[MT]İzmir 29 Ekim 2008 Teröre Lanet Korteji

kardesim sesim iyice kalinlasti buralarda, inceltmek icin Moskova ya gidecegim... ama belli olmaz bakarsiniz cikar gelirim bocek in ps 415 vizoruyle;)

benimde kalınlaştı ses kardeşim sen gel izmire Moskovaya beraber geçeriz :queen: böcek sevindi vizörü bulmana, selamı var:rendeer:

kardesim sesim iyice kalinlasti buralarda, inceltmek icin Moskova ya gidecegim... ama belli olmaz bakarsiniz cikar gelirim bocek in ps 415 vizoruyle;)

Abi sen gelsene bu taraflara, gezdirelim seni Yasar la...

hepinizi cok özledim... bu arada Rahmi amca niye pek yazmiyor artik... ihmal etmeyin dedemizi...

rahmi amcayı düşüncen den dolayı tebrik ederim sağol kardeşim rahmi amcayı 4 gön önce ziyaret etik sana sellamı var sende arasan iyi olur durumu iyi :cat::rendeer:ayrıyeten nasıl geleyim yaşar gelcekti ne oldu gözümüz yolda kaldı çok sellamımı süyle gelin artık yaşarla beraber gel sizleri seviyom kendinize iyi bakın gülşen kardeşime çok çok sellam söyle :rendeer:

Kortej haberini biraz geç alınca gelememiş oldum :( böyle birgünde hep birlikte olamamaktan dolayı utanç duyuyorum ....başka da söz bulamıyorum kendime.... :(

Bu konuyu bulmak için 2 gün öncesinden (29 Ekim'den 2 gün öncede tekabül ediyor) forum içinde araştırma yaptım , çünkü siteye girişte İstanbul MT nin 29 Ekim korteji yazılıydı... Çok aradım fakat bulamadım sanırım düzenlemeyecekler dedim, fakat sanırım yanlış yerlere bakmışım (yeni konular gibi) ki bulamadım gelemediğim içinde çok üzüldüm:( ... Bizim yerimizede orada bulunmaları benim için bir nebzede olsa sevindirici:)

Mersin İl Temsilcisi
farkındamısınız, motosiklet sürücülüğünden çok daha ötelerdeyiz. birlikteyiz ve bölünmeyeceğiz...

Bu konuyu bulmak için 2 gün öncesinden (29 Ekim'den 2 gün öncede tekabül ediyor) forum içinde araştırma yaptım , çünkü siteye girişte İstanbul MT nin 29 Ekim korteji yazılıydı... Çok aradım fakat bulamadım sanırım düzenlemeyecekler dedim, fakat sanırım yanlış yerlere bakmışım (yeni konular gibi) ki bulamadım gelemediğim içinde çok üzüldüm:( ... Bizim yerimizede orada bulunmaları benim için bir nebzede olsa sevindirici:)

nasipse seneye katılırsın ertık mt gürubu bir bütündür izmir istanbul ankara antep hiç fark etmez hepimiz aynıyız kimimiz nerdeyse orda olmasakta kalbimiz yüreyimiz ordadır kardeşim saygılar :rendeer:

ee arkadaşlar Narlıdere tarafında çekilen resimler kimselerde yok mu.. tüh ya bir iki resimde çıktım diye seviniyordum ama o resimleri de ekleyen yok... :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar