[İzmir - MT]

Arkadaşlar merhaba;
Bugün herhangi bir yerde buluşma yapacak mısınız?
Uzun zamandan sonra sizlerle tanışma fırsatım bugün olabilir... :)

arkadaşlar ben de sizlerle tanışmayı çok isterim en yakın zamanda görüşmek dileğiyle...

Farkında Mısınız?

xxexx, stonefree öncelikle hoşgeldiniz. bu hafta sanırım toplantı olmayacak. ama yakın zamanda olur. duyurular bölümünden takip edebilirsiniz. sevgilerle

Önemli duyuru (izmirde yaşayan motosiklet sevdalıları olarak anlamlı işlere imza atmaya devam ediyoruz)

fark.jpg

Hayatın kime ne getireceği bilinmez...

Hergün yanımızdan kendi dünyaları ile geçerlerken, gerçek dünyanın sahte sevgileriyle ilgilenmekten farketmiyoruz çoğu zaman onları. Belki de ancak bir motorsikletin trafikte farkedildiği kadar farkındayız onlardan.

Kimler mi?

Zihinsel engelli kardeşlerimizden bahsediyoruz. Kirlenmiş dünyanın kirlenmemiş çok özel çocuklarından...

2 Kasım pazar günü saat 11,00'de Alancak Gündoğdu Meydanında çok özel bir organizasyonda çok özel yolcularımızla toplanıyoruz. İzmir Özel Işık Özel Eğitim Okulunun öğrencilerinden oluşan misafirlerimizi motorsikletlerimize bindirip Alsancak'tan İnciraltı'na kadar götüreceğiz. Hem "özel yolcularımız" için hayatlarında özel bir gün oluşturmak hem de toplumda bu konuya dikkat çekmek için sizleri de konvoyumuza bekliyoruz.

Unutma sensiz bir kişi eksiğiz...

Etkinlik Programı:

Tarih: 2 KASIM 2008 (Pazar)
Yer: Alsancak Gündoğdu Meydanı (Kordon)
Saat: 11:00
İçerik: Zihinsel engelli çocuklar motosikletlerin arkasına alınacak ve ambulans,polis kortejiyle birlikte sahilden Levend Marina'ya kadar düşük hızda gidilecek.

Bu etkiniğe katılacak arkadaşlarımız lütfen "KATILIYORUM" diye bu topicde belirtsinler..Çünkü her katılımcı artçı olarak arkasında bir çocuk taşıyacak..Ve bunun için yanınızda o gün bir artçı KASKI getirmek zorunda değilsiniz. SEMBOLiK ÇOK GÜZEL KASKLAR ALINMIŞ KORTEJ SONRASI ÇOCUKLARA HEDİYE EDİLECEK.

NOT: Bu etkinliğe MD spor klübünün davetlisi olarak katılım göstereceğiz. MD ikinci başkanı Mehmet TAN ın özellikle bizi araması ve izmirli bu gençler için bizlerden de katılımımızı rica etmesi çok hoş ve kibar bir davranıştı. Ben orda olacağım

Bu etkinlikle ilgili duyurulara da topic açılmıştır ama şu anda onay beklemektedir. etkili ve hızlı bilgilendirme için buraya yazdım ama gerisini topicden konuabilliriz.

Son düzenleme:
400. sayfanız hayırlı osssuuunnn...

Ya mustafa sapıkmısın ,uyuya kalmışım diyo adam hahahaaa, 500'de kesin emin ol senindir o sayfa :D

sorma ya monitörün ününde msj sayıp dururken klavye üstüne yığılmışım,
ee sabah uyandım yanak kare kare, klavye vıcık vıcık, kısa devre :cherry: çatçut da kapmış sayfayı :pale: :p

OLEEYYYY NİCE 400 SAYFALARAAAA:rendeer::rendeer::rendeer:

400. sayfanız hayırlı osssuuunnn...

Ya mustafa sapıkmısın ,uyuya kalmışım diyo adam hahahaaa, 500'de kesin emin ol senindir o sayfa :D

lem ANGARALIIII:pr:
sen nasıl sapık dersin adaşıma abacanaama haaa:p

sorma ya monitörün ününde msj sayıp dururken klavye üstüne yığılmışım,
ee sabah uyandım yanak kare kare, klavye vıcık vıcık, kısa devre :cherry: çatçut da kapmış sayfayı :pale: :p

gel bacanaam bende TAŞ DEVRİnden kalma bi klavye var verim sana:)
hem o kadar taşki öle kısa devre neyim yapmaz:queen::queen::queen::queen:

selam ee 400 de benim de katkım olsum

oğuz abi, resimler için çok sağol.:rendeer:

videoyu ben indiremiyorum bile:pr:. indiriyor ama 501 bayt. Bir problem olduğu kesin.

kardeşim c.tesi akşamı halledecegiz büyük bir ihtimalle benim kamera DVD olarak çekim yapıyor onu CD ben çeviremiyorum.arkadaş el attı ama oda uzaktan benim PC baglandı ama tam olmadı heralde ama HAAALLLEEEEDEEERİİİZZZZZZZZZZZZZZ:cat::cat:

Son düzenleme:
gel bacanaam bende TAŞ DEVRİnden kalma bi klavye var verim sana:)
hem o kadar taşki öle kısa devre neyim yapmaz:queen::queen::queen::queen:

ee ama benim cazırdattığım klavye leptop klayvesiydi , yani leptop kısa devre yaptı, naapacaz şimdi, bana leptop verirsin dimi aslan bacanaam:cherry:

Arkadaşlar merhaba;
Bugün herhangi bir yerde buluşma yapacak mısınız?
Uzun zamandan sonra sizlerle tanışma fırsatım bugün olabilir... :)

hoş geldin dostum bizim toplantılarımız bu haftadan sonra başlıyor tekrar nasibse ama pazar gönü bir gezimiz var katılmak istersen gel buyrun hem tanışmış oluruz istersen topikte var duyurularda kuş adası davutlar :cat:sabah saat 9 da gazi emir kipada buluşçaz .

selam ee 400 de benim de katkım olsum

kardeşim c.tesi akşamı halledecegiz büyük bir ihtimalle benim kamera DVD olarak çekim yapıyor onu CD ben çeviremiyorum.arkadaş el attı ama oda uzaktan benim PC baglandı ama tam olmadı heralde ama HAAALLLEEEEDEEERİİİZZZZZZZZZZZZZZ:cat::cat:

ilgine teşekküerler oğuz abi:rendeer:, bekliyoruz yeni linki:wiinkk:.

Bu arada 400. sayfa hayırlı olsun:cat: Daha çook 400 eskitmeler:cherry:

ilgine teşekküerler oğuz abi:rendeer:, bekliyoruz yeni linki:wiinkk:.

Bu arada 400. sayfa hayırlı olsun:cat: Daha çook 400 eskitmeler:cherry:

SAGOL KARDEŞİM NİCE 400 lere yeni linki ayarlıyacagız yarın nasipse artı bir video daha var SÜPRİZ onuda koyacagız bakalım:cat:

yahu video,da cesurun kaval çalışını gördükçe gülmekten yerlere yatıyorum gerçekten o kadar dogal ki anlatamam sizlerde izleyince bana hak vereceksiniz:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar