MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

etkinliği hangi gün yapalım

• 26 ekim de yapalım

Oy: 21 35.0%
  • 29 ekim de yapalım

Oy: 29 48.3%
  • hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım

Oy: 10 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
öncelikle emeği geçen herkeze ve katılımcı arkadaşlarıma teşekkürler.:rendeer:

mükemmel bir organizasyon'du an oldu,endişelendik,heyacanlandık ve duygulandık cumhuriyetimizin 85'inci kuruluş yılında ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün izinde giden gençlerin ve motosiklet sevdalılarının sesini bir nebzede olsa duyurmaya çalıştık ve sanırım duyurdukta.
bu yüce vatanın bölünmezliğini sağlamak uğruna kanlarının son damlasına kadar mücadele veren şehitlerimizede allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum. bütün arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim :rendeer::rendeer:

öncelikle emeği geçen herkeze ve katılımcı arkadaşlarıma teşekkürler.:rendeer:

mükemmel bir organizasyon'du an oldu,endişelendik,heyacanlandık ve duygulandık cumhuriyetimizin 85'inci kuruluş yılında ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün izinde giden gençlerin ve motosiklet sevdalılarının sesini bir nebzede olsa duyurmaya çalıştık ve sanırım duyurdukta.
bu yüce vatanın bölünmezliğini sağlamak uğruna kanlarının son damlasına kadar mücadele veren şehitlerimizede allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum. bütün arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim :rendeer::rendeer:

dün akşam iloş memnun edemedik ama :pr:

Ayna takıldı , ön far değişti birde ateşleme düğmesinin olduğu mekanizma tamamen değişti.bu toplu sürüşden en kazançlı çıkan Dikilitaş Ali usta oldu bence.

Bu arada Berna Dandik ( :) :) ) motoruna 1000 ytl çalışır. 200 peşin 100 taksitle ( kazaya karışmış olduğu için yine fiyat düştüm ).

.

pUHhahah saol yaw :) gaz kolu aksak şekilde bile olsa Regal class kullanmak bir ayrıcalıktır :wiinkk: çok saol sen olmasan ben düşe kalka giderdim heralde ali ustaya :D

bidahakine artık :)

kaza yapmış olan bütün arkadaşlara ve Berna ya geçmiş olsun :pale:

Teşekkür ederim aygülcüm. allahtan hemen hallettiler düzgün düzgün gittim evime hatta köprüde durup manzara bile izledim :wiinkk:

Yahu birsürü resim çekildi ben nerdeyim yahuuu

Son düzenleme:
ben seni görmedim:silent:
sen önünü bile görmüyosunki zaten:queen::queen:
walla bende görmedim...
adaş caddeyede geldi bizimle görme özürlüler sizi:bounce:
Çok güzel ve anlamlı olmuş Alper keşke gelebilseydik :pale: ama en azından ışık selini seyrettik arkadaşları görmüş olduk Caddebostan maceramız bugün nezle olmama sebep olsa da güzeldi :)
geçmiş olsun tatlı su motorcusu:rendeer:
dün akşam iloş memnun edemedik ama :pr:

yoo hayatından gayet memnundu nazlanıyo velet:cat:

sen önünü bile görmüyosunki zaten:queen::queen:

adaş caddeyede geldi bizimle görme özürlüler sizi:bounce:
[/I]

yoo hayatından gayet memnundu nazlanıyo velet:cat:

abi çok konusmadım ya ondan hatırlamıyo kimse :):)

İlayda ile çocuk parkında çok eğlendik tam yaşıma göre bi arkadaş :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende şehitliğe geldim bi 5 dakka durup 2 dua edip gittim. baya kişi toplanmıştı. kimseyi tanımadıgımdan fazla durmadım :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yt_servan arkadaşım sen caddebostana gelmiş miydin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar