[MT Ankara] 29 Ekim Cumhuriyet toplaşması

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bulusmayı ayarlayan arkadas yoktu ortada ben ve md den bı arkadas vardık sadece 2 mız...bence ortaya cıkmasa ıyı eder...

Gitarcı; Teşekkürünü ben de garip karşıladım.... :farao: Yakışmadı... :cat:

Düzenleyen arkadaşın olmamasına şaşırmadım.... Çünkü daha kimseyi tanımıyor... Boşa çabaladı....:cat: Biraz katılım göstermesi lazım... :cat::cat:

Mt nin eski ağabeyleri bile katılım sağlayamazdı...Çekirdek kadro dan hariç... :cat::cat:

Dedim ya..Ankara da aynı İzmir gibi.... :cat::cat:

hayır ben bısı ıcın tesekkur etmedım ben kımsenın gelmıyecegını tahmın ettım ama o neden gelmedı onu anlamadım...sonucta duzenleyen o

ankara mt yok olmus...ben motoru almadan once herkes bulusuodu sımdı ben motoru aldım bulusmaya gıdıcem bulusan kımse yok nasıl ıs anlamadım yahu

sanırım eksik yada yanlış bi organizasyon olmuş yoksa böyle özel bi günde katılımın çok yüksek olması gerekiyodu...

dscf1717qn9.jpg

dscf1718jn2.jpg

dscf1723xa7.jpg

Toplantıdan Sonra Karting

dscf1725dz4.jpg

dscf1724ts6.jpg

dscf1738fm2.jpg

dscf1733fz7.jpg

dscf1732ny9.jpg

Karting Sonrası

dscf1746iy8.jpg

dscf1753yh6.jpg

dscf1752sj6.jpg

dscf1754bh1.jpg

tanıdık kimseyi göremedim ama sanırım 29 ekim buluşmasından ziyade normal bi buluşma olmuş

bide o boneleri anlayamadım karting yaparken kendi kasklarınızı taksaydınız :)

İyi geceler

ankara mt yok olmus...ben motoru almadan once herkes bulusuodu sımdı ben motoru aldım bulusmaya gıdıcem bulusan kımse yok nasıl ıs anlamadım yahu

Yok olduğu falan yok çoğu forumdan uzaklaştırıldı :) bende kısa süreliğine ban yedim sebebini anlamadım bir şekilde ama burdayım işte :cat: Her hafta çeşitli yerlere gezi ve toplantılar muhakkak oluyor ve katılım çok fazla emin ol. Ben şimdi detaylara inicem gene banlanıcam o yüzden boşver veya bana ulaş bir şekilde geziler konusunda haberdar ederim seni.

Ben fotoğraflarda motor göremedim 2 tane park haricindekilerin haricinde ve 29 ekim e ait anlamlı bir etkinlikte göremedim, neyse hayırlısı olsun.

Yok olduğu falan yok çoğu forumdan uzaklaştırıldı :) bende kısa süreliğine ban yedim sebebini anlamadım bir şekilde ama burdayım işte :cat: Her hafta çeşitli yerlere gezi ve toplantılar muhakkak oluyor ve katılım çok fazla emin ol. Ben şimdi detaylara inicem gene banlanıcam o yüzden boşver veya bana ulaş bir şekilde geziler konusunda haberdar ederim seni.

Ben fotoğraflarda motor göremedim 2 tane park haricindekilerin haricinde ve 29 ekim e ait anlamlı bir etkinlikte göremedim, neyse hayırlısı olsun.

ya çok merak ettim ciddi anlamda çoğu forumdan uzaklaştırıldı derken hangi forumdan yada forumlardan uzaklaştırıldı bi açarmısın.:p

Gitarcı; Teşekkürünü ben de garip karşıladım.... :farao: Yakışmadı... :cat:

Düzenleyen arkadaşın olmamasına şaşırmadım.... Çünkü daha kimseyi tanımıyor... Boşa çabaladı....:cat: Biraz katılım göstermesi lazım... :cat::cat:

Mt nin eski ağabeyleri bile katılım sağlayamazdı...Çekirdek kadro dan hariç... :cat::cat:

Dedim ya..Ankara da aynı İzmir gibi.... :cat::cat:

gitarci1453:
abi sendemi ya neden bu kadar erken kanıya vardınki aslanlar gibi yaptık toplantımızı başkaları yazsa tınımda bile olmazdıda senin yazman üzdü beni

arkadaşlar abilerim haftaya tekrar buluşacaz.heralde toplantı yerinde ve saatinde bi yanlışlık yapmışsınız eğer bizle alakalı bi yanlışlıksa hepinizden çok çok özür dilerim.bi dahaki toplantıdan önce ahmetin msn i ekleyip numarasını alırsanız o size daha iyi yardımcı olur. [email protected]

Son düzenleme:
il gruplarından ankara bölümüne bakarsan anlayabilirsin veya çok merak ediyorsan yönetime sor ;)

yanlıs yer demeyelım yanlıs bı baraka dıyelım...100 mt bıle yokmus aramızda konustum kamılle ama olsan hıc onemlı degıl bıhakı bulusmaya daha organıze ve daha merkezı bıyerde yapıcaz...canlandırcaz tekrardan ankara mt yı...

Anlamadıgım neden amaçsız yere gurubu 2 ye boldunuz ne guzel kardes kardes gezip toplanıyoduk. her hafta toplantı var herkes buyursun diyoruz ki bu 3 senedir boyle

. 3 Senedir Ayni Yer Ayni Saat.

saat ve yerı orenebılırmıyım scorp hocam..ben bılmıyorumda...

Her çarşamba Anatolia saat 6:00 dan gece 11:00 a kadar gelen giden hic eksik olmaz. ustlerde fotosunuda koymuslar yerin krokisini fln sanırım arasyas koymuş.sayı oyle arttiki artik mekana sıgamıyoruz =)

Gerci dun bi arkadasım onunden gecmis agbi burası kapanmış galiba diyodu =)
bu gun bi bakıcam kapandiysa artik degistirme zamanı gelmiş yeri =)

bu hafta değişecek sanırım bilgi edinmek isteyen arkadaşlar pm atsın bana mail adreslerini ben bilgilendiririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar