Adana-Mersin-Ceyhan-Osmaniye-Gaziantep-Kadirli- Mt cilerin Kozan da buluşması

Gaziantep İl Temsilcisi
öncelikle böyle bir organızasyona sağlik sorunlarimdan dolayı katılamamnın üzüntüsü içerisimdeyim :pr::pr::pr::pr:

tekin abinin nazık daveti için tekrar teşeküredrim katılamadıgım için ise tekrar tekrar özür dilerim inşallah en kısa zamanda abicigim ziyaretıne gelecegim kendımı af ettırecegim ayrıca ist gelen misafirimle ilgilendıgın için cok sagol abicigim :rendeer::rendeer::rendeer: bedenım ne kadar antepde olsada aklım sizlerle beraberdi..

organızasyon gercekten cok güzel olmuş fotolara bakınca ne neler kaybettımı fark ettım ama olsun en kısa zamanda oralara gidecegim çünkü kozana giden antep grubu öyle bir anlattı kıne gidip görmemek elde degil ...

en kısa zamanda görüşmek üzere.....Antep den selamlar...

emeği geçen tüm arkadaşlara ve bilhasa belediye başkanımıza çok çok ama çok teşekür ederim :rendeer:

Bunlarda benim cep telefonuma takılanlar... :mrgreen:
fotoraf0029eq2.jpg

fotoraf0022us7.jpg

fotoraf0024wq7.jpg

fotoraf0026ea5.jpg

fotoraf0028gz1.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başka resim kalmadı sanırım,yaf cümbüşcü amcaya ayar oldum yok hızlı çalıyon,yok dım tıs vur sanki ritm yada nota bilmiyorm her moku kendi biliyor kafaya yiyecekti darbukayı ama yaşına verdim,aslında okadar parayı benim almam lazımdı:pneyse bidahaki gezilerde biz kendimiz götürürüz darbuka saz
Makineye telefon açtım başlığa Mersini de ekle diye herhalde unuttu aloooo Hasannnn deniştir şu başlığı

KadirliMT'den selam

Gezi,Yemek,Eglence,Dostlarla bir araya gelme,güzel insanlarla tanışma

Böyle güzel bir organizasyonda bizleri biraraya getiren Başta Tekin Bey ve arkadaşlarına,Kozan Belediyesi Başkan ve çalışanlarına ben ve arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum.

dscn2578hi8.jpg
[/URL][/IMG]
dscn2569yx6.jpg
[/URL][/IMG]
dscn2596vu9.jpg
[/URL][/IMG]
dscn2589ml4.jpg
[/URL][/IMG]
dscn2588vp5.jpg
[/URL][/IMG]

Mersinden katılan bizlerle hemen kaynaşan arkadaşlara da katıldıkları ve samimiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca Kahramanmaraştan katılan bir motorlu arkadaş ile motorsuz olarak istanbuldan katılan motorsever arkadaşımıza da teşekkürler.

Başlık değişmiştir.

Gezi güzel oldu. Her ne kadar eç katılmış olsam da motorcu arkadaşlarımla beraber olmak oldukça keyifliydi. Özellikle Mersin'den uzun zamandır görüşmediğim motorcu arkadaşlarımı görmem oldukça mutlu etti beni. Organizasyonu yapan ve destekleyen herkese çok teşekkür ederim.

Tüm motorcu camiasına selamlar.

Bunlar da benden. İlk foto deneme için
İlk foto CBF150 ile 10000 Km yi Sorunsuz bir şekilde Adana'ya Gelirken devirdik.

Son düzenleme:
ben bu resim işini kıvıracam ama ne zaman.

01qx1.jpg

bu resim denemeydi kimse bu ne ya demesin. en sonun da başardım.
Türkiyede ki en canı gönülden motor gruplarının başında geliyor galiba ADANA MT herkese herşey için teşekkürler.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Kusura bakmayın buradan fotoları atamıyorum. Sürakli hata veriyor. Foto boyutlarını degiştiriyorum ama kaydetmiyor sanırım yine cok buyuk görünüyor. Aksam eve gidince komsuların bilgisayarında bidaha deniycem Daha Da olmadı artık zahmet olmassa benim fotograf makinasını Sencer abi' ye vereyim o atar artık... Atarsın dimi Sencer abi...

Mersin İl Temsilcisi
Arkadaşlar Kusura bakmayın buradan fotoları atamıyorum. Sürakli hata veriyor. Foto boyutlarını degiştiriyorum ama kaydetmiyor sanırım yine cok buyuk görünüyor. Aksam eve gidince komsuların bilgisayarında bidaha deniycem Daha Da olmadı artık zahmet olmassa benim fotograf makinasını Sencer abi' ye vereyim o atar artık... Atarsın dimi Sencer abi...

başlık için teşekkür ederim cengzi abi

resimleri elbette atarım be kardeşim

motoru nerede devirdin be ibrahim?

heşey için tekrardan çok teşekkür ederim :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sencerim önemli değil,makine halletti sağolsun bir anlık dalgılıktan oldu tekrar özür bu arada ibrahim 1000 km yi devirdiğini söylüyor motoru değil.Tekrar görüşmek üzere iyi akşamlar

evet hakkaten güzel bi gezi idi..Kozan a gelen herkese teşekkürler......:rendeer::queen:

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar kozan belediyesi adına geziye katılıp beni ve kozanı onurlandırdınız hepinize teşekkür ediyor yeni gezilerde buluşmak üzere iyi günler diliyorum...

Resimlere bakınca çok güzel bir toplantı olduğu açıkça belli oluyor,organizasyonu düzenleyen ve katılan herkesi tebrik ediyorum :cat:

Benim için uzun zaman sonra birçok arkadaşımı görme fırsatı ve yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı oldu.
Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan herkese teşekkürler.

Biraz gec oldu ama kusura bakmayın

Bunlrda bendeki fotolar.
İlk foto km saatimiz. 10.000 km kazası belası geri de kaldı.

ilk bulusma yerinden.

sencer abi ve ben

Motor kullanmayı ögreniyoruz.

Kozan belediye binasının önü.

Kozan carsi turu.

Arkadaşlar daha cok foto var ama sistem azizligine ugradık yine.
Şimdilik bu kadar oldu. Sencer abi olmadı kartı sana getireyim sen atarsın fotoları...

Son düzenleme:
yaw 10.000 tane foto çekildik hepicigi bu kadar mı yani ya:silent::p

yaw 10.000 tane foto çekildik hepicigi bu kadar mı yani ya:silent::p

Arkadaşlar Kusura bakmayın. Ben işyerinden baglandıgım için bazı yetkilerimiz kısıtlanmış durumda :salut::salut::salut: . Normalde siteye bile giremiyor olmamız gerekli ama ben şimdiilik girebiliyorum... Sencer abi en kısa zamanda bulusalm. Benim Foto makinasını sana vereyim de diger fotoları sen aktar. Zahmet olmassa...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar