çarşamba gününe yer teklifleri düşünülsün lütfen arkadaşlar.
yav kardeşim diğer arkadaşlarımız bici,çay la buişi halletti zaferciğim de şimdiden yatırımını yapıyor RÜYAMDA BMW 1200RT le geziyordun zaferim...eeee daha neolsun kaç kişi gelecek garantisi varmı çok kişi gelirse halugum neyapacak şöyle bi düşün dana sucugun kilosu nakadar olduğunu bilmiyonmu yazıktır günahtır yavv. onun için masrafta olan haluk kardeşime destek olmak istedim netatlısı kardeşim onuda organize edecek arkadaşlarım vardır herhalde bak zafer bişey dedimi hemen okey dedi onuda muzo alsın seçten istemedikki alsın kardeçlerden halka tatlıyı olsun bitsin yavvv.:bounce:
çarşamba gününe yer teklifleri düşünülsün lütfen arkadaşlar.![]()
Söylüyorum; gölün karşısında sıkma yapan ablaların yeri
Rumuz=Sıkma
Söylüyorum; gölün karşısında sıkma yapan ablaların yeri
Abi siz böyle yaparsanız artık kimse yeni motor almiyacak ona göre,40 kişi birden ürkütmesin :queen:
ya halden anlayan adamın hali başka oluyor valla. olur muzaffer abi valla iyide olur aslında. ağzımızdan çıktı bi kere sucuk muhabbeti geri adı da atamıyoz neyse hızır gibi yetiştin imdadıma
çarşamba gününe yer teklifleri düşünülsün lütfen arkadaşlar.![]()
güzel asil insanlar örnek davranışınız için teşekkür ederim gör bora kardeşim gör işte bak nasılda çömertler ..ya herkes katkılarını nasılda esirgemiyorlar.olduda bitti maşellahh.boracıgımmmm sendende çaylarrrr..muzo agamızda şanına yakışır birşey getirir. işte sana süper kuyruk dogrultma süpersiniz yavvv :queen::queen: çok şükür bende yüzümün akıyla buişten kurtulacagımm:bounce:
pazar arkadaşım.başka pazar olursa iş yatar, hadi haluk aquila hayırlayacakpazar günü içinmi yer arıyorsunuz, yoksa çarşamba toplantısı içinmi :silent:
çarşamba içinse uygun zaferim ama pazar günü içinse çok kısa mesafe motoru garajımdan çıkardığıma deymez :mrgreen:
arkadaşlar bu hafta olmaz zaten. benim sınavım var. ancak öbür hafta olur. yer olarak da önerim tabi ümite sormak lazım ama onların evinin orası çok güzeldi. bence orada yapalım.