Tartışma Konusu : İnsan Neden Aldatır?

bence tatminden ziyade içsel bir hadise, bildik tabirle hamur olayı. er yada hatun kişinin hamurunda varsa böyle bir kalleşlik tatmin işi bahanedir. istatistik yapsalar kuvvetle muhtemeldirki aldatanlar devamlı bir aldatma eğiliminde olacaktır. hamur hadisesi, fıtrat meselesi.

size çok eşli hayatlar mister. benim bünyem ve sindirim sistemim kaldırmaz.

ehe ehe.. bide eşleri yememeyi dene belki ozaman sindirim sistemine ağır gelmez?? :)

şaka bir yana yazımı okuyunca, haydi aldatalım hatta mahallece tren yapalım hobaraheyy!! gibi bi ifade çıkıyor fark etmedim değil :)

Geçen gün bu konuyla ilgili bişey okudum ordan topiği hortlatabilir miyim acaba diye deniyorum şu anda :)

Valla - Bu işin biyolojik açıklaması varmış :
Bıdıbıdı glandı varmış bir bez beyinde ilişkinde mutluysan tatmin oluyorsan o bez senin sadık olman için diğer kadınlara ilgi duymaman için, beynin ilgili bölgesini bloke edicek bir receptor antogonisti (molekül bağlayıcı kilit diyelim) salgılıyormuş efendim.

Şimdi evde dırdır bıdıdı bıdı varsa ve sen kendini mutsuz hissediyorsan ilgin direk dışarı dönüyormuş. Yeni sevgi bağları kurmaya çalışıyormuşsun.

Sonuçta ne kadar aldatanın suçu ne kadar aldatılanın suçu spekülatif...

İlişkin mutlu değilse aldatma bölgesindesin demektir, tembellik yapma kendine de iylik yap karşındakine de ayrıl gitsin derim.

Bu arada ilgi sevgi yoksunluğundan cinsellik azlığından tatmini dışarda aramak ve bunu sistematik şekilde uzun süre ya da çok kereler yapmak aldatmaktır.

Meraktan duygusuz cinsellik, başkasına aşık olmak, ayaklarına kapanım ne olur benim ol diye yalvaran bir genç kıza ya da kadına kıyak yapmak aldatmak sayılmaz. Biyolojik ve Pisikolojik olarak hafifletici sebeplerden şartlı tahliye ederim sizi ben hakim olsam :)

Ben böyle konularda pubmed de ilgili makaleleri okuyunca hep atasözleri geliyor aklıma bir tanesi binlerce satıra bedel.

Canın çektiği bedene şifadır ... Keskin sirke küpüne zarar ... Sen seni bil sen seni, sen seni bilmezsen patlatırlar enseni...
;)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
farklılık arayışı , ben cok meyilliyim zaten aldatmaya:mrgreen:

neden aldatırlar bilemem bir sürü nedeni olabilir. Heyecan, sıkılma, başkasından gelen ilgi... Oysa ALDATILMAnın acısını yaşasalar aldatmazlar

nofff. yine derin mevzular... yapmayın arkadaşlar ben aldatmayanı göremedim daha.. ki bunca dürüstlüğüme rağmen kendime bile güvenmiyorum.

dünyanın binbir türlü hali binbir türlü mevzusu var.. ben buradan kaçar..

hep sütlü dondurma değil ya biraz çilekli biraz çikolatalı yemek isteyebilir insan, :mrgreen:
aman bizim ki okumasa bari . . :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar