[Bursa - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayret bir durum :cyclopsan ben motorumla Cumhuriyet bayramı konvoyuna katılacağımda beni almayacaklar konvoya kim almayacak ya iyiki ben İstanbul'da olacağım yoksam olay çıkardı ::angry2::::angry2::::angry2:::pr:

Hayret bir durum :cyclopsan ben motorumla Cumhuriyet bayramı konvoyuna katılacağımda beni almayacaklar konvoya kim almayacak ya iyiki ben İstanbul'da olacağım yoksam olay çıkardı ::angry2::::angry2::::angry2:::pr:

Biz Orda olalımda Almayacak adamın alnını karışlarız :bounce:

Ya arkadaslar, surucu kursuna yazildim eyvallah...
ama su anda B den baska ehliyetim yok!
Ne dersiniz grubun arasinda kaynar miyim? cok riskli ve agzimizin tadi kacar mi? Tavsiye lutfen...

Kardeş 2 yıl cezalı olduğum için araç sürmem yasaklı ve ben tam tamına 18 aydır çeşitli vasıtaların sırtındayım...

Laflarım kesinlikle yanlış anlaşılmasın, ben bunu tasvip etmiyorum ve normal şartlarda kimseye de afferin demem. Ama beni motorumdan ayıracağına - canımdan et daha iyi...

Gider miyim ??? Bu tamamıyla benim özgür irademdir !!! Yani kimse sana ehliyetsiz katıldın ya da başka türlü bir sorunun var diye laf edemez, " Sonuçta burası bir Rider Clup "cezayı ödeyecek olan senden başka kimse olmaz yani laf deme hakları da olmaz

Biz Orda olalımda Almayacak adamın alnını karışlarız :bounce:

Kardeşim ben orada bulunamayacağım, ancak sen alo de uçarak gelirim :pr:

Son düzenleme:
Vay be topici okurken koptum.Engin ve Mami (pirnter show)talk show yapmış reklam arası bile vermemiş:cherry:
Bu arada eşim yine naz yapıyor gelsede 2 gün beli ağrıyor,zaten çakmamıştı o yazıyı Mami gözüne soktu tam oldu.Benmi motormu? Tabiiki motor...:cherry:
Engin bayan getirecek olmana çok sevindim hemde sırf ben istediğim için bunu yapacak olman mutluluk verici::queen:

:rendeer:slm arkadaşlar ben formumuzdan biraz geri kaldım :pr:ama gezide bende varım:cat:

herşey yine çok güzel olacak umarım pazar hemen gelir

Arkadaş bi resim koysamıydın ben hatırlayamadım ama gezide nickinle birlikte tanıştır kendini...

İlgisizliğiniz için teşekkürler arkdaşlar...
Ben konuyu anlamadım anlasaydım inan kayıtsız şartsız yardımcı olurum.
Ya arkadaslar, surucu kursuna yazildim eyvallah...
ama su anda B den baska ehliyetim yok!
Ne dersiniz grubun arasinda kaynar miyim? cok riskli ve agzimizin tadi kacar mi? Tavsiye lutfen...

Bizim için farketmez kaçarsa senin ki kaçar ama Allah emanet gel derim ben...

Nilüfer Belediyesi FSM bUlvarı Acıbadem Kavşağında bir yürüyüş ve Yeni Türkü Konseri düzenliyor. Son gelişmede bu .. Aslında orda olabiliriz.

http://www.nilufer.bel.tr/default.asp?haber=true&id=1110

Eğer isterseniz Yarın Yani 29 ekim akşamı 19:00 da başlayacak program için 18 :30 da Esentepe kavşağı FSM girişinde yani Hatipoğlu Pastanesinin önünde toplanabiliriz. Katılabilecek arkadaşlar ve misafirleride olursa çoğunluğuda yakalarsak organizasyona dahil olabiliriz.

Benim tadım kaçtı Mustafa siz isterseniz toplanın,zaten kalabalığı sevmiyorum olay sırf bir milli bayramımızı desteklemek adınaydı ama zaten birazdan buna gidicem tek farkı motordan inip üzerimdeki montu çıkarıp ceketimle kalıp şiirleri dinliycem...

Ben Mudanya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına gidiyorum az sonra...Ne Mutlu Türküm Diyene...[URL=http://img517.imageshack.us/my.php?image=dbasker7kr7.jpg]
dbasker7kr7.th.jpg
[/URL]

Selamlar bende Bursa'dan ilk mesajımı Bursa sfasına yapıyorum ve hepinize Selamlarımı iletiyorum

hoş geldin arkadaşım :rendeer::queen:

ayrıca geziye katılacak arkadaşlara iyi gezmeler diliyorum. gelebilecek olsam üniversiteden 5- 10 tane kız arkadaş getirmeye çalışırdım ama inşallah başka sefere :) :queen:

Son düzenleme:
Ne iş yani bizim MT tur atamayacakmı ?

pardon ama tura gelmeyen abilerimize bilgi veremiyoruz... iyi günler dileriz... :p

Nilüfer Belediyesi FSM bUlvarı Acıbadem Kavşağında bir yürüyüş ve Yeni Türkü Konseri düzenliyor. Son gelişmede bu .. Aslında orda olabiliriz.

http://www.nilufer.bel.tr/default.asp?haber=true&id=1110

Eğer isterseniz Yarın Yani 29 ekim akşamı 19:00 da başlayacak program için 18 :30 da Esentepe kavşağı FSM girişinde yani Hatipoğlu Pastanesinin önünde toplanabiliriz. Katılabilecek arkadaşlar ve misafirleride olursa çoğunluğuda yakalarsak organizasyona dahil olabiliriz.

yaaa aslında biyerede bağlanmayabiliriz diye düşünüyorum ben...
bi yer belirler buluşuruz... iki tur atarız... sonra biyere gider oturur keyfimize bakarız:cat::cat::cat:

ads1zmy7.png

bu bize bi hediye ve aynı zamanda gezilere elveda olmalı...:salut:

Son düzenleme:
bende o saatlerde işten cıkmam mümkündeğil ama biyerlerde oturursanız oraya gelirim

İlgisizliğiniz için teşekkürler arkdaşlar...

konuya kimsenin ilgisiz olduğunu sanmıyorum sadece bilgisiz olduğumuz için yorum yapmadık aklına birşey gelmesin

Son düzenleme:
bende o saatlerde işten cıkmam mümkündeğil ama biyerlerde oturursanız oraya gelirim

konuya kimsenin ilgisiz olduğunu sanmıyorum sadece bilgisiz olduğumuz için yorum yapmadık aklına birşey gelmesin

iki yazdığınada katılıyorum abi :cat::cat::cat:
bende işten çıkıp 8 civarı katılıcam :wiinkk:

OEG

ılelebet Cumhurıyet!!!

Bayramimiz kutlu olsun arkadaslar.

Allah Vatanimiza, Milletimize, Cumhuriyetimize zeval vermesin! Cumhuriyetimizin kurucusu Ataturk ve silah arkadaslari, gazilerimiz ve sehitlerimiz... Hepsinin ruhu sad olsun!

--/--

Ya kismet, ben pazar gunu varim :)

yani bu akşam toplanıcazmı kimler katılacak ona göre belirleyelim

Kardeşim ben orada bulunamayacağım, ancak sen alo de uçarak gelirim :pr:[/QUOTE]

saol kardeşim eksik olma

Son düzenleme:
hocam çoğunlu yakalamak lazım ama zira orda tekbaşımıza kalırız:mrgreen:

ozaman şuan sizinle birlikte 2 kişiyiz katılacak arkadaşlar lütfen bu mesajımın altın yazssın ben listeyi oluşturayım.

Son düzenleme:
hocam çoğunlu yakalamak lazım ama zira orda tekbaşımıza kalırız:mrgreen:

ozaman şuan sizinle birlikte 2 kişiyiz katılacak arkadaşlar lütfen bu mesajımın altın yazssın ben listeyi oluşturayım.

yetişebilirsem 7 de cıksam en gec 7.30 da orda olurum beni kesin olarak değilde süpriz olarak bekleyin sizleri yanlız bırakmak istemem benim dükkandaki pırpırla gelmeye calışacam

evet son olarak Liste bu
Zakokkk ( Ben )
OEG
Engin
Mami

Son düzenleme:
bende gelırım aranıza alısanız tabıı..:)

he bu arada herkese slmlar:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar