tutuştuklarında bende görücem kendilerini o zaman çok güzel bi görüntü olucak doğrusu
motoru aynı fiyattan alıp aynı fiyata satmakta güzel olucak sanırım bu gidişle asım ne dersin =)
Ben öyle fırsat kollamam ama piyasa ne yönde olursa bizde o yönde oluruz.
Sonuçta bu motoru satıp almayı düşündüğümüz motora da zam gelecek belki.
Gittiği yere kadar gitsin. Millete yeni makina satıp ne sevindireceksin fırsatçıları İlkay hocam.

(yeni makina almadan da vazgeçtim galiba)
Piyasa neden bu kadar oynak biliyor musunuz? (geçen Faik ile de konuştuk)
Millet kaçırmak istemediği bir motor olunca,belki zar zor denkleştirdiği parası ile bu motoru alıp sıkışınca da acil satınca ucuza veriyor ikinci elde motoru.
Geçen sene 2007 model bir turuncu-siyah Hyo'ya talip olmuştum. Benim motor 2007 Haziran çıkışı,o motor muhtemelen 2007'nin hemen sonrasında gelen motorlandandı ve km'si 8000 idi yanlış hatırlamıyorsam. (o motora benim motoru almadan birkaç ay önce talip olmuştum)
Uzatmayayım, motorda Tiger egzoz, Metzeler lastik,orta sehpa,siyah cam vardı kayda değer şeyler olarak.
Sahibi acil paraya ihtiyaç duymasına rağmen 7000 ytl'nin altında satmayacağını söyledi.
Kendisi 9 küsür bin ytl'ye almış ve 1000 ytl'den fazla masraf etmiş düşünün. (Şimdiki 8000 ytl'nin kampanya fiyatı olduğunu idrak edemeyip bu motorun gerçek değerine indiğini iddia edenlere birşey demiyorum artık.Onlar Kawasaki Ninja 250R'dan başka alternatifler bulsunlar tabi bulabilirlerse!)
Tabi bende bu motoru bilen biri olarak,bazı şeylerini araştıran biri olarak fiyata hak verdiğimi ama şu an için o rakamı çıkaramayacağımı ve üstündeki ekstraları sökerek bana 6300 gibi bir rakama bırakabilme imkanının olup olmaması sordum.
"Acil paraya ihtiyacım var ama üstündekiler sökmem nasıl satarım bilemiyorum" dedi ve "ben sizi haberdar edeyim öyle birşey olursa" dedi.
Dikkat! Ben adamın malına pislik atmadım

Aksesuarlı hali ile bana 6500 ytlye bırakır mısınız demeyi onun malını,yaptıklarını küçümseme olarak düşünerek böyle bir rakamı inanın teklif edemedim.
Ben aksesuarlarına tav olduğumdan değil de o aralar Ankara'da hiç ikinci Hyo olmadığından o arkadaşın motora talip olmuştum. (ya 1 ya 2 tane satılık motor vardı ve ben illaki çift renk istiyordum)
Bazen öyle oluyor ki insan 100'ü,300'ü 500'ü denkleştiremiyor belki.
Sonra biraz hesap kitap yaptıktan sonra o haliyle 7000 ytl'ye motoru almayı kabul ettim.
"7000 ytl'yi vermeye hazırım" dedim motor sahibine.
Motor için bir arkadaş kapora verdi,galiba satılacak dostum dedi kendisi
Hakkaten çok üzülmüştüm o motoru kaçırdığıma.
Allah bir kapı kapar,başka bir kapı açar.
Daha düşük km'li olan şu anki motorumu aldım sonrasında.