Bu motor üzerinde 120 gördüm diyenler, o sürati gördükten sonra sonra, nasıl Allah ı görmüyorlar ben ona şaşıyorum.
Duz yol, standart bir SL'de maks surat 90-95 km/s.
Ideal sürati ise 80 km/s.
hayırlı olsun kardesim kazasız sürüşler, alışana kadar cok cok dikkatli alıştıktan sonra ise dikkatli kullan:cherry::cherry::cherry::cherry:
Evet çok doğru şu an daha deneyelei 30 dk falan oldu tam konunun üstüne geldim otoban girişinde denedim motoru en fazla 95'e çıktı, 7.500 devirde. Bayaa bi üzüldüydüm motorda bi proplem vardır heralde diye hemen burdan sorucaktım iyi oldu öğrendiğim içim rahatları :mrgreen:
ben de daha şimdi deneyip geldim tekrar, 100km hıza ulaştı arkadaşlar olacağıda bu zaten haydi hayırlı günler![]()
olaci buysa adam nası cok rahat 110 sıkıştırınca 125 görüyo??
hocam degistirdigin parca fln varmı? benimkide o kadar yürümüyo cunku..
arkadaşım o birazda motosikletin rodaj zamnında kullanım şekliyle ilgili,ben 2. el aldığım için nasıl kullandıklarını bilmiyorum,belki o 110,sıkıştırınca 125 gören ark iyi bakmıştır iyi açmıştır motorunu
olaci buysa adam nası cok rahat 110 sıkıştırınca 125 görüyo??
hocam degistirdigin parca fln varmı? benimkide o kadar yürümüyo cunku..
haklısın.. benimkide cok zorlasam 100-105 arası..
Ersin polat seninki ne kadar basıyo en fazla?
ha tamam cewabı vermişsin bilesenin de yine iyi bak benimki 100ü geçmedi, yokuş aşağı uzun bi yolda motoru iyi bi sıkıştırmak lazım aslında
5800 oldu bnmki.. artarmı acaba daha fazla o surat bilmiyorum ama gerekte yok bence.. bi arkadasın dedigi gibi bence bu motora 80-90 arası ideal.. daha fazlasi guven vermiyo..
senin daha toymuş benimki 17bindeuzun yola gitmeyi severim de 90 la giderken hızlanarak bi arabayı sollamak gerek aslında o yüzden istiyorujm hızı,120 yapıp ne olacak fazla benzin yakacak o kadar
seninki ne kadar yakıyo kardeş?
arkadaşlar ne kadar yakıyo ortalama motorlarınız?
100bin yakıyomuş iyi ya,inş benimkide oledir,benzin şamandrası bozuk da yaptırınca ölçcez inş
arkadaşım aman diyim yağmurda ne gaza bas nede frene,geçen gün aniden bi araba kırdı benim şeride,frene dokundum biraz yağmur vardı yer sabun gibi olmuş,tekeri bi kitledi arka fren yerle paralel oldum yeri öptüm resmen allahtan bıraktım freni topladı motor deilse Allah muafaza![]()