Hayalimdeki motor diyebilirim 
Teşekkürler.
Teşekkürler.
SLM ARKADAŞALAR....
Bu yazıya dıkkatınızı cekerım motor sahiplerine tabiii
Bunda yaklasık 1 ay once Hyosung GT250 R motor aldım 2006 model 8000 de küsür motoru aldıktan 3 hafta sonra Yetkılı servis olan evet bu markanın yetkılı servisi olan TEKAY MOTO PLAZA evet ordakı recep usta adındakı bir şahıs bunların özel yağını koyucaz dedi bende tamam ben anlamam motordan bu ılk motorum dedim oda tamam dedi motora bişey olursa bana direkt getır dedi servisi arama kendi cep tel fonundan aramamı gerektıgını soyledı ben de saftirik ok dedim nerden bilebilirdım başıma gelecekleri neyse uzatmayayım ben yagını degiştirdikten 2 gun sonra 100 km yaptım veya yapmadım 100 km hızl otobanda gıderket zıng diye motor kıtledı buyuk bı tehlıkeyı kazasız atlattım neyse en yakın servise goturdum motoru acan usta şokkk oldu cunku bu recep usta motorumun hiç alakası olmayan cok kalın yag koymuş sonuç mu içinde ne parca varsa hepsi kırılmış masraf olarak ta 3800 ytl kadar .... Simdi soruyorum size kime guvenecez biz sayelerınde motorum resmen pert oldu burdan duyrulur sakın ha siz siz olun bu servise gitmeyin size de yazık olur bugun bana yarın size....o kadar soguttular kı benı anlatamam servıse gıdıp durumu anlattıgımda benımle konuşma geregi bıle duymadılar burdan seslenıyorum bu olayda parmagı olanların allahtan bulsunlar dyom baska bısey demıyom anlayacagınız mal can onlar için bi hiç onların tek bi amacı var oda sizin paranızdır .......
sergey
Üyelere Açık Profil Bilgileri
sergey - Özel Mesaj gönder
sergey - Daha fazla mesajını bul
sergey - Arkadaş Listene ekle
erhan ole birşey olmaz çünkü türkiyede hiç bir benzin tam oktanında değil 2 3 oktan daha düşük değerde eğer kendin benzini alıp lablovatuvar testlerine para verip sokarsan anlarsın (geçen sene caddebostanda iken 2006 fireblade 2007 busa ve 2007 r1'i olan yaşları kemale ermiş 3 kişinin konuşmasından öğrendim ve cidden motorlar konusunda pek çok şeyi araştırmışlar en ince detaylarına kadar) 95 alırsan motorunun içi pislik tutmaya başlıyor piston başlarını felan bi süre sonra temizlemen gerekiyor performansı eskiye çevirebilmek için 97 en ideal benzin çünkü esasında 95 oktan oluyor 98 100 oktanlara baktığında bunlarıda nadiren almakta fayda war pistonda kalıplaşan kirleri çok güzel temizliyorlarmış bilginiz olsun...
bunla ilgili cevabıda vermiş oldum üstte bildiklerime göre:cat:
umarım söylediklerimin bir yararı olur 95 almayın ondan...
Hayalimdeki motor diyebilirim
Teşekkürler.
asım senın bu belırsızlık durumu ne olcak hayırlısıyla bıteydı bu ıs bı...
ohhhh beeeeeee
sonunda 2009 model st kanunılerın fıyatları 8,735 ytl ye tekrar çıktı...
ee dolar euro fırladı...
2. el fiyatlarınıda öldürmüştü admalar... şimdi kimse arayıp ya sıfırı 8000 ytl diyemicek!!