MT İSTANBUL / 29.10.2008 Çarşamba Şehitlerimizi Anma ve Cumhuriyet Kortej Sürüşü

etkinliği hangi gün yapalım

• 26 ekim de yapalım

Oy: 21 35.0%
  • 29 ekim de yapalım

Oy: 29 48.3%
  • hem 26 ekimde hem 29 ekimde yapalım

Oy: 10 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    60
  • Anket kapatılmış .
müjde meteorolojiden geldi, çarşamba az bulutlu ama sıcaklık 21 derece... pazartesi yağmur bitiyor, ısınmaya başlıyor hava

Salı Pazarında Hareket Edecek Olan Kortejin Güzergahı çok Daha Güzel O Korteji Kaçırmak Istemeyiz Dimi

moda sahilindeki çay bahçeleri özel bir ayarlama yok kahvaltı yapıp kahve ve muhabbet olyına gireceğiz

sadece saat 11:00 gibi orada oloacağız

kahvaltıda sizinle olmaya çalışıcam :cat:

Bir Süpriz Yapmak İsteriz Aslında =)

isteyin ve yapın özer bekliyoruz :wiinkk:

müjde meteorolojiden geldi, çarşamba az bulutlu ama sıcaklık 21 derece... pazartesi yağmur bitiyor, ısınmaya başlıyor hava

süper bi haber bu :rendeer:

Salı Pazarında Hareket Edecek Olan Kortejin Güzergahı çok Daha Güzel O Korteji Kaçırmak Istemeyiz Dimi

bencede :cherry:

inşallah yagmur olmaz ya gecen sene balık gibi olmuştuk :) o kadarki karbiratörüme bile su kactı:D

ben hem kahvaltıdayım hem şehitlikteyim...ama kortejde yokum......:pr::pr::pr::salut::salut::salut::pale:::angry2::::rantinp:::huuuh::::crying::::crying::::uzgunum:::eviiil::::156::

Sn Serdar, izniniz olmadan programınızı copy - paste yöntemi ile çalarak çeşitli motosiklet sitelerine taşıdım... regalraptor.net orada olacağını, korteje katılacağını bildirdi, earlyriders.net'ten de aynı hassasiyeti göstereceklerini umud ediyorum... haydi site sakinleri özel bir gün için güzel bir kortej yapalım... şehitlerimize bir duayı, cumhuriyetimizi bir gün için bile olsa anmayı çok görmeyelim...

dıger motosıklet sıtelerıde bu msjdan anlasıldıgı uzere bıze katılıyorlar...

Sn Serdar, izniniz olmadan programınızı copy - paste yöntemi ile çalarak çeşitli motosiklet sitelerine taşıdım... regalraptor.net orada olacağını, korteje katılacağını bildirdi, earlyriders.net'ten de aynı hassasiyeti göstereceklerini umud ediyorum... haydi site sakinleri özel bir gün için güzel bir kortej yapalım... şehitlerimize bir duayı, cumhuriyetimizi bir gün için bile olsa anmayı çok görmeyelim...

dıger motosıklet sıtelerıde bu msjdan anlasıldıgı uzere bıze katılıyorlar...

süpersin ++++++

servan kardeş; benim dükkanı kimseye bırakma gibi bir lüksüm yok...eşimde,bende katılmak istiyoruz...oradaki atmosferi ve dostluğu bizlerde yaşamak,tatmak istiyoruz...benim dükkan gece 01:00'a kadar açık...

sebeb böyle....

desene adama abi sabah sabah çiğ köfte kimse yemedihinde akşam orda olmak zorundayım :queen::queen::queen::queen: anladınmı dilaverciğim :queen::queen::queen::queen:

Selam arkadaşlar,

Bende aranızda olmayı çok istiyorum, eğer bir sorun çıkmazsa bende geleceğim....

servan kardeş; benim dükkanı kimseye bırakma gibi bir lüksüm yok...eşimde,bende katılmak istiyoruz...oradaki atmosferi ve dostluğu bizlerde yaşamak,tatmak istiyoruz...benim dükkan gece 01:00'a kadar açık...

sebeb böyle....

üzüldüm ayberk bi yolunu bulamazmısın :pale:
resmi tatil akşamı kapsamıyomu :p

abi resimler nerede

ne resmi?

Selam arkadaşlar,

Bende aranızda olmayı çok istiyorum, eğer bir sorun çıkmazsa bende geleceğim....

bekleriz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar