Tuğper UZEL (tuğper)

Allah rahmet eylesin.
Ailesine sabir diliyorum.
İnşallah çarpıp kaçanlar cezalandırılır ama ders olacak bir ceza olmalı.
21 yaşındaki bir tomurcuğun yaşamına son vermek bu kadar ucuz olmamalı.

Toprağı bol olsun. Allah sevenlerine sabır versin. Allah yardımcımız olsun :pale:

herkesin başı sağolsun.nedenirki bilemiyorum bazen kelimeler yetersiz kalıyor,yutkunuyorsunuz,bunun son olması temenisiyle.tüm camiyanın başı sağolsun.geride kalan ailesinede sabır diliyorum allahtan.

allah rahmet eylesin .. çok genç bi kardeşimizmiş...ışıklar içinde yatsın, mekanı cennet olsun....

Aslında şimdiki yazacaklarımın hiç bir önemi yok, fakat arkadaşımızın kaskı yokmuydu acaba?
:salut::salut::salut::salut:

birde: mahkeme tarihinde hepimiz orda olalım arkadaşlar!!!!

Aslında şimdiki yazacaklarımın hiç bir önemi yok, fakat arkadaşımızın kaskı yokmuydu acaba?
:salut::salut::salut::salut:

birde: mahkeme tarihinde hepimiz orda olalım arkadaşlar!!!!

Kaskını hiç ihmal etmeyen bir arkadaşımızdı... Hiçbir zaman kasksız montsuz eldivensiz görmedim onu...

Kaskı ve tüm korumaları tamdı Tuğper'in, ancak kazanın oluş biçimi nedeniyle korumaların da fayda sağlaması pek mümkün değildi..

birisi çıksada yalnışlık olmuş,böyle bişey yokmuş dese; Ne güzel olurdu şimdi.. :(

Offf Başımız Saolsun .

Millet Motor Almaktan korkar oldu Trafik Canavarları Yüzünden..

Dikkatsiz Kamyoncular ... Alkollü Canavarlar ....

Allah rahmet eylesin. gencecik bi çocuk ailesini tüm sevdiklerini geride bırakıp pisi pisine bi kaza sonrası göçsün gitsin... takdir demekten başka yol yok her ne kadar insan faktöründen kaynaklansa da....

bu arada söylemeden geçemeyeceğim şehir içinde genellikle piyasa tabir edilen cadde ve bulvarlara bu tür modifiyeli otoların apaçi sürücüleri yüzünden çıkmak gerçekten tehlikeli.
piste çıksa ilk virajda kum havuzuna girecek adamlar şehir icinde espli otolarıyla 2-3 şerit makas yapmayı bi beceri sanıyolar ve sonrası maalesef böyle üzücü sonuçlar.
kimin haklı kimin haksız olduğu gideni getirmiyo o yüzden gece sürüşüne ve bu tür güzergahlara dikkat...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar dün gece olay yerine gittik nasıl ve nerden aldım o cesareti ben de bilmiyorum.. Tuğperimizin çarptığı direğin başında kazadan kalan izlere bakarken yerden vizörünün parçalarını toplarken hissettiğim tarifsiz acının bedelini bu olaya neden olan ya da sebebiyet veren ya da bizzat gerçekleştiren ki şu an olay tam olarak netleşmedi araştırmalarımız ve yargı süreci devam ediyor her kimse bu yaptığı yanına kalmayacak kalmamalı.. Arkadaşlar hepinizi birlik ve beraberliğe çağırıyorum MT ailesi olarak ne yapılması gerekiyorsa yapacağınıza eminim..

Mahkeme , yürüyüş , eylem ne istiyorsanız hatta karşı tarafla gerçekleşecek olası her türlü temasta da yanınızdayım !

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun. (Kardeşimize herkes taziye ile birlikte bir fatiha okursa temennilerimiz yerini bulur düşüncesindeyim) Ailesine sabırlar diliyorum.Herkesin başı soğolsun....

Allahım.. inanması güç..
Nası olur ya.. bi serseriye nası kurban gider bu adam...
Söylicek kelime bulamıyorum .. tam kelimenin tam manasıyla dünya başıma geçti.. ölüm hiç bu akdar yakınımdakine uğramamıştı... Nası olur.. Nası bu kadar basit ve gerçek olur inanamıyorum.
Abi tuğper .. tuğper ya... adam zırhla geziyodu... ben böyle trafiğin böyle adaletin böyle şöförlerin böyle işin sülalesini...

Başımız sağolsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar