ElbetBirGün Kimdir ?

Selam arkadaşlar;

Benim adım Fırat 07/09/1991 Antalya doğumluyum.Lise son sınıfı öğrencisiyim haliyle üniversiteye hazırlanıyorum.

Şu an babam ve benim ortak kullandığımız bir motorumuz var senelerdir kendi motoruma sahip olmak istiyordum gerçi hala istiyorum ama neyse devam edeyim,yakın zamanda elime geçen bir miktar parayla kendime mütevazi bir motor almak istiyordum birkaç haftaya kadar...Fakat insan oturup biraz düşününce üniversiteyi kazanıp (Allahın İzniyle) gidersem Ailenin yardımıda bir yere kadar olacak her zamanda her sıkıştığımda isteyemeyeceğimi düşündüm ve herşeyden çok arzuladığım motor hayalimi biraz daha sandığa gömmeye karar verdim.

Ailemde bir çok kişi, ben dahil bir çok kez motor kazası geçirdik.Fakat buna rağmen ben hala istediğim motordan görünce içim gidiyorsa bunun adının artık tutku olduğunu anladım.

Neyse lafı çok uzattım.Kısacası bir kaç sene istediğim motoru alamayacağım için benim gibi motor tutkunu kişilerle tanışma duygularımı paylaşma ihtiyacı duydum bu yüzden bu siteye kayıt oldum.

vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler...
iyi paylaşımlar dilerim
..​

Saygılarımla

ElbetBirGün

canını sıkma be dostum...doğru yerdesin,burada motoru olmayan çoook motorcu var!!!

hoş geldin:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hosgeldin. Umarım kalıcı olursun :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hoşgeldin.

Bu arada pek minik yazmışsın, zor okuyabildim. :)

Aramıza hoş geldin arkadaşım umarım vakti heldiginde hayalini kurdugun motoru alır bizede sonunda aldım diye konu açarsın :) Umarım istedigin herşey gönlünce olsun ...

canını sıkma be dostum...doğru yerdesin,burada motoru olmayan çoook motorcu var!!!

hoş geldin:rendeer:

bu lafı beğendim sahiden... motoru olmayan motorcu ::biggrinn::biggrinn::biggrinn
hepimiz geçtik bu yollardan, merak etme sende bu tutku varken eninde sonunda bi motorun olur. motoru alana kadar da hayalini kur. En büyük zevklerden biridir bi motorun hayalini kurmak...tadını çıkar :)

Son düzenleme:
ama biraz acele et benim gibi geç kalma
43 yaşından sonra motor alma.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
yazını görünce askerliğim geldi aklıma. yazıcıydım:)

hoşgeldin :cat:

sen için deki tutkuyu kaybetme...bir zamanlar kiraladığım motorlar ve yalvar yakar motorunu istediğim arkadaşlarım aklıma geldi...

demek ki neymiş:derdimi dinledim,derdimden iğrendim.derdini gördüm derdime imrendim...

senin gene ortak bindiğin bir motorun var...inşallah hayaline kavuşursun

Aramıza Hoşgeldin. Benimde Motorum Yok İnşallah eN Yakın Zamanda Motoruna Kavuşursun :)

Son düzenleme:
doStum H-geLdin HayırLısı oLsun ße ?
he ßiraZ ßekLe Saßrın sonu seLamet aceLe etme bence.

hoş geldin... umarım en yakın zamanda istediğin motora kavuşursun...

Mersin İl Temsilcisi
ben 10 sene beklemiştim en son motorumu satıp yenisini almadan evvel. oku ve iş bulunca alırsın. hem tırnaklarınla kazıyarak aldığında daha bir güzel oluyor. zaten motor almakla bitmez, bakımı var vergisi var. doğru karar vermişsin. zamanla herşeyiniz olur. yeter ki sabır ve azim olsun.

yazını görünce askerliğim geldi aklıma. yazıcıydım:)

komutanını da anlatsana, madem askerlik anıların depreşti :bounce::queen::queen:

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar elimden geldiği kadar kalıcı olmaya çalışacağım malum öss ye hazırlık derken pek zamanım kalmıyor kalan zamanlarda buralarda olacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar