İYİKİ DOĞDUN GKN ABİM (5-Kasım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey istediğimiz gibi olmasa da,
Hiçbir şey anne kucağı gibi emniyetli ve sıcak olmasa da,
Her şey bize inat kaderimize ters düşmeye çalışsada,
Hiçbir şey bizim onu anlamamıza inat bizi anlayamamışsa bil ki bir yaş daha yaşlanmışsındır...

benim dizelerimden çalıntı yapma abi yaaaaaaa :queen:

öncelıkle kazadan dolayı gecmiş olsun dıleklerımı sunarım
bu mutlu gununde ömrunun sonuna kadar ruzgar mutlu ve huzurlu gecmesını tehmın ederım

mutlu yıllar gökhancım :rendeer: daha ne diim erhan döktürmüş :p

Nice mutlu senelere...allah kazasız,belasız her daim mutlu ve huzurlu bir hayat daim etsin...
bir insanın bu kadar çok seveninin olması çok güzel birşey...

kendini böyle dostların olduğu için ŞANS'lı hissetmelisin...

Doğum günün kutlu olsun.Nice yıllara.Hediye vermek isterdim ama kargo kabul etmiyo be:cherry:Hayvan taşınmıyomuş kutularda::whip::

sevgili dostum .. can arkadaşım .. bacom :mrgreen:

acısıyla tatlısıyla hemen hemen bir seneyi beraber geçirdik .. seni tanıdıgıma o kadar pişmanım ki :) yaşamı boyunca birçok arkadaşı olan ben senin gibi bir dost buldugum için şanslıyım .. sevincime hüznüme kısacası yedigimize içtigimize ortak oldun .. çok özel bir bagla tek yürek bir nefes oldugumuz özel bir 5 kişiyiz ... başımıza gelen herşeyle hep beraber ugraştık .. ve bundan sonrada ugraşmaya devam edicez ..

iki tekerlek üzerinde redline geçcen günlerde umarım ki herşey gönlünce olur... olmasa bile biz gene o teskolu mondiyle gene neşemizi buluruz .. seni anlatmanın imkansız oldugu şu satırlarda ,, pijligin ultra düzeyde , kardeşligin hat safada, admlıgın ultra zirvesinde ,, sevginin en çok oldugu kişisin ... bu kadar özel bir dost buldugum için gerçekten şanslıyım be baco ((:)

siz 5 dostumla birlikte sürmek yol yapmak ,, gaz açmak inanın herşeye degerdi

kan kardeşim dogum gününü kutluyorum ,, nice seneler boyunca baraberce geçsin ömrümüz iyiki dogdun DRİFT KİNG:queen::queen: nice mutlu yılara :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

imza:jesse

by DRİFT RELİGİON CREATOR

+1

doğum günün kutlu olsun abi.nice mutlu beraber senelere!senden çok şey öğrendim öğrenmeyede devam ediyorum,hakkını ödemeyem.Allah seni bizden eksik etmesin.:rendeer:

dipçik not: jess sen nerden oluyosun drift religion yaratıcısı??polemik istiyosan kralını alırsın akıllı ol!!!!!haddini bil rütbeni bil!!!

+1

doğum günün kutlu olsun abi.nice mutlu beraber senelere!senden çok şey öğrendim öğrenmeyede devam ediyorum,hakkını ödemeyem.Allah seni bizden eksik etmesin.:rendeer:

dipçik not: jess sen nerden oluyosun drift religion yaratıcısı??polemik istiyosan kralını alırsın akıllı ol!!!!!haddini bil rütbeni bil!!!

selim sanada yüz verdik.. astarını istiyosun . bazı kelimelerin hiç hoş degil bunu bil .. ayrıca burda haddini bilecek biri varsa oda sensin .. büyüklerine saygılı olmayı ogren bence :farao::farao::farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
D.G kutlu olsun.... En kısa msj benm olsn bari.. :queen:

selim sanada yüz verdik.. astarını istiyosun . bazı kelimelerin hiç hoş degil bunu bil .. ayrıca burda haddini bilecek biri varsa oda sensin .. büyüklerine saygılı olmayı ogren bence :farao::farao::farao:

grubu biz kurduk parselliyosun!hangi saygıdan bahsediyosun sen ya?:farao::farao::farao:

GKN

msjları okuyamadım, yoğun istek üzerine bunu yazıyorum
polemiğe girenlere saplarım :p
gelcem şimdi :p

grubu biz kurduk parselliyosun!hangi saygıdan bahsediyosun sen ya?:farao::farao::farao:

selim burda bunları yazmak istemiyorum .. adam ol iki daka .. bu aralar zaten bi farklı tavırlar içerisindesin . farketmiyorum sanma .. bi problemin varssa yüzyüze çok rahat halledebilirim. ..

selim burda bunları yazmak istemiyorum .. adam ol iki daka .. bu aralar zaten bi farklı tavırlar içerisindesin . farketmiyorum sanma .. bi problemin varssa yüzyüze çok rahat halledebilirim. ..

senle şu saatten sonra konusucak hiçbişeyim yok benim.abi dedik saygı duyduk boşa çıkardın.bundan sonra ne ben sana abim derim nede sen bana kardeşim de.çekemiyosan nie çamur atıyosunki ben onu anlamadım????

senle şu saatten sonra konusucak hiçbişeyim yok benim.abi dedik saygı duyduk boşa çıkardın.bundan sonra ne ben sana abim derim nede sen bana kardeşim de.çekemiyosan nie çamur atıyosunki ben onu anlamadım????

biz senide tanıdık .. geldigin yerleri unutma selim.. sen boyle yaparak kendini bişey sanıyosun .. arkana bazı isimler alıp oyle yazıyosun ... akkıllı efendi zannederdim seni . seninle yaşından dolayı muhattab bile olmuyorum şuan

ayrıca kimseye çamur atmıyorum .. sana çamur atmaya gerek yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar