geleceğin motorcuları herşey ok kasksız asla
nicelerini kasksız gömdük arkadaşlar bu konuda tüm site çok hassas lütfen kask takın. .

fotoğraflarda da gördüğünüz üzre mondialın üzerinde kask hep wardı we onu ben motorun üzerindeyken bile hep taktım gezdiğimiz yerlere gelince trafik in dışında samanlı ve diğer koylar dı çok eğlenceliydi acil planladık ve o yüzden kimseyi çağıramadık burada sayın ve sevgili arkadaşlardan özür diliyorum...

Liseli genclik ; aferin size.. Tebrikler ; ama kaskları göremedim :silent:

ddh

o güzelim CBF ne hale gelmiş :pale: üzüldüm şimdi

plakalarınız bile yok çoğunuzun, büyük ihtimal ehliyetleriniz de

abi plaka bi benim mondial da war ehliyetse kimsede yok ama dolaştığımız yerler POLiS abilerin hiç girmediği yerler we fotoğraflardada gördüğünüz üzre kask hep motorumun üzerindeydi we motoru çalıştırdıktan sonra stop edinceye kadar kafamda durar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar