Çorlu - Ahmetbey - Vize - Balkaya - Kıyıköy gezisi.

pa120362mh4.jpg

Semih abi artık ne anlatıyorsa nasıl dikkat kesilmişim :) İyi güldüm bu fotoya gerçekten.

Ahmetbey e gittiğimizde kimse sorsak bize o köfteciyi gösterdikleri için oraya gittik bizde. Sorduğumuz kişilerde burada köfteyi ilk meşhur eden bu adamın babasıydı o çok güzel yapardı oğluda onun gibi güzel köfte yapıyor dediler. Ahmetbey de etlerin leziz olmasının nedeni oradaki hayvanların doğal beslenmesiymiş. Küspe ile hayvan beslemezlermiş.

benim çnerim öz-et köftecisi gelicek arkadaşlara şimdiden afiyet olsun

Son düzenleme:
arkadaşlar herkeze çok teşekkürler süper bir gezi oldu planlı olmuş olsaydı belki bu kadar kalabalık toplanamazdık fotoğraflarda çok güzel olmuş ellerine sağlık süleyman abi.

bu gün köfteci olayını bir kaç kişiye sordum sizin köfte yediğiniz köftecinin babası ilk köfteci adıda osman mış. ama kime sorsam herkes babası gibi yapamadığını söylüyor ve benimde önerdiğim öz-et köftecisini öneriyorlar. ilk mesajı düzeltiyorum kusura bakmayın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu gün köfteci olayını bir kaç kişiye sordum sizin köfte yediğiniz köftecinin babası ilk köfteci adıda osman mış. ama kime sorsam herkes babası gibi yapamadığını söylüyor ve benimde önerdiğim öz-et köftecisini öneriyorlar. ilk mesajı düzeltiyorum kusura bakmayın.

Güzel kardeşim senin dediğin öz-et köftecisi "çakma"dır.
Asıl Öz-et köftecisi Çorlu'dadır.
1943 yılından beri faaldir.
Hemde üç kusaktan beri aynı aile tarafından işletilir.
Bunu her türlü resmi kayıtla ispat etmek mümkündür

ahmetbey nire çorlu nire

Güzel kardeşim senin dediğin öz-et köftecisi "çakma"dır.
Asıl Öz-et köftecisi Çorlu'dadır.
1943 yılından beri faaldir.
Hemde üç kusaktan beri aynı aile tarafından işletilir.
Bunu her türlü resmi kayıtla ispat etmek mümkündür

vallaha ahmetbeydeki öz-et köftecisi ile çorlu daki öz-et köftecisi arasında bağlantı kurdun ya bravo ikisi aynı il sınırlarında bile değil.

konunun tamamını okumanı tavsiye ederim biz ahmetbey kötfesi ve köftecisinden bahsediyoruz

çorludaki köftecilerden değil

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
vallaha ahmetbeydeki öz-et köftecisi ile çorlu daki öz-et köftecisi arasında bağlantı kurdun ya bravo ikisi aynı il sınırlarında bile değil.

konunun tamamını okumanı tavsiye ederim biz ahmetbey kötfesi ve köftecisinden bahsediyoruz

çorludaki köftecilerden değil

Farklı il sınırları icinde olunca isteyen istedigi ticari ünvanı alma hakkına sahip olamıyor.
Ben bu yönüyle bakmıştım
Kulaktan dolma degil kesin ve ispatlı bir bilgi verdim
Kendi olamayanlar başkasını taklit ederler anlatmak istedigim buydu" benim köftecim seninkini döver" demedim.stop.

Farklı il sınırları icinde olunca isteyen istedigi ticari ünvanı alma hakkına sahip olamıyor.
Ben bu yönüyle bakmıştım
Kulaktan dolma degil kesin ve ispatlı bir bilgi verdim
Kendi olamayanlar başkasını taklit ederler anlatmak istedigim buydu" benim köftecim seninkini döver" demedim.stop.

bunun ticari ünvanla alakası yok adamların çorlu daki köfteci'yi taklit ettiklerini hiç sanmıyorum. bu sebeple öyle çakma makma gibi ifadeler kullanman yanlış.
konunun püf noktasını anlamamışsın biz ahmetbey köftesinden bahsediyoruz. adamların kapısında kocaman öz-et köftecisi meşhur ahmetbey köftesi diye yazıyor meşhur öz-et köftecisi değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bunun ticari ünvanla alakası yok adamların çorlu daki köfteci'yi taklit ettiklerini hiç sanmıyorum. bu sebeple öyle çakma makma gibi ifadeler kullanman yanlış.
konunun püf noktasını anlamamışsın biz ahmetbey köftesinden bahsediyoruz. adamların kapısında kocaman öz-et köftecisi meşhur ahmetbey köftesi diye yazıyor meşhur öz-et köftecisi değil.

iyi tamam sen haklısın..Ne bileyim senin rekabet hukuku uzmanı oldugunu özür dilerim ben cahillik ettim:)
bi daha cevap vermem

arkadaşlar süper bir gezi olmuş helal sizlere valla keşke bende katılsam böyle gezilere hele videolar yokmu bitirdi beni teşekkür ederiz..

yaz tatılınde ßende vize kırklareli kıyıköy iğneada falan gezmiştim qüzel yerlerdi tek fark benımkı araba ıle olmuştu :) paylaşım için teşekkür

Gezi süperdi metehan abi bidahaki sefere balık yemeden gelmeyelim.
Ben bidahaki ne yanıma elfeneri alayım benim farlar arızalandı karanlıkta yolculuk etmesi zor oluyo yaw, geziye katılan butün arkadaşlara tşk.Bu gezilerin devamını dilerim BENİ ÇAĞARMAYI UNUTMAYIN... HERKESE SEVGİLER ALLAH'A EMANET OLUN

düşünmemiz gerek :mrgreen:
sayi be balığa ne zaman çıkıcaz?
ellerim gene kaşınmaya başladı,gelde benim motoru sanayiye kadar itirelim :p

Bu gezideki arkadaşların hepsi kayboldu ne oldu nedendir bilemiyorum. Arkadaşlar yaşıyormuyuz ?

Metehandro heryerin köftesini beğenmez. Halen Çınarcık köftesi yemeye bekliyor bizi ama nasip olmadı birtürlü.

Tekerinize sağlık güzel gezmiş ve yiyip içmişsiniz. :)
Yahu bu Metehandro her yerde çıkıyor karşımıza.:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar