cbf 150 korumalığının faydası var mı?

ben bu günlerde cbf150'me korumalık taktırmayı düşünüyorum ama hakkında tam bilgi sahibi değilim.görünüş olarak motoru maffediyo ama motordan düşünce ayakların ezilmesini engelliyormuş.acaba motorcu botlarımı alsam yoksa korumalığı taktırsam mı?

Shot with COOLPIX L3 at 2007-07-09

örnek:korumalıklı bir cbf

Onlar motoru korumak için kaza yaparsanda hiç bi zaman motorun üzerinde olmanı tavsiye etmem :) atla bi yerlere en iyisi

dostum koruma demiri özellikle motor bloğunu kaza anında koruduğu ve kullanıcının kaza anında yerle temasını kesip kısa bir süre sonra motordan ayrıdığı için tercih edilir...görüntü olayına çok fazla takılma bence...düştüğün zaman faydasını çok iyi anlarsın...:bounce:

bir kere motosiklet botumu koruma demirimi konusuda komik olmuş...her birinin ayrı işlevleri var...bende ikiside var mesela...ama senin düşüncene göre birini söküp atmam lazım hemen...:)

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
motor korumasını kesinlikle takman lazım, en ufak bir devrilmede bile motora ciddi zarar verebilirsin ama koruma sayesinde bundan %90 kurtuluyorsun.Motorun zarar görmesini engelliyorsun.
Bot ise seni koruyor, yani konumuzla pek alakası yok...

Dostum koruma demiri taktırırsan kask takmadan dolaşabilirsin bile :) :)
Şaka bir yana demirin az da olsa faydası olur ayak ve bilek bölgene ama ben senin için bot ;motorun içinse koruma demiri edinmeni öneririm.

junior kaza yapti o demir sayesinde motor bogu saglam kalmisti...
ama motor perte cikti tabi onu da belirtmek lazim :)

bence motorda olması gereken önemli parçalardan biri.gerisini sen düşün artık

o demirin değerini, bi kere motoru yatırınca anlarsın...hem o kadarda kötü bi görüntü değil..

Evet Evet Biran Önce Al Benim Dayımın Oğlunun Motorunu Bi Ara Devirdim Motor Geriye Çekeyim Dedim Birde Devrilmezmi :D Tam Korumalığın Üstüne Düştü Yani O Olmasa Benzin Deposu İçeri Girebilir Ve Çok Cizik Olabilirdi Sen Görünüşe Aldanma Bi Görünüş İçin Bacaklarından Olma ALLAH Hepimizi KAZADAN BELADAN Saklasın..

bencede olmazdı.
peki şimdi koruma demirleri mevcutmu?

evet ön koruma demiri ve arka çanta demirleri özen motordan veya anes motordan mevcut,eger birde arkada çantan varsa motorun zarar görmesi oldukca zorlaşıyor.
tabi ön koruma demirininde mutlaka faydası olucaktır.

görüntü bozmakdan ziyaade gayet şık duruyor hem motosikleti biraz daha olgunlaştırıyor, bence.
Arka koruma demirleri 100 ytl

ön alt koruma demiri 40 ytl

bu da her ikisi takılmış hali:

Son düzenleme:
koruma demırını komple yaptırıyorlar,
farlar dahıl her tarafı koruyor kuyruga kadar ,
araştır ondan tak takacaksan eger,,,

usta sana net cevap gelmış

koruma derken cbf te ön tarafta ıkı demır var bır ayak koruma demırı ıkı kafa granajını koruma demırı arkda cantalık demırı

motorun manevrası dusuk oldugun ıcın herhangı bır ters hareketınde motor altından kacar farz etkı granaj demırı yok dırek sınyal kırılık yada yanagı kırılır
hızlı duşmuşsen cıddı bır hasarda verebılır

granj demırı yandan darbe gelmeden motora herhangı bır zarar vermez cok dusurdum mtoru sadce cbf yazısı cızıldı o da yerde taş vardı dıye demır olmasaydı cok masraf yapacaktm karar senın

CBF lerin en beğendiğim yanı ön grenaj korumalıkları çok hoş duruyor benim CBF motorum olsa hem ön hem yan hemde arka korumalık taktırırım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar