[Bursa - MT]

sizi yavaşlatcaksak gelmiyelim abi :p :mrgreen:

Ne alaka şimdi ???
Onlar sıkışrsa basar giderler biz rotayı düzgün belirleyelim ki grup kaybolmasın diye dedim ben onu... Aramızda motor ayrımı yapılmıyor diye biliyorum, ama dersen ki biz büyük motorlarla gezmeyiz diye o zaman onlara söyliyeyim " aralarında sizleri istemiyorlar, gelmeyin " ...

aRkadaşLar 6 adet MotosikLet DahiL oLaßiLir Kesin ßir Şey yohK ama(1'i Kesin Nasipse.)..
ßen Ve Kerem geLiyoruz.
Engin ve MuStafa aßiLerime tŞkLer ßiLgiLer iÇin.
ßirde aRkadaşLar Mümkün oLduğunCa eRken geLmeye çaLışaLım 7'de oLaßiLir Yani...
8'e Kadar konuŞur Rahat Rahat pRogRamımızı KahvaLtımızı Yaparız.
özgür aßi Sende geL aDamı haSta etme.. :cat:

yav sado bulandırma ortalığı o kadar insanı orda kahvaltı ettirip toparlayıp yola koymak kolay değil... herkez yapsın kahvaltısını en geç 7:50 de orda olsun 8 de hareket edicez olay budur...

Ne alaka şimdi ???
Onlar sıkışrsa basar giderler biz rotayı düzgün belirleyelim ki grup kaybolmasın diye dedim ben onu... Aramızda motor ayrımı yapılmıyor diye biliyorum, ama dersen ki biz büyük motorlarla gezmeyiz diye o zaman onlara söyliyeyim " aralarında sizleri istemiyorlar, gelmeyin " ...

mert kendi adına konuş olum... benim öyle bi sıkıntım yok (çakabey sözüm sana değil alınma :p) yavaş olmaktan muzdaripim zaten... gelsinler abi özellikle SRAD
ama bir isteğim var benim önümde gitsin noluuurrr... bütün gezi boyunca onu izleyeceğim :joker:

Son düzenleme:
Gebze' den Macır ve Komutan kardeşler geleceklerini teyit ettiler.

Millet gezide bir adet savage ve bir adet srad 900 var, hız ortalamasını nasıl tutturucaz :silent:

Flash flash = reiz kardeşte geleceğini teyit etti...

Şimdi yeni bir liste yapalım :

1 - Bursa - Ameno kardeş
2 - Gemlik - Süha + eşi
3 - Gemlik - Cansu kardeş
4 - Gemlik - Orhan kardeş
5 - Gebze - Macır kardeş
6 - Gebze - Komutan kardeş
ve
Ben Çakabey...

damadın amicasindan bir adet skygoooo 1200cc de gelecek bursadan 6 kafa:)

şş benim ampulleri unutma

mami benim eldiven şeylerini unutma

Son düzenleme:

Nasıl unuturum kardeş 3 gündür cebimde gezdiriyorum :)

Benim büyük motorlardan firem var, Süha ve eşi gelemiyorlarİ ayni savage yok :(
Komutan srad yorulur o hızlarda dedi, enduroyu kapıp gelyor :) " Özgürüm bu laf sana altlayıp zıplarsın doyasıya "

Yani ruckerpark ım sen rahat ol senin tadını kaçıracak hiç motor yok bende...

mami benim eldiven şeylerini unutma

eldiven şeyleri :queen:
3 gündür elimde gezdiriyorum:p

Nasıl unuturum kardeş 3 gündür cebimde gezdiriyorum :)

Benim büyük motorlardan firem var, Süha ve eşi gelemiyorlarİ ayni savage yok :(
Komutan srad yorulur o hızlarda dedi, enduroyu kapıp gelyor :) " Özgürüm bu laf sana altlayıp zıplarsın doyasıya "

Yani ruckerpark ım sen rahat ol senin tadını kaçıracak hiç motor yok bende...

tahmin etmiştim SRAD denen bi canavarın ne işi olur lay lay lom falan filan yani...

Son düzenleme:
Ya Sado Bu nasıl gol şimdi,uzatmalarda olcak işmi bu,Ya hu sensiz olurmu,hadi sensiz oldu Keremsiz hiçten olmaz,susurluk olayının çözüm noktası Kerem.Ayran içmeden ayrımı düşücez.Ne yapıp edip bir çözüm noktası bul,olmadı istifa et, dönüşü bir daha başvur,olmadı mafyayı falan devreye sok,MIT te olur...

OEG

sado olmadı! keşke imkan bulup da gelebilsen...

sabah 07:30'da görüşmek üzere arkadaşlar! :queen:

sado yapma yaa valla sensiz tadı çıkmaz :pr: bu arada haldun ben onu şakasına sölemiştim ama keşke srad da gelseydi üstünde resim çekinirdim :)

birde sabahtan beri güzel bir eldiven arıyorum duran kardeşlere ve motosport diye bi yere gittim uygun fiyatlı ve güzel bişi bulamadım nerden bulabiliim bir yardımcı olursanı :)

Süper ßir Gün izinLiyim anCak Yarın çaLışıyorum.

ne diyon olum sen gelmezsen bende gitmem eyvah zincirleme olmasın şimdi :p

sado yapma yaa valla sensiz tadı çıkmaz :pr: bu arada haldun ben onu şakasına sölemiştim ama keşke srad da gelseydi üstünde resim çekinirdim :)

birde sabahtan beri güzel bir eldiven arıyorum duran kardeşlere ve motosport diye bi yere gittim uygun fiyatlı ve güzel bişi bulamadım nerden bulabiliim bir yardımcı olursanı :)

başoğlu ticaret var zümrütevlerde manyak eldivenler var :p

Son düzenleme:

eski sebze meyve halinin arasında var dükkanın ismi tam aklımda değil sahibi levet abi orda vardır

Fire vermeye bi başladık, artık gerisi gelir :((

Gemlik' ten süha ve eşi katılamıyorlar
Bursa' dan Güney kardeş mesaiye kalıyor...

Allah sonumuzu hayır eylesin, :((

Fire vermeye bi başladık, artık gerisi gelir :((

Gemlik' ten süha ve eşi katılamıyorlar
Bursa' dan Güney kardeş mesaiye kalıyor...

Allah sonumuzu hayır eylesin, :((

GELENİNDE GELMEYENİNDE CANI SAĞOLSUN KALAN SAĞLAR BİZİMDİR:) BU GÜZEL HAVAYI SANIRIM ZOR BULURUZ BİRDAHA (GÖNÜL İSTER TÜM DOSTLARIMIZ KATILSIN)BU GEZİDEN SONRA KEEESSSİİN KALDIRACAM MOTORU:)

GELENİNDE GELMEYENİNDE CANI SAĞOLSUN KALAN SAĞLAR BİZİMDİR:) BU GÜZEL HAVAYI SANIRIM ZOR BULURUZ BİRDAHA (GÖNÜL İSTER TÜM DOSTLARIMIZ KATILSIN)BU GEZİDEN SONRA KEEESSSİİN KALDIRACAM MOTORU:)

istersen kaldırma... gerçi çok çok pırpırla gelirsin ama dikkat et beatler avlamasın seni yolda :p

Geleninde gelmeyeninde diye başlayınca bi an dedim bizim hoca raydan çıktı :p

Sen o motoru zor kaldırırsın gözüm; hele bi dur bakalım benim cezam bi dolsun. Bak o zaman sen görürsün gecelere akıyor muyuz akmıyor muyuz. Ferman padişahın, yollar bizimdir. Engin denizlere yelken açarık beraber ( yok olmadı yelken değil gaz açalım :)) )

Geleninde gelmeyeninde diye başlayınca bi an dedim bizim hoca raydan çıktı :p

Sen o motoru zor kaldırırsın gözüm; hele bi dur bakalım benim cezam bi dolsun. Bak o zaman sen görürsün gecelere akıyor muyuz akmıyor muyuz. Ferman padişahın, yollar bizimdir. Engin denizlere yelken açarık beraber ( yok olmadı yelken değil gaz açalım :)) )

VALLA ABİ HER YER UYAR BANA YETERKİ SEN OL AMA MOTORU KALDIRACAM YOKSAM SENEYE BİNECEK MOTOR KALMAZ MALUM CİN CON

Kaldır sen kaldır... Gör bak ben onu nasıl indirtiyorum sana :p

Yok hani senin hatrın geçmez bana dersen alırım Faruk ' u da dayanırım kapına. İnme de göreyim boyunun ölçüsünü :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar