(m.t Izmir)davutlar Sevgi Plajı Balıkçı Barınagı - 02/11/2008 Pazar

vayyyy kimleri gördümmmm yahuu özlemişim valla :cherry:

ah şu işlerim ahh gelebilseydim keşke size balıklama nasıl atlanır gösterirdim :queen:

02112008114hk6.jpg

selamlar arkadaşlar valla yazdıklarınızı yeni okuma fırsatım olmadı.oğuz abi valla cd baba larda kalmış bizim eve uğramadım.söz onlarıda yükleriz siteye arkadaşlar örür onlarıda.tekrar herkez den çoook çok özür bana verdiğin video çekimlerinden başka cd yok bende onlarıda hallederiz sorun değil.yarın görüşürüz daha olmadı yine işte mesai yapmazssam nasipse.

herkeze iyi geceler diliyroum.

itiraf ediyoruuuummm... bende özellikle cesurun bu 2 resmini face e koydum :)

walla cesur kimseye gösterme diyosunda o imkansız işte.. Facebookta 85 kişi war hepsi görüyoo üzgünüm :mrgreen:

arkadaşlar ben yatarken kimse yoktu yattıktan sonra baya hareket olmuş burda yaa 1,2 iki güne kadar yeni bombalar geliyor .EEEE cesur medyatik pozları kadar çekeninde hakkı yokmu yani bu iltifatlarda .KÜÜSTÜÜÜMMMM KÜÜÜSSSTTÜÜÜÜMMMMM

Oğuz abi küsme ama.. Zaten bu süpper pozları kim çekti die soruyorlar :)

EEE takımın fotoğrafçısı benim benden başka kim çekecek

hasan yatayımmı yoksa videoları bekleyimmi çok yogun mesajlar istekler geliyor aman gözünü seveyim hallet bu işi yoksa senin evi basacaklar bak söylemedi deme:queen::queen:

Son düzenleme:
EEE takımın fotoğrafçısı benim benden başka kim çekecek

hasan yatayımmı yoksa videoları bekleyimmi çok yogun mesajlar istekler geliyor aman gözünü seveyim hallet bu işi yoksa senin evi basacaklar bak söylemedi deme:queen::queen:

baba hasan kafan güzel galiba genne unutunmu videoları :queen::queen::rendeer:

eyw. cesurum iiyilik valla bu siteye alışamadım ne nerde onlara bakıyyrum.sende ne var ne yok çarşıdada grüşemioruz?.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar