Sezon Kapatanlara İnat 380 Km

Evet arkadaşlar...Pazar gecesi oturduk düşündük nereye gidelim diye derken önce kafamızda daha sonra haritada rota çizdik kendimize.Öncelikle haritamıza göz atalım...

Eskişehir-Bozüyük-Bilecik-Gölpazarı-Taraklı-Göynük-Nallıhan-Sarıcakaya-Eskişehir

Saat 09:30'da Umut'larda (umut_utu) buluştuk.Hemen ayaküstü bir kahvaltı ve oradan benzin almaya.Lastik hava basınçları ve ufak tefek şeyleri kontrol ettikten sonra artık yola çıkmaya hazırdık.09:45'de gezimiz başladı.Bol fotoğraflı bir gezi olması planlanıyordu ama Gölpazarı'na yaklaşırken arkadaşımız (ismi lazım değil o kendini biliyor :mrgreen: ) fotoğraf makinesini yolda düşürüp taklalar attırınca artık fotoğraf makinamız kullanılamaz hale geldi :queen: :pr: :mrgreen:Çekebildiğimiz kadar fotoyu ve kendi yorumlarımı katarak size o anları birazda olsa yaşatalım :cat:

Motosikletimden birkaç kare...

Frenlerimiz Brembo...Üzerinde gelen lastikler Michelin Sporty...

Yola çıkmadan önce...

Ve gidiyoruzzzz....

Xneonlarımda çok can yakıcı :bounce: :cherry:

by Faruk...

Bozüyük'te ilk mola çorba ve çay molası...
Faruk(BeYFa) ve Selçuk...

Ve Umut(umut_utu)...

Durmak yok yola devam...

Sigara molası...

Selçuk...

Buradan sonrası otobüsle devam :p :mrgreen::mrgreen:

Daha da olmazsa otostop :queen: :mrgreen:

Bizi ancak motorlarımız paklar yola devam...

Gölpazarı ayrımı...İpekyolu :wiinkk:

Motorum ve ben...

Bu fotoğraflardan sonra fotoğraf makinesi yere düştü ve iptal oldu :salut: :queen:

İnanılmaz güzellikte yerlerden geçtik.Bol yeşillik ve temiz hava,güzel manzara,dar ve virajlı yollar...Bilecik'e yaklaşırken kamyonlara eskortluk eden jandarma araçlarının arasına girince arkadan bir anons geldi ama anlamadık :cherry:Gölpazarı'nda durmadan devam ederek Taraklı'yı geçtikten sonra bir benzin istasyonunda mola verdik ve son olarak Nallıhan'da yemek yiyerek dönüşe geçtik.Dağküplü'ye yaklaşırken yolda tekrar mola verdik ve bomboş yolda asfaltın üzerine uzanıp dinlendik.

Daha sonra Dağküplü'nün virajlı yollarında ilerlerken Umut hafif hafif fren yapmaya başlayınca bir aksilik olduğunu anlayıp bende yavaşlıyordum ki yoğun bir sis bulutunun içinde buldum kendimi.Göz gözü görmüyordu ve bizde durup sigara molası vermeye karar verdik.Daha sonra sisin içinde karanlığa yürümenin zevkli ve bir o kadarda ürkütücü olduğunu keşfedip :mrgreen: siste Faruk ve ben yürümeye başladık.Motosikletlerin ışığı bir nebzede olsa aydınlatıyordu ama adımımızı nereye attığımızı yinede göremiyorduk derken diğer arkadaşlar bir şeytanlık yapıp farları kapadılar.Faruk'la beraber ortada öylece kalakaldık.Nereye gittiğimizi gideceğimizi şaşırdık.Bu arada aramızda kalsın bende karanlıktan nefret ederim :cherry: Bu durumdan kurtulmak için çareler ararken ben çakmağımla idare ediyordum ki o da söndü :mrgreen: Sonunda farları tekrar yaktıklarında motorların hemen sağımızda olduğunu fark ettik :cherry::cherry: Ve sonunda güzel güzel evimize döndük ben topiği bugüne yetiştirmek için uğraştım ve başardım şimdi yatıyorum :mrgreen: Birkaç fotoğrafta Umut'ta var artık onlarıda o yükler. :cat:

Gezinin amacı tabi ki doğal olarak gezmekti :mrgreen: ama bunun haricinde yeni motorumla benim virajlara alışmamı sağlamaktı :cat: Bu arada yeni Yamaha YZF R125'i merak edenler varsa onun hakkındada benim edindiğim kadar bilgi sahibi olabilirler. 390 km'de 35 YTL benzin harcadım :cat: Motorun rampa çıkışları diğer 125'liklere oranla harika :cat: (4.vites zorlanmadan 2 kişi rampa çıktık ki CBR 125R 2.viteste bayılarak çıkıyordu:bounce: cbr sahipleri kızmayın :cherry: ) 125 cc 4 zamanlı kategorisindeki diğer rakiplerine göre gerçekten çok atak ve tatmin edici bir motor.Artçı çok fazla yoruluyor onu belirteyim.Hele ki poposu durumdan hiç memnun değil :mrgreen:Ama sürücü için aynı şey söylenemez :cat:

Bir sonraki gezimizde tekrar beraber olmak dileğiyle...

Fotoğraf:Faruk(BeYFa)

Sunum:Hamza(Ben)(just_hmz_26)

Rehber:Umut(umut_utu)

İşe yaramayan artçı:Selçuk(üye değil,üyeliğe ikna çalışmaları sürüyor) :queen::mrgreen::mrgreen:

Tekeriniz düz bassın :rendeer:

Çok Güzel Bi Gezi Olmuş Güzel Yerleri Dolaşmışsınız Bende SiZLeRLe Beraber Oraları Motor iLe Gezmek iSTeRDiM. aMa Kısmet Değilmiş. Gerçekten ÇOk Güzel Bi Gezi oLMuŞ Kazasız Belasız ALLAH İnşallah Kaza Bela Vermesin Hiç Kimseye.. Tekeriniz Hep Düz Bassın iYi Sabahlar.

harika bir geziii mükemmel olmuş
fotograflar için de teşekkürler
makinayı yere düşürüp te parçalayan arkadaşa ayrıca selamlar
makina olsaydı daha nice güzellikte resimler görücektik anlaşılan ama kısmet neyse artık umarım bende böle bir gezi yapabilirsem fotograf makinasına dikkat etmem lazım gerektiğini anlamış oldum

Motosikleti
ZX12R
cok super gezi olmus..fotolar mukemmel..tebrik ederim faruk..makina icinde ayrica..:) :rendeer:

bazi fotolari (C)alabilirmiyim ...:cherry: :queen:

Çok güzel yerlerden geçtik gerçekten çok harika manzaralar vardı ki Faruk'ta gerçekten fotoğraf çekiminden anlayan bir arkadaş eğer makinamız sağlam kalabilseydi çok şahane fotoğraflar yakalayacağımızdan emindim.Bir dahaki sefere artık :cherry:

kadro tam olmuş.4 deli ama iyi gezmişsiniz özendim size çocuklar fotograflarda çok güzel

fotoğraf makinanız için geçmiş olsun, dönüş km.sinin fotoğrafını çekmek yokmuş kaderinde.

bo fotoğrafı çok beğendim, wallpaper gibi resim ama bu fotoyu nerde görsem önde kareye giren ezik pet şişeyi gördükten sonra türkiyede çekildiğini anlardım :cherry:

just_hmz tebrik ederim süper gezi olmuş. bir de senden özel bir ricam var.
benim cbr yi yzf r125 ile takaslamak isteyen biri var da, henuz yzf yi resimler dışında gorme ve karşılaştırma şansım olmadı. her açıdan cbr ve yzf yi aynı karede karşılaştıran fotolar rica edebilirmiyim senden. her açıdan 3-4 resim olsa hele çok güzel olur. mailim [email protected]. teşekkürler

harika bir geziii mükemmel olmuş
fotograflar için de teşekkürler
makinayı yere düşürüp te parçalayan arkadaşa ayrıca selamlar
makina olsaydı daha nice güzellikte resimler görücektik anlaşılan ama kısmet neyse artık umarım bende böle bir gezi yapabilirsem fotograf makinasına dikkat etmem lazım gerektiğini anlamış oldum

Bendede selamlar abicim:):)sizle paylaştıklarımız bu kadar ee artık gördüklerimizde bize kalsın :D:D:p

R1 mi bu ? :mrgreen::mrgreen: :cherry:

iyi gezmeler hamza kardeşim :) senin motora bindikten sonra ybr'ye binince enduro gibi geldi motorcuğum yaa :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vay ehbaplar tura çıkmış gene:p güzel gezi olmuş tekerinize sağlık Sarıcakaya asfaltı Eskişehir'in belki de en güzel asfaltı olan yoludur tam tadını çıkaracağınz yeri bulmuşunuz :cat: devamını bi görsek hele umut aga giriverse de :queen:

bir de şey takıldı aklıma... ismi gizli olan yani fotğrf makinasını düşüren ark. belirtilmek istenmemiş ama en altta Faruk'un çekimlerinden bahsedilmş acaba makinayı faruk mu düşürdü,yoksa bi başkası mı? yoksa bu bi çelişki mi :p

not:
hehehe 1ooo. mesajımı sizin konuya yazmışm :p:p

hamza yeter la çatlıyom oturduğum yerde.insan nezaketen davet eder :pr:

lütfen ama:rendeer: süper geziymiş kardeşim :cat:

pazar gunu cıksaydınız yolda karsılasırdık bızde bursadann 17 motor o rota uzerınden gectık :)

cok guzeL gezi.
foto makinasının düşmesi kötü olmuş . Çok daha güzel yerleri gormekten mahtum kaldık.
foto ceken ark. gercekten iyi birisi galiba.hele o raylar cok güzeL.. (c)aldım:)

Arkadaşlar tekerinize sağlık,buarada yzf nin performansı nasıldı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar