ElbetBirGün Kimdir ?

hoş geldin ..gerçekten kendini iyi anlatmışsın.acele etme kendi paranı kazanmaya başla, ozaman daha bi zevk alırsın motordan..

asm

Hoşgeldin.

Kimisinin motoru yok,kimisinin motoru var kıymetini bilmiyor,kimisinin motoru var ve yenisine kavuşmak hayali ile tutuşur.

Allah herkesin gönlüne göre olanı hayırlısı ile nasip etsin.

Hoşgeldin;

Ben de yıllarca motor hayali kurup duran biriydim. Daha yeni motorum oldu:cherry:
Ama doğru düşünmüşsün şimdilik ertelemekle. Sen bi üni. kazan, baktın işler yolunda, maddi sıkıntı da pek yoksa o zaman alırsın. Haa bir de gerçekten insanın baba parasıyla en pahalısı olacağına kendi parasıyla en mütevazisi olsun daha iyi. o zaman daha bi kıymetli oluyor.

Bu arada OSS hazırlanmanda şimdiden kolay gelsin. Umarım gönlünce olur her şey.

hoşgeldin güzel kardeşim...umarım üniversitede istediğin bölümü kazanır ailenin yüzünü güldürür ve bu keyfi yaşarsın...motosiklet alma kısmı ondan sonra kolay...sen sınava iyi hazırlan

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resmen dilekçe gibi olmuş yazın....

Hoşgeldiniz.... :p

Resmen dilekçe gibi olmuş yazın....

Hoşgeldiniz.... :p

De!,birçok kişidende daha iyi Türkçe kurallarına uymuş Alp kardeşim.:cat:

Hoşgeldin arkadaşım.Umarım dilediğin motora kavuşursun. 17 yaşın vermiş olduğu delikanlılığı kullanmayıp seviyeli bir başlangıç yapışın,mutlaka ileriki hayatındada devam edecek ve sana kazandıracaktır.:cat:

hos geldın umarım yakın zaman da kavusursun motorakullanmasan da gonlun bızle cumlelerın de bellı bu da bıze yeter (kendı adıma konustum) merak etme takılmana bak...

tatlım canını sıkma benimde motorum yok ama artcıyım işde inan bu motor tutkusu cok farklı bişey neyse lafı uzatmayayım hoş geldin aramızaaa:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar