[MT]İzmir 29 Ekim 2008 Teröre Lanet Korteji

arkadaşlar motor yok :pale: nasıl dahlolucaz ??

motorsuz gündoğdu meydanına gel, orda 1 saat kadar oyalanıcaz ne kadar kalabalık o kadar iyi.hem tanışmış oluruz...varsa motor ekipmanlarınıda getirirsen artçısı olmayan ve artçı almak isteyen birisine dahil olursun:cat:

Aykut abi malum cogu insan ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan hiçte bi sorunları olmyuor.:pr:

Ben varım bu arada yarın geliyorum Arkadaşımın motoru ile.

Listeye yazılabilirim :rendeer:

ya arkadaşlar bende gelmeyi çok istiyorum ama felaket derecede acemiyim eğer gel bi sorun olmaz biz seni idare ederiz diyosanız gelirim yok kardeş gelme başımızı belaya sokarsın dersenizde anlarım sizlerle tanışıp bu gururlu günde orda olmayı çok isterim...

ya arkadaşlar bende gelmeyi çok istiyorum ama felaket derecede acemiyim eğer gel bi sorun olmaz biz seni idare ederiz diyosanız gelirim yok kardeş gelme başımızı belaya sokarsın dersenizde anlarım sizlerle tanışıp bu gururlu günde orda olmayı çok isterim...

Yürüme hızında motosikleti sürebiliyosan sorun yok wert:cat: Kortej ağır ilerleyecek zaten :cat:
Ama siz toplu sürüş hakkında bilgileri okursanız yine hepmizin faydasına olur bunlara isterseniz göz atın, forumdan da araştırabilirsiniz :cat:

http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/3349-toplu-surus-hk-bilmemiz-gerekenler.html

http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/40809-onemli-grup-ve-toplu-surus-teknigi.html

felaket derecede acemiyim ne demek ?? gündoğdu meydanına kadar motor kullanabileceksen sürüyosun demektir zaten...Eğer kendine güvenmiyorsan gelme zaten biz seni yanımızda bileceğiz bir başka toplantıda tanışırız...kararı kendin ver, ben seni listeye ekliyorum:cat:

geleceksen grup sürüşü kurallarını da oku, geldiğinde biz seni güvenli bir şekilde sürebileceğin bir yere yerleştiririz...

başka bir çözüm olarakta; sürüşte tecrübeli olup yarın korteje artçı olarak katılmayı planlayanlar var karşılıklı anlaşırsanız kendi motorunda en azından bu seferlik artçı olabilirsin....

Son düzenleme:
29 Ekim Buluşması

cumhuriyetqe6.jpg

Buluşma Yeri : Gündoğdu Meydanı
Buluşma Saati : 12:00

Herhangibir etkinlik planı, herhangi bir yerden izin falan sözkonusu değil...Yazdığım saatte yazdığım yerde olmayı planlıyorum, katılmak isteyenler gelsin, biraz laflarız sonra bayraklarımızı asarız motorlarımıza ve geçen seneki gibi inciraltına doğru korna çalarak bi grup sürüşü yaparız veya buluşma yerinde ne yapacağımıza karar veririz...Ordan sonra bi yerlerde oturup bişeyler içeriz veya dağılırız...Saatte veya buluşma yerinde alternatif sunmak isteyen olursa ben uyarım farketmez...Farklı bir yerde daha önce buluşma planı yapan varsa onlarada dahil olabiliriz...

Katılım Listesi...

forrap
1. chatkut + böcek
2. karmacoma
3. vasco1925
4. Ceyz
5. Rots (Bizde yanınızdayız)
6. EliteXC
7. pierid
8. Extreme1925 + Sezi
9. PIERzig
10. Arap Kadri (izmirde olursa)
11. nonsleep
12. kolpa (bisiklet ile)
13. Yurtdas + 1
14. cem+1
15. wallace (iyileşirse)
16. Özer
17. Oğuz Çatal
18. hızlıcesi2
19. serhan yoruk
20. watari
21. jıx35
22. izmirli_ua
23. alp_tunay (tükkandan el sallayacak)
24. Marko
25. big_malibu
26. tripanazomigambiyetsiz
27. YAS
28. dynner
29. wert_35
30. ???
31.TURAN ÇATAL

felaket derecede acemiyim ne demek ?? gündoğdu meydanına kadar motor kullanabileceksen sürüyosun demektir zaten...Eğer kendine güvenmiyorsan gelme zaten biz seni yanımızda bileceğiz bir başka toplantıda tanışırız...kararı kendin ver, ben seni listeye ekliyorum:cat:

geleceksen grup sürüşü kurallarını da oku, geldiğinde biz seni güvenli bir şekilde sürebileceğin bir yere yerleştiririz...

başka bir çözüm olarakta; sürüşte tecrübeli olup yarın korteje artçı olarak katılmayı planlayanlar var karşılıklı anlaşırsanız kendi motorunda en azından bu seferlik artçı olabilirsin....

artık herşeyi göze aldım derin bi cesaretle çıkıcam yola kendi motorumla artçı olmayı kabul edemem çünkü daha yeni aldım motoru 3 aydır bekliodum korkularımla yüzleşmem lazım belki artçıda getirebilirim ztn ismimde yazıldığına göre yarın görüşürüz inş:wiinkk:

artık herşeyi göze aldım derin bi cesaretle çıkıcam yola kendi motorumla artçı olmayı kabul edemem çünkü daha yeni aldım motoru 3 aydır bekliodum korkularımla yüzleşmem lazım belki artçıda getirebilirim ztn ismimde yazıldığına göre yarın görüşürüz inş:wiinkk:

walla alemsin yarın özellikle senle tanışıcam :) ilk basta acemiyim deyip şimdide artçı ile gelirim dedin ya helal =)) cesaretine hayran kaldım :queen:

yarın görüşürüz

korkma korkma....korkarsan başına gelir bunu böyle bil.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar