Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer İstanbul'da isen Anadolu yakasında Hasanpaşa'da Köksallar Jinlun Bayii ve servisi var.İstediklerini burada Jinlun'lara yapıyorlar.Ustası Serkan Kara'nın tlf:
0535 3974101
arıyacam teşk
Aynen kendimi gördüm sende.... ayni durumu yasamaktaydim ve geçen 2 hafta evvel siki arastirmam sonucu kararimi verdim ve Dragstar aldim, benim begendigim chopper ön teker ilerde olmayacakti ama arkasi aynen senin istedigin gibi birsey istiyordum.
Ve interneti alt üst edip nasil ucuz ve istedigimi elde edebilirim diye sonunda Dragstara karar verdim tabii karar vermeden evvel TT custom choppers'e email çektim ve onun fikrini aldim o da bana olumlu seyler söyledi dragtsar'la alakali onun için sonuç dragstar 650 su anda elimde ve onun üzerinde çalismalar yapiyorum simdiye kadar bu kararimdan dolayi memnunum , gerçekten custom parçalar çok ve hele hele teknik alanda parçalama konusunda acayip basit birkaç civata ile hersey çikiyor birde custom yapmak o kadarda zor degil gerçekten istiyorsan ugrasarak ögrenirsin. Bu arada ben eski kaportacilardanim araba motor kaporta egitimi eskiden almistim ama inanin o bilgiler olmadanda birseyler yapilabilir diye düsünüyorum.
Basarilar...
motorunuzun resmi varmı ayrıca sölediklerinizi ben nasıl yapayım ancak usta yapar
Son düzenleme: