Raflar, sen hiç yazdıklarımı okudun mu? Son kez söylüyorum. Her yaş grubunda kadın erkek sayısı kabaca denk. 18 yaşında da öyle, 30 yaşında da öyle, 60 yaşında da öyle. 18-45 ve 18-30 arasında tabii ki sayı farkı olacaktır, çünkü farklı yaş aralıklarıdır. Her iki cinste 18-45 arası nüfusu alırsan anlamlı fark olmadığını göreceksin. Senin için bunu hesaplamayacağım, al hesap makineni kendin hesapla. Tablo hala forumda.
Benim görüşüme göre kadınların büyük bölümü kendinden 10-15 yaş büyüklerle çıkmıyor. Ama sen aksini söylediğin için ve senin bu düşüncenle bile "Erkeklerin %95'i boştadır, kadınların ise %95'inin sevgilisi vardır" söyleminin yanlış olduğunu göstermek için senin tezine uygun olarak kadınlarda daha genç bir yaş grubunu, erkeklerde daha yaşlı bir grubunu aldım. Bunda bile senin verdiğin %95 boşta oranına ulaşamadık ki benim tezimle hiç ulaşamazsın.
Lisedeki kız 16-18 yaşındadır. Bundan 7-12 yaş büyük erkek 23-30 (Maksimum yaşı kapsamak için 16+7=23, 18+12=30) yaş arasında olur. Kanunen ve psikolojik olarak insanın kendini bulma yaşı zaten 18 civarındadır. Yani bir erkek sadece (23-18) 5 yılda kadınsızlığa dayanamayıp ona buna tecavüze başlıyor öyle mi? Ve erkeklerin %95'i boşta olduğuna göre her gün sokakta güpegündüz onlarca tecavüz görmemiz gerekirdi. Nasıl bir erkek milleti bu ki daha 23 yaşında kendinden 7 yaş küçük kızlarla çıkıyor. O kadar mı dürtüler ön planda? Ben hiç sanmıyorum. Dervişin fikri neyse zikri de odur raflar :farao:.