[Bursa - MT]

Hocam o bu grubun lideri gibi kaç gündür pazarı bekliyor gelmez mi hiç :) bana da sitem ediyor gelmiyorum diye ama ne yapalım haklı birşey diyemiyorum.:pale:

ABİ SAĞLIK OLSUN SENDE BİZİMLE OLSAN GÜZEL OLURDU AMA KALBİN BİZİMLE ONU BİLİYORUM(AĞLAMAK İSTİYORUM COK DUYGULU OLDU::crying::) NASILSA HEP BİRLİKTEYİZ BİRDAHAKİNE DİYORUM KISMETSE

Mami çok merak ediyorum askeriyede de Bin Küsür Yüzlü Yıllardan kalma çeşitli türdeki damızlık hayvanların etlerini de o akşam Balık ekmekçide götürdüğün 3 yarım 1 çeyrek ekmekgibi midene indirebilecekmisin.(Yavrum sen süzülmüşsün:Annen):cherry:

Arkadaşlar kuralları hatırlatmanız iyi oldu.Son 2 gece 1 gün(iyi gerilim yaptım bende nedense)
:cherry:

Ayıpsın Mustafa bensiz olurmu hiç komaya girmediğim sürece sizinleyim.Yol yaptıkça ben Faruk'a aşık oluyorum.(Göndermede göreyim):queen:

hocam sizde işi biliyonuz haa... bende şöylemi yazsam "YOL YAPTIKÇA GELECEĞİN KARLI YATIRIMLARINI ÖNCEDEN TAHMİN EDEBİLME YETENEĞİM GELİŞİYOR"

NASI Bİ CÜMLE KURDUM YAA BABAMA BUNU SÖYLESEM SEN İYİSİ GİTME DER eheheh

Son düzenleme:
Unutmayınız; Gruptaki her sürücü, bir‘’ARKASINDAKİ’’ motor ve sürücüden sorumludur.

arkadaşlar bu haftaki geziniz hayırlı olsun kazasız belasız seyirler size ben bu hafta katılamıyorum benim içinde gaz çekin ara gazı olsun

Son düzenleme:
Unutmayınız; Gruptaki her sürücü, bir‘’ARKASINDAKİ’’ motor ve sürücüden sorumludur.

arkadaşlar bu haftaki geziniz hayırlı olsun kazasız belasız seyirler size ben bu hafta katılamıyorum benim içinde gaz çekin ara gazı olsun

Abicim üzüldüm katılamamanıza mutlaka mantıklı bir sebebiniz vardır ama gün yaklaştıkça sanki azalıo gibi grup :pale:

Abicim üzüldüm katılamamanıza mutlaka mantıklı bir sebebiniz vardır ama gün yaklaştıkça sanki azalıo gibi grup :pale:

evet bir azalma var galiba ama haldun abi 4 motorlu arkadaşını getircekti galiba bende efeyi (mudanyada yanımda olan arkadaş) tavlamaya çalışıyorum şu an yine bir 15 motor oluruz gibime geliyor abi bir de kyomco agility li abi yok gorunurlerde :silent:

O Gemlikten 3 Motor
Kimler Oluyo çakabey

Herkese Slmlar Bu Arada Pardon

Son düzenleme:
Bende Gelip Gelmeme Arasında Kararsızım Yarınki Duruma Göre Bende Gelebilirim

Gebze' den Macır ve Komutan kardeşler geleceklerini teyit ettiler.

Millet gezide bir adet savage ve bir adet srad 900 var, hız ortalamasını nasıl tutturucaz :silent:

Flash flash = reiz kardeşte geleceğini teyit etti...

Şimdi yeni bir liste yapalım :

1 - Bursa - Ameno kardeş
2 - Gemlik - Süha + eşi
3 - Gemlik - Cansu kardeş
4 - Gemlik - Orhan kardeş
5 - Gebze - Macır kardeş
6 - Gebze - Komutan kardeş
ve
Ben Çakabey...

Son düzenleme:
Yok Artık Daha Neler Bu Geszi Kaç Kişilik Olacak Bu Sefer Sayı Baya Artıcak Anlaşılan

Gezide gitarı profosyonelce tıngırdatma yeteneğine sahip Çakabey'in arkadaşı Cansu bize eşlik edecek arkadaşlar.Galiba oldukçada eğlenceli bir gezi olacak.Yaşasın...

aRkadaşLar 6 adet MotosikLet DahiL oLaßiLir Kesin ßir Şey yohK ama(1'i Kesin Nasipse.)..
ßen Ve Kerem geLiyoruz.
Engin ve MuStafa aßiLerime tŞkLer ßiLgiLer iÇin.
ßirde aRkadaşLar Mümkün oLduğunCa eRken geLmeye çaLışaLım 7'de oLaßiLir Yani...
8'e Kadar konuŞur Rahat Rahat pRogRamımızı KahvaLtımızı Yaparız.
özgür aßi Sende geL aDamı haSta etme.. :cat:

Gezide gitarı profosyonelce tıngırdatma yeteneğine sahip Çakabey'in arkadaşı Cansu bize eşlik edecek arkadaşlar.Galiba oldukçada eğlenceli bir gezi olacak.Yaşasın...

Hocam geçen gezide baktık artçınızla birlikte uyku modunda seyir ettiniz, biz de düşündük bari giderken gitar sesi felan gelsinde tam olsun :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar