[MT Ankara] 29 Ekim Cumhuriyet toplaşması

haydı ankara....aslında benım nıyetım bı kortej olustursak daha guzel olablır ama...akşam 7 olunca ımkansız sanırım...

gün içinde bi kortej oluştursak güsel olur
cumhuriyet bayramı nede olsa :D

bende ondan bahsedıyorum soyle gun ıcınde kortej olunsa bı yerlere gıdılıp bı organızasyon yapsak...

gitarci motorun yokken seni aralarina alan abilerine 3 yil sonra tesekkur etme bicimini takdir ediyorum :mrgreen:

Arkadaşlar hepinizden özür dilerim..
29 Ekimde mutlaka orada olacağım ancak Teröre Lanet Sürüşü diye bir konu açtım.. hepimiz birleşip 29 ekimde içersinde teröre lanetinde olduğu esaslıca bir organizasyon düzenleyebiliriz. Lütfen destek olun ve birşeyler yapalım ankarada.

ya bu anatolia nerede tam adres verecek olan yokmu

Detaylı bir açıklama yapalım bu soruya :)

adsz1tf4.jpg

adszwj9.jpg

grnt0333eg5.jpg

Arkadaşlar hepinizden özür dilerim..
29 Ekimde mutlaka orada olacağım ancak Teröre Lanet Sürüşü diye bir konu açtım.. hepimiz birleşip 29 ekimde içersinde teröre lanetinde olduğu esaslıca bir organizasyon düzenleyebiliriz. Lütfen destek olun ve birşeyler yapalım ankarada.

çok güzel düşünmüssün abi o gün o korteje katılmaya çalışacam.normalde katılmaya felan çalışmazdım direk o kortejde olurdum fakat motorum yok.
bence buraya o forumun linkini koyalım aynı organize edelim kortejten sonra çay bahçesine geçelim nasıl olur?:rendeer:

İbrahim abim[motobey] de büyük ihtimal bizlerle olacak..

ya bu anatolia nerede tam adres verecek olan yokmu

1064.jpg

Son düzenleme:
kortej olusturcakmıyız....tıgene gelıcem pekı anatolıadakı toplanma kacta olcak

zl600 kardes ben senın actıgın konuyu goremedım bende actım ama benım actıgım konuda ortlarda yok...

hadı bakalım ınsallah oluruz...evet ankaralılar bırseyler yapılmıyor demeyın yapılan seyler var bence katılın...

bulusmayı ayarlayan arkadas yoktu ortada ben ve md den bı arkadas vardık sadece 2 mız...bence ortaya cıkmasa ıyı eder...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar