Etkili ve yetkili kim abi:silent:
Üç gün kaldı,herkes başkasından birşey bekliyor.Bu organizasyonu mutlak olarak üstlenmesi gereken birisi yok benim bildiğim kadarıyla..Başkasının yapması gereken şey seninde yapman gereken şeydir.Ben askere gelirken hatırladığıma göre senin geri planda kalmanı gerektirecek bir pozisyonda değildin :silent:Hala da öyle olmanı gerektirecek bir durum söz konusu olamaz..
Tarih de 26 Ekim olduğuna göre ben senden B planını açmanı istiyorum.
Özer abi birinden bekliyo,sen birinden bekliyosun,büyük bir ihtimal beklediğiniz kişi ya da kişiler de sizden bekliyordur..Alınganlığı bir kenara bırakıp bu önemli gün için ufak da olsa birşeyler yapmamız lazım.Bu tarz bir günde kimin yaptığı değil ne yapıldığı önemli bence,zaten aksini düşünenin de iyi niyetinden şüphe ederim.
tuncer kardeşim sen vatani görevine giderken ben geri planda değildim fakat sen gittikten sonra MT İZMİR adını kullanma hakkım elimden alındı :cyclopsan grup kararı olmadan bir başlık açılmaması gerektiği bana hatırlatıldı. hatta sayın ADMİNİM skullhunter dahi grupta olmadığımı düşündü;
-------------------------------------------------------------------
Skullhunter
Admin
Skullhunter´e ait Avatar
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+
Selamlar - 17-06-2008, 23:05 PM
Selam Cengiz abi
Birşey soracağım izmirden uzak olduğum için konulardan uzak kalıyorum
sen izmir mt grubundan ayrıldın mı?
------------------------------------------------------------------------
bu hatırlatma üzerine bende grup kararı oluşmasını her sıradan üye gibi bekliyorum ve bu önemli günde bana verilecek tüm görevleri eski günlerin hatırına yapmaya hazırım :rendeer: fakat takdir edersinki tek başıma yapabileceğim bir şey yok B planı bunun için hazırlandı izmir grubu bir araya gelemezse yada bir başka grupla birlikte hareket edecekse şu anki mevcut 3-5 kişi ile İZMİR MT yi temsil edemeyeceğimizi düşündüğümden hiç bir grubun altında İZMİR MT nin EZİLMESİNE müsaade etmem ve gerekirse isimsiz olarak bir grupla katılır üzerimize düşen AZİZ VE MÜBAREK görevi yerine getiririm :cat: