[Bursa - MT]

Emrah yeni motor ne düşünüyorsun acaba?Bu arada etraflıca konuşamadık düğünde yeniden geçmiş olsun demek istiyorum...

Akın kafamda şuan 2 motor var.1. şayet ekonomik durumum el verirse Kawasaki Z750S o olmazsa 2002-2003 FZS600 Fazer(boru şaseli olanlardan)
bi de sıralı dörtlüyü tadayım diyorum sonra yine enduroya dönerim.Tekrar sağol Allah kimseye kaza göstermesin ucuz atlattık.

İlk olarak sayın arkadaşlar ; bilgisayar cahili olduğum için özür dilerim ve açtığım sayfayı yeniden düzenledim... Bkz. sahife 202 :pr:

Enginim Dümenim ben seninle uğraşmazsam eğer içimde gaz oluşur :cherry: Eğer rehin olarak telefonu bulduysan ben sana sadece canın saolsun, eylemlere devam derim :salut:

Ayrıca Delmece yayalası ile ilgili yolladığın link çok güzel, duygularıma tercüman olmuş :cat:

Evet arkadaşlar Delmece yaylasını hem oylamaya hem de geleceklerin belli olması için buraya yazmaya davet ediyorum :wiinkk:

İlk olarak sayın arkadaşlar ; bilgisayar cahili olduğum için özür dilerim ve açtığım sayfayı yeniden düzenledim... Bkz. sahife 202 :pr:

Enginim Dümenim ben seninle uğraşmazsam eğer içimde gaz oluşur :cherry: Eğer rehin olarak telefonu bulduysan ben sana sadece canın saolsun, eylemlere devam derim :salut:

Ayrıca Delmece yayalası ile ilgili yolladığın link çok güzel, duygularıma tercüman olmuş :cat:

Evet arkadaşlar Delmece yaylasını hem oylamaya hem de geleceklerin belli olması için buraya yazmaya davet ediyorum :wiinkk:

Son düzenleme:
Akın kafamda şuan 2 motor var.1. şayet ekonomik durumum el verirse Kawasaki Z750S o olmazsa 2002-2003 FZS600 Fazer(boru şaseli olanlardan)
bi de sıralı dörtlüyü tadayım diyorum sonra yine enduroya dönerim.Tekrar sağol Allah kimseye kaza göstermesin ucuz atlattık.

Hmm z750'yi sevdim s'i kaldıralım ama :D Ben hastasıyım z750'nin tam naked olacak ama :cat: Hem arada kaçırırım senden tadmış olurum alamasam bile...Fazerler de fiyatları ciddi oranlarda düştü en azından 04 model alabilirsin die düşünüyorum...

bu arada unuttum kardeşim büyük geçmiş olsun

delmece için 10 puan veriyorum turkey 10 points:)

Son düzenleme:
herkese selam adım Pınar

Bursa beşevlerdeyim motor alalı henüz 2 hafta oldu.Öğrenme aşamasındayım.
Valla delmece yaylası güzel seçim 3-4 kere orda kamp yapmıştık yol çok virajlı ama gidildiğine değer :cat: hele motorla gitmek çok keyifli olur.

hepinize iyi eğlenceler:)

hoşgeldin pınar :rendeer:

arkadaşlar bi sorum olucak.. :) artçı olarak getirmeyi planladığım bayan arkadaşım motosikletten çok korkuyor. o yüzden arabayla gelmek sakınca yaratır mı?

herkese selam adım Pınar

Valla delmece yaylası güzel seçim 3-4 kere orda kamp yapmıştık yol çok virajlı ama gidildiğine değer :cat: hele motorla gitmek çok keyifli olur.

Hoşgeldin Pınar (belki de abla) :mrgreen:. Aramızda bayan motosikletçilerin bulunması ve sayılarının da artması çok güzel birşey..:cherry:

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben sanırsam bu haftasonu gelemeyeceğim, çünkü sınavlarım başlıyor:(:pr: :salut:

herkese selam adım Pınar

Hoşgeldin Pınar Bende hep bayanların artmasını istemişimdir.Bir an önce bu işi kıvırıp ve aramıza katılmanı umuyoruz.Unutmayın bayanların olduğu bir ortamda kaba sözler,davranışlar olmaz ve her şey daha kaliteli yaşanır:wiinkk:.Tabii ben tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum gerçekten eşimin beni rahatça ve güvenle gönderebildiği harika ve güvenli bir dostluk ortamı mevcut şu anda umarım bozulmadan devam eder...

hoşgeldin pınar :rendeer:

arkadaşlar bi sorum olucak.. :) artçı olarak getirmeyi planladığım bayan arkadaşım motosikletten çok korkuyor. o yüzden arabayla gelmek sakınca yaratır mı?

GEL KARDEŞİM NE OLURSAN OL YİNEDE GEL.ZATEN EMRE ABİMİZDE ARABAYLA GELECEKTİ GERÇİ BAYADIR SES SOLUK ÇIKMIYOR ONDANDA:)

herkese selam adım Pınar

HOŞ GELMİŞSİN. HOCAM DA DOĞRU DİYOR BİR AN ÖNCE PRATİK YAP ARAMIZA KATIL.(BU GİDİŞLE SAYINIZ ARTARSA BİZLERİ ARANIZADA ALMASSINIZ SİZ YOKMUSUNUZ SİZ:)

Son düzenleme:
herkese selam adım Pınar

Merhaba aramıza hoşgeldin motorunda hayırlı uğurlu olsun kazasız rürüşler dileğiyle Rüzgarında bol olsun.

Delmece 1 2 Delmece Yok Mu Gelen Caka Sadece 2 Miz Varız Herhalde Kimse Yorum Yapmamış ;:)

herkese selam adım Pınar

hoş geldin ben de herzaman bayan sürücülerin artması taraftarıyım bu da motosiklet sürücülerinin serseri imajını ortadan kaldırır düşüncesindeyim...

hoş geldin pınar.
önce engin abi haldun abi bende varım delmece yaylasına

10 numara gezi olmuş :cat: darısı başımıza

arkadaşım seni tanıyamadım gezilere katılmıyosun sanırım bekleriz...

Buarada arkadaşlar son gezimizde yemekte konuştuğumuz Kan Grubu kartı taşımayla ilgili hususta bu linki incelerseniz iyi olur. Bence faydalı.

http://www.motosiklet.net/forum/gerekli-bilgiler/32815-acil-durum-bilgi-karti.html

hemen doldurdum kaplamaya vericem çok faydalı...

topikte baktım da acayip zevkli olmuş sizin için:) özenmedim deil. hocam peki hangi yolu izlediniz? giderken ve dönerken yani. Google earth'den bakıorum da sağlam dağ yolu var gibi geliyor.

zaten bana farketmez orası ayrı, dağ yolu olsun yeter bana. Ben arkadaşlar için dedim zaten:)

arkadaşım reklam yapmasak...:p

Bu arada eğer gidilirse diye haftasonu gezisi için ufak bir google earth araştırması yaptım. Gemlik'ten sonra 30km civarı piknik alanı var, eğer Karacaali üzerinden gidilirse. oradan da yaklaşık 10 km daha gidilirse şelaleye geliniyor. Sanırsam 10- 15 km gibi bir mesafe de toprak yol.

ilk resim; benim evden uzaklık. Arkadaşlar siz ona akmayın:)

artık gidilmişken şelalesini cartını curtunu her yerini gezmek lazım...:cat:

herkese selam adım Pınar

pınar abla aramıza hoş geldim gezilerimizede bekleriz...:cat:

Hoşgeldin Pınar (belki de abla) :mrgreen:. Aramızda bayan motosikletçilerin bulunması ve sayılarının da artması çok güzel birşey..:cherry:

evet ablaymış kendisi... gün gelirde belki biz arada bi kaç erkek kalmayalım :queen:

Hoşgeldin Pınar Bende hep bayanların artmasını istemişimdir.Bir an önce bu işi kıvırıp ve aramıza katılmanı umuyoruz.Unutmayın bayanların olduğu bir ortamda kaba sözler,davranışlar olmaz ve her şey daha kaliteli yaşanır:wiinkk:.Tabii ben tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum gerçekten eşimin beni rahatça ve güvenle gönderebildiği harika ve güvenli bir dostluk ortamı mevcut şu anda umarım bozulmadan devam eder...

evet gerçektende çok samimi bi ortamımız var... babam beni rahatlıkla gönderiyo :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Delmece 1 2 Delmece Yok Mu Gelen Caka Sadece 2 Miz Varız Herhalde Kimse Yorum Yapmamış ;:)

abi bu hafta ben gelemiyorum sanırsam... gerçi bi kaç arkadaşta var gelemeyen... ertelesek mi ne? benim için değil ama arkadaşlar için...:p

Son düzenleme:
bu güzel karşılama için herkese teşekkür ederim.Çabuk öğrenim diye hergün çıkıyorum.:cherry:Ehliyet sınavınada daha var heralde bende baharda falan gezilere katılcak hale gelirim düzgün bozuk bütün yolları deniyorum ama daha 70in üstüne çıkamadım motor rodajda yolda tin tin giden birini görürseniz işte o benim:cherry:

Valla Ertelemeyelim Sıcaklık Düşüyor Hava Bozuyor Yaptık Yaptık Daha Piknink Miknink Olmaz Sonra Olmadı Dağa çıkarız Sucuk Ekmek Yaparız Kışın:)

bu güzel karşılama için herkese teşekkür ederim.Çabuk öğrenim diye hergün çıkıyorum.:cherry:Ehliyet sınavınada daha var heralde bende baharda falan gezilere katılcak hale gelirim düzgün bozuk bütün yolları deniyorum ama daha 70in üstüne çıkamadım motor rodajda yolda tin tin giden birini görürseniz işte o benim:cherry:

AÇILIR MERAK ETME 3 BİN 4 BİNDE ANCA KENDİNE GELİR BU ARADA ZATEN HIZ İYİ BİRŞEY DEĞİL BEN 165İN ÜSTÜNE ÇIKMIYORUM ZATEN(UFAK ATTA CİVCİVLER YESİN O ANLADI :) ÇAKABEY)

Son düzenleme:
3bin 4bin mi :S Benim cbr ilk aldığımda 3000km'de idi istanbuldan dönerken orhangaziye girmeden hafif tatlı yokuş bir düzlükte 150rahat yapmıştı...Benim bildiğim rodaj 1000kmdir...Ondan sora makinayı sıkıştırabilirsin.Ama unutma altındaki fazla hor kullanmaya gelmez...Sanıyorum ki 100ü de geçmez...

Yanlız delmece yaylası için bişey söyliyim orası yayla mayıstan itibaren orası ful inek kaynıyor yolun ortasına yatmış inekler çok göreceksiniz kalkmak için tenezzül etmiyorlar ve koku mütiş ::arrow::heryerde bombaları var :cherry:
Ama manzarasıda harika özellikle şellale şellaleye kadar kros yaparak gidebilirsiniz o zevkide tadarsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar