İYİKİ DOĞDUN GKN ABİM (5-Kasım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GKN

Doğum günün kutlu olsun Gökhan:rendeer:

Ben 5 kasımda doğanlardan acaip hoşlanıyorum ona göre.::pala::::pala::::pala::

yirim seni yirim yirim :p

Adam gibi Adam tadında, sonraları tanısmıs ısınmıs ve sevmiş birisi olarak gecen, kacan zaman uzuldugum, yakısıklı, sevecen, biraz piç ama bir o kadarda içten, zeki, şamata, her konuda konusabildiğim, seksi, hatun avcısı, korumasız stund calısan ( :farao:), güzel yürekli, tanıgım icin kendimi sanslı hissettigim ender, nadir, nev-i sahsına munhasır birisi..

biraz eksi sozluk tadında oldu ama seni dusununce aklımdan gecenleri yazdım Gokhancıgım..
Allah sana nice uzun ve hayırlı senler nasip etsin :rendeer:
Allah gönlüne göre versin kardesim benim..

seviyorum seni erhan, özü sözü bir kral bi adamsın:):)
teşekkür ederi miyi dileklerin için :rendeer:

sevgili dostum .. can arkadaşım .. bacom :mrgreen:

acısıyla tatlısıyla hemen hemen bir seneyi beraber geçirdik .. seni tanıdıgıma o kadar pişmanım ki :) yaşamı boyunca birçok arkadaşı olan ben senin gibi bir dost buldugum için şanslıyım .. sevincime hüznüme kısacası yedigimize içtigimize ortak oldun .. çok özel bir bagla tek yürek bir nefes oldugumuz özel bir 5 kişiyiz ... başımıza gelen herşeyle hep beraber ugraştık .. ve bundan sonrada ugraşmaya devam edicez ..

iki tekerlek üzerinde redline geçcen günlerde umarım ki herşey gönlünce olur... olmasa bile biz gene o teskolu mondiyle gene neşemizi buluruz .. seni anlatmanın imkansız oldugu şu satırlarda ,, pijligin ultra düzeyde , kardeşligin hat safada, admlıgın ultra zirvesinde ,, sevginin en çok oldugu kişisin ... bu kadar özel bir dost buldugum için gerçekten şanslıyım be baco ((:)

siz 5 dostumla birlikte sürmek yol yapmak ,, gaz açmak inanın herşeye degerdi

kan kardeşim dogum gününü kutluyorum ,, nice seneler boyunca baraberce geçsin ömrümüz iyiki dogdun DRİFT KİNG:queen::queen: nice mutlu yılara :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

imza:jesse

by DRİFT RELİGİON CREATOR

baco n sana kurban oluri kardeşim benim, dünürüm kankam can yoldaşım pij bacom, her zaman birlikteyiz allah ayırmasın:cat:
siz iyi olun yeterki, ben hep ensenizdeyim:wiinkk:
teşekkür ederim baco:cherry:

Biraz erkende olsa bir defa başlık açılmış..:)
Neyse.:p

Gökhanım..Yakışıklı kardeşim benim..:rendeer:

Nice mutlu ve sağlıklı (bekar) yıllara..:cherry:

teşekkürler murat abi:rendeer:
evlenipte balayına gideceğime bekar kalır alayına giderim:bounce:
:p
Gökhan abi doğum günün kutlu olsun.::sefereee

saol cnm benim:wiinkk:
Nice mutlu senelere.

Yeni yaşında Allah sana pert motor yüzü göstermesin. :)
inşallah, cümlemize:cat:

Doğum günün kutlu olsun Gökhan. Hep birlikte daha nice güzel senelere iyişallah. :cat:

20061009-Worlds_Largest_Birthday_Cake_15.jpg

The Worlds Largest Birthday Cake 2005 :p

20061009-Worlds_Largest_Birthday_Cake_2.jpg

Kaynak: Vat

vat kaynaklu bu resim hiç yabancı gelmemişti :p
teşekkür ederim erhanım, hep beraber olur o güzel yıllar umarum :rendeer:

teşekkürler aygül :)
Gökhan abi mutlu yıllar..
Yeni bi srad la nice yıllara inşallah:):queen:

saol canım benim, bugün experle görüşmemden soora, yakındır :cherry:

Ooooohe yav! Biz de abarttık ama sadece kekini kabarttık. :p
2 saat sonra ben de kutlayanlar arasında olacağım. :)

2 saat soora bekleriz :p

doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce gökhancım :rendeer:
teşekkürler mustafa :wiinkk:
hoppsss ne oluyoo burda

dogum günün kutlu olsun kirwe :rendeer:
gönül isterdiki saatler 12 yi vurdugunda yanında olalım pastana mumlar yakalım hep beraber eglenelim seni kutlayalım ama gel görki o kadar müsait olmuyo hayat
ama olsun yanında olamasakta hediye veremesekte
arkadaşlıgımız pastan olsun
yüreğimde sana olan sevgi, saygı hediyen olsun
umarım bundan sonraki hayatında, yakanı birtürlü bırakmayan olumsuzluklar artık; yerini aydınlık huzurlu sevdiklerinle beraber nice güneşli günlere çevirir.

dostluklar kolay kazanılmıyo
ama kolay yitiriliyo
ama bu sefer böle olmasın

iyiki seni tanımışım iyiki buralardasın
Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir...
Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel,
isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim.
Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor.
Daha nice mutlu yıllara...

Her şey istediğimiz gibi olmasa da,
Hiçbir şey anne kucağı gibi emniyetli ve sıcak olmasa da,
Her şey bize inat kaderimize ters düşmeye çalışsada,
Hiçbir şey bizim onu anlamamıza inat bizi anlayamamışsa bil ki bir yaş daha yaşlanmışsındır...

ne döktürmüşsünüz olm, dötüm kalktı gece gece:p
erdinçim kardeşim, saol iyi dileklerin için, hediye olarak senin eski krank kolunu alıcam, vat69 üyeleri için :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkez yerini bilecek murat :farao::farao::farao: kimse konuşamaz boyle benle

seliiiiiimmm .. cumartesiye kadar bekleeyelim istersen..!! gel istersen efendice .. istersen anliyacagın dilden anlatiim

Abi iyide yarın yüzyüze bakacaksınız, kavga da etseniz sınırı geçmeyin, siz unutursunuz okuyanlar unutmaz.

Rica edin modlardan temizlesinler şu yazılanları, unutun gitsin, sinirle birbirinizi kırmayın.

Motorunda her türlüsü ara açıyo be abicim.:p

yirim seni yirim yirim :p

yii beniii:p

Son düzenleme:
Super Moderator
Farkettim gece yarısını geçtiğini, 3 vakte kadar GKN'ın bal kabağına dönüşeceğini falan da benim mesajın çip gibi kalmaması lazım ortada:p
Şiirime başladım:p gün bitmeden yetiştirir güncellerim:p

Şimdilik kuru kuru iyi ki doğdun..:rendeer:

gkn canım hayatım bebeqim, kırışmışım buruşmuşum meleğim :) doĞum günün kutlu olsun mutlu olsun nice seneler..

inşallah beraber çok doğum günü kutlarız..
herzaman yanında ve yanımzda olman diLeğiyle..

GKN

öncelıkle kazadan dolayı gecmiş olsun dıleklerımı sunarım
bu mutlu gununde ömrunun sonuna kadar ruzgar mutlu ve huzurlu gecmesını tehmın ederım

teşekkür ederim kardeşim, cümlemizin :)

mutlu yıllar gökhanım.nice senelere :rendeer:

teşekkürler :rendeer:
mutlu yıllar gökhancım :rendeer: daha ne diim erhan döktürmüş :p

teeşekkürler..
ne döktürmesi, çalmış bi yerden koymuş :p

mutlu yıllar bi daha motor pert etmemen dileğiyle :cherry::rendeer:
teşekkür ederim, inşalah :p

Doğum günün kutlu olsun.Nice yıllara.Hediye vermek isterdim ama kargo kabul etmiyo be:cherry:Hayvan taşınmıyomuş kutularda::whip::
teşekkürler..
ne hayvaı göndercektin, güvercin mi:p
+1

doğum günün kutlu olsun abi.nice mutlu beraber senelere!senden çok şey öğrendim öğrenmeyede devam ediyorum,hakkını ödemeyem.Allah seni bizden eksik etmesin.:rendeer:

dipçik not: jess sen nerden oluyosun drift religion yaratıcısı??polemik istiyosan kralını alırsın akıllı ol!!!!!haddini bil rütbeni bil!!!

saol kardeşim benim, peşimden şaşmadan adım adım gelen adam :p
seni delenin alnın dan öperim :bounce:

Abi iyide yarın yüzyüze bakacaksınız, kavga da etseniz sınırı geçmeyin, siz unutursunuz okuyanlar unutmaz.

Rica edin modlardan temizlesinler şu yazılanları, unutun gitsin, sinirle birbirinizi kırmayın.

Motorunda her türlüsü ara açıyo be abicim.:p

yii beniii:p

yicim de, sen bunları ipleme, işleri güçleri pij lik :p

Nice mutlu senelere...allah kazasız,belasız her daim mutlu ve huzurlu bir hayat daim etsin...
bir insanın bu kadar çok seveninin olması çok güzel birşey...

kendini böyle dostların olduğu için ŞANS'lı hissetmelisin...

teşekkür ederim, şans lı hissetmiyoum kendimi, şansa pek inanmam kelmesinden bile pek haz etmem aslında..
bu kadar dost şansa edilmedi, hepsinin altında ne emekler, de koşturmalari nbe dertleşmeller, ne sabahlamalar, yolda kalan motorlar, dizimde ağlamalar, sevgilisiyle barıştımalar, hastanelerde beklemeler, kopardığı çiçekleri suya koymalar, ana babaya el öpmeleri, karakolda sabahlamalar vs.. vss..
herşey bi emeğin karşılığı..
makara ya sardık belki hayatımızı ama bilinki makaradaki iplik pamuk ipliği dedik hep..
bizim ipliğimizde kopucak bi gün.. tek isteğimiz arkamızdan hep bu topic te yazılanlar yazılsın...
seviyorum herkezi.. elimden yüreğimden geldiğince ..

D.G kutlu olsun.... En kısa msj benm olsn bari.. :queen:

teşekkürler alp abi :rendeer:
iyi ki doğdun Gökhan :rendeer:

teşekkür ederim kütücüm :wiinkk:

Son düzenleme:
canımcım dogum günün kutlu olsun..
çok uzun uzun yazmıycam senin için hayal bile edemediğin güzellikler diliyorum.. saglıklı huzurlu ve bol rüzgarlı bi hayat senin olsun....

szr

Abi,:rendeer: doğum günün sana daha çok sağlık,mutluluk ve huzur getirsin..

GKN

Daha doğum gününe bile girilmeden bu kadar tebrik almandan nasıl bir karaktere sahip olduğun, ne kadar sevildiğin çok açık belli oluyor.
Tanıyalı çok zaman olmamasına, henüz can ciğer olmamamıza rağmen, be mübarek insan o kadar canını sıkacak şey söyledim, soru sordum birine de ters cevap ver değil mi ?
Ben ziyaretine bile gitmeyi başaramamışken ( O da benim ayıbım ) Burak ile bu kadar ilgilenebilmiş olman " böyle insanlar var mı hakkaten ya ? " diye düşünmeme sebep oldu. Yaptığın diğer onlarca şeyi sayıp parmaklarımı daha fazla yormak istemiyorum :cherry:

Motoru pert edecek bir kazadan çiziksiz çıkman ise herhalde biz sevenlerine bağışlanmandandır =) Şikayet edeceğim konular da yok değil hani ama dur doğum günü konuları değil onlar :wiinkk:

Sonuç olarak umarım daha nice senelere birlikte gireriz :cat:

ümit, bişi diyemiyorm sana, seviyorum seni:p
insanları ben tam anlamıyla tanıyamadan onların beni tanıması çok güzel bi duygu.. en azından adam olmayan uzaktan bakıyor adam olan sırtımızda geziyor:)
sağol tebrik mskın için:rendeer:
teker yapmayı öreticem, söz :p
ulen bi makinamız olmadıki delim hepinizi :queen::queen::queen:
hemde öle parasına falan da olmıycak he kaybeden dilini kesicek koyucak ortaya :queen::queen:
bidaha konuşamasın diye :queen:
adamın topiclerine saldırıyolar
rant var bu işte danışıklı dövüş

vap toplar vay
sen beni dell, çocuumu keserim :p:cherry:

doğum kutlu olsun gökhan nice senelere :)

teşekkür ederim psişik kardeşim, :p

Ya önce gördüm aha dedim gökhan kıvama gelmiş doğum günü şerefine deldircek birini arıo sonra gerilere bi baktım kafa göz girmişsiniz şimdi geyik yapsam mı yapmasam mı karar veremedim.:silent:

Kıl tüy puk püsür için üzmeyin birbirinizi deymez, bakın Boy' la bana ne hale geldik, her fırsatta arkama geçiyo.:p

bunnar fasa fiso murat, delerim delerim derler, birbirlerini parmaklarlar :p

saat 12yi geçti artık kutlıyabiliriz sanrım ::baaas:: :mrgreen:

doğum günün kutlu olsun gökhan abi :rendeer:
nice mutlu yıllara, allah sevdiklerinden ve yeni yeni motorlarından ayırmasın :p

çook teşekkür ederim canım benim, cümlemizi:)

insanlıktan nasibini almamış
haywanlığı bir yaşam felsefesi edinmiş
edep ahlak terbiyeyi imha etmiş

olsanda sewioz seni be baco doğum günün kutlu olsun:)

doktor :p
öle diyosan öledir, seivorum sen, teşekür ederim:rendeer:

dostum doğum günün kutlu olsun... nice mutlu huzurlu yıllara demek isterdim ama özel hayatına karışmak istemiyorum :p kafana göre takıl sen :thumright

karışma moruk ben karıştırdım yeterince zaten, bu hafta bitsin başka bişi istemiyorım :p
tşeekkürler iyi dileklerin için :wiinkk:
Gökan'ım doğum günün kutlu olsun paşam.

"GKN bujileri ile içiniz yansın!" :queen:

ateşleriimm, saol tamer:rendeer:
Nice güzel yaşlara canım, doğum günün kutlu olsun... ::zwink::

Bu arada böyle giderse bu topik daha 6 hafta başrollerde oynar yani :)

saol bitanem benim:rendeer:
msn deki hedaayeleri bekliyorum :p
bizim hiçbi topiğimiz 6 hafya sürmez, her haftaya daha bomba bi topik sıkıştırırız :p

sanda sasasadad :p
Farkettim gece yarısını geçtiğini, 3 vakte kadar GKN'ın bal kabağına dönüşeceğini falan da benim mesajın çip gibi kalmaması lazım ortada:p
Şiirime başladım:p gün bitmeden yetiştirir güncellerim:p

Şimdilik kuru kuru iyi ki doğdun..:rendeer:

olcanım imla kılavuzum, teşekkür edeirm, ismini topicin altında görsem yeter :p
şiiri hemen yaz, yoksa dalarım :cherry:

gkn canım hayatım bebeqim, kırışmışım buruşmuşum meleğim :) doĞum günün kutlu olsun mutlu olsun nice seneler..

inşallah beraber çok doğum günü kutlarız..
herzaman yanında ve yanımzda olman diLeğiyle..

kumam sevgilim tırt gazcım, kankam kardeşim hötöcüm:p
teşekkürler iyi dileklerin için, allah önür verdikçe beraberiz, izmitteki franchising şubem, seviyorum seni :rendeer:

canımcım dogum günün kutlu olsun..
çok uzun uzun yazmıycam senin için hayal bile edemediğin güzellikler diliyorum.. saglıklı huzurlu ve bol rüzgarlı bi hayat senin olsun....

teşekkürle çağlacım bak ilk defa cadı demedim .çağla dedim, demekki arada b ibende edepli olabiliyorum:p
senden seneye :p

Abi,:rendeer: doğum günün sana daha çok sağlık,mutluluk ve huzur getirsin..

teşekkürler kardeşim :rendeer:

Son düzenleme:
canııııııııım ben düşündümde sana verebileceğim en güzel hediyeyi buldum.. . Bak ne zaman istersen bana bi alo de hemen gelip alıyım seni, gezdiriyim benim motorla... :D

Moderatör
Nice mutlu senelere Gökhan... Tabiki pert'siz kazasız belasız, basarılı, huzurlu, hızlı, bazen yavaş, bayan sürücüsüz, neşeli vs.vs.'li :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Gökhan sen ne içion abi:silent:

İlk yazdığıma son, son yazdığıma ilk, ortada yazdığıma şurda burda cevap verion, ben cin limon götürüyorum kafam böyle olmuo.:p

GKN

canııııııııım ben düşündümde sana verebileceğim en güzel hediyeyi buldum.. . Bak ne zaman istersen bana bi alo de hemen gelip alıyım seni, gezdiriyim benim motorla... :D

canım sın, teşekkür ederim, hatta şimdi gel al beni de, bi ddürüme gidelim..
bende hayatımda ilk kez bi bayana artçı olim:p

Nice mutlu senelere Gökhan... Tabiki pert'siz kazasız belasız, basarılı, huzurlu, hızlı, bazen yavaş, bayan sürücüsüz, neşeli vs.vs.'li :)

çok saol , teşekkür ederim iyi dileklerin için :rendeer:

İlk yazdığıma son, son yazdığıma ilk, ortada yazdığıma şurda burda cevap verion, ben cin limon götürüyorum kafam böyle olmuo.:p

kola kola, cam şişe :p
depzitosuz olandan :p

canım sın, teşekkür ederim, hatta şimdi gel al beni de, bi ddürüme gidelim..
bende hayatımda ilk kez bi bayana artçı olim:p

tamam ya sen istersinde gelmezmiyim :) ama dürümler senden ona göre... Benimde ilk artçım sen olursun fena mı ? :queen:

Mersin İl Temsilcisi
hadi bakalım, 3 gün önce ölümden döndün, artık "yeniden doğmuş gibi hissedersin" kendini ;)

o içmediği zaman bile içenlerden beter bide içerse yandık:p

gkn cadı diyebilirsin dogru söze itirazım yok:p

doum günü kutlu olsun gökan, kazasız belasız nice yıllara inşallah, yarının dününden güzel olsun... ( la facede de aynısını yazdım sövmezsin heralde :) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar