yok abi biri imam biri müezzin bize hiç bişey olmaz Allah ın izniyle :mrgreen:
bu arada gittiğin ilçedeki girdğin pilajda lağım patlamış :queen:
Dun aksam o parktaki resimler cıkarsa ortaya ne benim imamlıgım nede senin muezzinligin kalmaz :queen:
Harbiden nerde o resimler :silent:
Dun aksam o parktaki resimler cıkarsa ortaya ne benim imamlıgım nede senin muezzinligin kalmaz :queen:
Çok üzüldüm duyunca inşallah son kazan olur. Allah kadın sürücülerin şerrinden korusun hepimizi![]()
Canım cok gecmis olsun... daha bana teker dersi vericektin o motorla ama artık ben sana benim 250 yi verirrim ona ögretirsinsaka bi yana sana bisey olmaması en onemlisi... tekrar gecmis olsun...
bunu iyi düşün derim :queen:
Dün her ne kadar koşup sarılıp geçmiş olsun
desemde sana yine çok geçmiş olsun!
ama baktım iyisin oh oh dedim ..
Canım tekrar geçmiş olsun
Allah beterinden korusun!
:rendeer:
izmire gelcem haftaya vermicenmi makinanı :cherry:
büyük geçmiş olsun gökhancım 3.üncü sıçrayışınıda yapmışsın yani jokerini kullanmışsın aman diyim bundan sonra daha dikkatli bi sevdiimizi daha kaybetmiyelim :rendeer:
Geçmiş olsun Gökhan. Bi sadaka neyim ver ya. Üzerinde nazar mı var nedir?
yok abi üstünde ben varım benden bi kurtulsa bütün hayatı düzene girecek![]()
Gökhan şu tehlikeli malukatı her yerde engelledim ben.:mrgreen:
İyi seni sadece patlatmış, ben bide yerde kendime geldiğimde ters dönmüş kaplumbağa gibi bunun kucaandaydım.r:
Geçmiş olsun, :rendeer:
Yalnız Duvardaki pankart dikkatimi çekti: "LEYLA'DAN MEVLA'YA" ilginç bir tesadüf olmuş :queen:
Çarpan Bayanın adı da LEYLA ise tam olmuş... Dikkat et kendine... :rendeer:
telefondada geçmiş olsun dedim burdanda tekrar geçmiş olsun diyim :rendeer:
allahtan sana bişey olmamış.
hasii....... zıctık.... :silent:ale:
Geçmiş olsun Gökhan, büyük kaza atlatmışsın.
Arkadaşlar, daha önce de bir topic de yazmıştım,
Ben araba ve motor kullanırken:
1. derecede kadın şoförlerden,
2. " ayı tipli adamlardan,
3. " taksici ve minibüsçülerden korkarım.
M ün eğer sende bir sakatlık varsa toplanıp bir HAMAM gezisi yapın hem millet kurşun döktürmekten kurtulur hem geleceğiniz güvende olur SİZ BİZE LAZIMSINIZ :rendeer:
GKN çok geçmiş olsun sende bir şey yok dimi? bu ne biçim kazadır anlamadım walla neyse çok çok geçmiş olsun :rendeer:
yok abi, ESİN diye bi baaayannnn.. 70 yaşlarında emekli öğretmen:cherry:
kaza yaptın hala işin gücün fırlamalık :bounce::bounce::bounce::bounce:
kabul ediyorum butün suç bnde emin napsın (bi ara muharremin jess tekere alıyomuuz demesiyle şöyle bi dokuniim dedim gaza .. arkadan dualar içinde eşşedüenlaaaaaa dedi .... hık hıkk hıkk etti gitti (((((((((((((((((
![]()
biliyorum, sağolun, bende sizleri unutmiycam, hergün hepinizi teker teker yad edicemden emin olabilirsiniz :mrgreen: askerlik boyunca geçecek olan bu 6 aylık zaman zarfında yerime yokluğumu aratmayacak birini bulmaya çalışıyorum![]()
GKN geçmiş olsun
Ayrıca dokundugu andaki zıplayışından dolayı tebrik ederim :cherry:
siteyi açtım hala kendime gelemedim:cyclopsan
geçmiş olsun en azından sende problem yokmuş.
nedense aklıma bahtsız bedevi hikayesi geldiale:
ale:
kırk 8 ayrı makineye poz verdik gene bitane resim yok kimsede .
ayrıca utan utan .. o zurnacı ne ter döktü üflicem diye .. insan bi 5 ytl sıkıştırmazmı cebine . ne akrep varmış yaw cebinde :queen::queen::queen:
biz boylemi gördük senden erhan
gökhanımmmm babacımmmmmcanımmm kardesimmm sırdasımmm bitanemm cok cok gecmiş olsunnn hayatım.. neyse ki sende birşey yok ya yeter olan mala olsun canımmm benimmm.. Seviyoruzz seni kendine çok dikkat et..
Allah tüm inananları bayan sürücülerden korusun..
canım abim benim yaptıgım hersey olay oluyor zaten :queen: skandalların hatunu ben![]()