[Mt İzmir] 07 Kasım '08 "sezon gelmiş hoş gelmiş" toplanması - İnciraltı gurme

[Mt İzmir] 07 Kasım '08 "sezon gelmiş hoş gelmiş" toplanması - İnciraltı gurme

Türkiyedeki bütün motorcuların tersine havalar soğudukça hareketlenen ters bir mekanizmaya sahip İzmir MT sakinleri ile uzun bir aradan sonra tekrar bir araya gelmek ve soğuk sezonun ilk toplantısını yapmak için 07 kasım 2008 Cuma akşamı 19:30dan sonra İnciraltı Gurme de toplanıyoruz.

Cuma akşamı; hem yaz boyunca tatil ve iş yoğunluğu neticesinde uzun süredir birbirini göremeyen eski üyeler hasret gidermiş olacak ve

Hemde havalar soğuduktan sonra motorlarını garaja çekmeyip üstünü örtmeyen Tatlı Su Motorcusu olmadığını ispatlayan :p yeni üyeler ile tanışma fırsatı yakalamış olacağız.

İlk defa gelecekler için ; inciratına girerken inciraltı karmaşasına dalmadan önce Turquaz'ın çaprazında yolun solunda kolaylıkla göreceğiniz bir yer.

resim23022zu6.jpg

Super Moderator
Mekanı biliyorum, ben gelirim:p

İyi toplaşmalar...:)

ben zaten orda olcam :queen:

arkadaşlar fiyat listemiz şüyledir
ızgara çeşitleri ..7 ytl dir.
bira ................4.ytl dir.
nargile ............4 ytl dir.
meşrubatlar......1.5ytl dir
çay ................50yk tur
bilginize arz ederim.. tuvalet gırgır şamata eylence bedavadır.ve başka süpriz etkinlikler var .:wiinkk::cat::rendeer:

gelmiyenin çorbada kaşığı kırılsın olcan hiç git medinki :queen::cat:

Son düzenleme:
CESİ ye beni başa yaz dedim unutmuş ben varım cuma ya hibibibler öter ötmez ordayım

hadi hayırlı olsun, uzun zaman sonra MTizmir cuma toplantısı hasretini giderecek...çayda 50ykr bedavaymış...düzenleme için ellerinize sağlık :cat:

ne özledim pek bi özledimmm, dipcik gibiyim bu aralar:p

Bende ordayım, Hasret giderelim görüşmek dileği ilee :rendeer:

tüh ya dersim var benim o saatte:pr:
dersten sonrada halı saha var eğer 11'e kadar falan orda olursanız gelirim:wiinkk:

Gelin tabi ya eğer oralarda bi gitar bulabilirsek size müzik ziyafetide sunabilirim

hadi hayırlı olsun bakalım uzun aradan sonra hasret bitsin :)) yapalım bi liste görelim bakalım kimler geliyo;
1-)Karmocoma
2-)Olcan138
3-)Hızlıcesi
4-)Oğuz Çatal
5-)Chatkut
6-)Vasko1925
7-)Pierrid
:cool:Tgb_
9-)Gittardando
10-)Baco
11-)csalgin
12-)???

Son düzenleme:

gelirsin tabi çok kolay yerde, tıkabasadan az geride, feribot iskelesinden ilerde bostanlının karşı çaprazında, sazlıkların yanında :p:cherry:

CESİ ye beni başa yaz dedim unutmuş ben varım cuma ya hibibibler öter ötmez ordayım

abi hibibiblerin ötmesini çok bekleme toplantıyı kaçırırsın daha himinileri gubardatacaz, geç kalma :cherry::cherry:

hadi hayırlı olsun, uzun zaman sonra MTizmir cuma toplantısı hasretini giderecek...çayda 50ykr bedavaymış...düzenleme için ellerinize sağlık :cat:

he çay 50 YKr ama şekeri 1 ytl, çaktırmayın ben size kaçak şeker ayarlarım :queen::queen:

Gitar benden, ben getiririm, siz çalacaksanız hiç sorun değil:cherry:

Ben 8'den sonra oradayım millet... Görüşmek üzre... :cat:

bende çalayımmı o zaman da sorun yok diyecenmi :p, yamahanın telleri ucuz ise bencede sorun yok :cherry: tamam ben tırmalarım gitarı.

Son düzenleme:
gelirsin tabi çok kolay yerde, tıkabasadan az geride, feribot iskelesinden ilerde bostanlının karşı çaprazında, sazlıkların yanında :p:cherry:

abi hibibiblerin ötmesini çok bekleme toplantıyı kaçırırsın daha himinileri gubardatacaz, geç kalma :cherry::cherry:

he çay 50 YKr ama şekeri 1 ytl, çaktırmayın ben size kaçak şeker ayarlarım :queen::queen:

bende çalayımmı o zaman da sorun yok diyecenmi :p, yamahanın telleri ucuz ise bencede sorun yok :cherry: tamam ben tırmalarım gitarı.

10'a beni yazabilirsin ama biraz geç gelecem:p

10'a beni yazabilirsin ama biraz geç gelecem:p

10 doldu 12 ile idare edecen, yolda inen olursa öne alırım :mrgreen:

1-)Karmacoma
2-)Olcan138
3-)Hızlıcesi
4-)Oğuz Çatal
5-)Chatkut
6-)Vasko1925
7-)Pierid
:cool:Tgb_
9-)Gittardando