Büyümek, organizasyon, falan derken işin boyutu, şekli-şemali değişti. Millet bayram-seyran birşeylerde biraraya geliyor, ister gövde gösterisi deyin, ister motosiklete dikkat, ister tamamen şov... Benim asıl fikrim de oradan çıkmıştı, hani bir şehir turu düzenlesek, şöyle anlı-şanlı, bize yakışır. Şehitler bir yanda, ekonomik çöküş diğerinde, belki vatan-millet-Sakarya olacak, belki hepimize moral olacak. Bir de düşündüm, bu sadece bizimle bir anlam ifade etmez, bir kaç grup daha katılsa, topu-topu yarım saat-bir saatlik bir toplu sürüş. Sonra kendim de fark ettim, Adana'da bulunan motorcuları biraraya toplamak deveye hendek atlatmakmak kadar zor, vazgeçer gibi oldum. Devamında ise bu duygularımı sizinle paylaşmak istedim.
Amacım grubun büyümesi değil, resmileşmek değil, yönetici olmak ise hiç değil. Ben garip bir HaYaLeTim sadece, uzaktan seyrederim herkesi.
ben büyüme olayına deyinmek istiyorum.
büyümek yada organize olmak gibi bir derdim ve isteğim yok kendi payıma.şu anki gurubumuzu ve tüm insanları, kendisiyle, eşiyle ve çocuklarıyla çok seviyorum.gerçekten çok seviyorum.
bir araya gelip oturduğumuzda gerçekten çok mutlu oluyorum(kendim ve ailem adına).yeni kişiler aramayın, zaten ortamımızı anlayan, ve uyabileceğini düşünen insanlar bi şekilde ortamımıza dahil oluyor.hepimizin telefonları var birbirimizde, ayrıcada oturup sohbet etmek, yada dertleşmek istediğimizde gönül rahatlığıyla birbirimizi arıyoruz.
bu açılımlar uzar gider.
sonuç olarak ben ve ailem şu anki gurubumuzdaki insanları çok seviyoruz ve ailemizden görüyoruz.
lütfen yeni kişiler katma çabasına girerek bu güzel aileyi bozmayın.
organizasyondu, bilmem kutlamalara katılmak yada benzeri olaylar bizim isteğimiz dışında aramıza katılmaya çalışan ve bize uymayacak kişilikler üretecektir.buna emin olabilirsiniz.
BİZ BİZE YETERİZ HEPİNİZİ SEVİYORUM:rendeer:
:bounce::bounce::bounce:
sevgili Gürsel, amacım grubu büyütmek değil, ama seninle tanışmamız da böyle bir girişim sayesinde olmuştu, hatırlatırım; Birkan gruplardan ziyade motorseverleri biraraya toplamaya çalışıyor, duruma resmiyet kazandırsak mı diye konuşuyor, nasıl daha iyi organize olur, birbirimizden haberdar oluruz diye düşünüyorken, bir toplantıda tanışmıştık seninle... demek ki bu gibi girişimler ille de kötü sonuçlanmıyor. ben 5 sene boyunca tek başıma dolanmış birisiyim, ve gruplara hasret kaldım bu dönemde, değerini de en çok ben anlarım, her ne kadar sizler kadar tadını çıkaramasam da şu aralar.
degerli arkadaşlarm gördüğüm lüzum üzerine şu açıklamayı yapmayı uygun gördüm ..NERDE ÇOKLUK ORDA B....K .KENDİMİ İFADE ETMİŞİMDİR .gezilerimiz şuana kadar şevkin şevkindedir..sizlerde buna katılıtorsunuzdur daha herkes birbirini yeni tanımaya çalışmışken bazı şeyleri zamana bırakın arkadaşlar.acele etmeyelim zaman herşeyin ilacıdır.ben bile sizlerle daha yakın olmayı istememe rağmen bazı şeyler olmıyabiliyor.yavaş ve emin adımlarla kendi bünyemizde saglamlaşalım gerisi zaten gelir...hepinize kucak dolusu sevgilerimle..:rendeer::rendeer:
yav, bir törene katılalım dedim, işin sonu nereye çıktı. Mersin Motor Kulubünü örnek alarak söyledim, adamlar kalabalık falan ama iyi organize oluyorlar, bırakın biciyi, yemek-balo düzenliyorlar, yılda bir kez kutlama yapıyorlar. Sonra tören dedim, bu adamlar işi ciddiye almışlar, başvuru-dilekçe falan, yapmışlar şimdiye kadar, öyleki başvuru adresleri artık tanımış adamları, hemen yardımcı oluyorlar. Biz de o kadar kalabalık olmayabiliriz, gerekmez, ama öyle organize de değiliz, bu gibi girişimleri takip edecek organizasyonumuz olmalı, dedim, ki en başta bu fikri ortaya atan ve gönüllü olarak darağacına çıkan kişi olarak.
::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn
::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn::biggrinn
ve kışlık yer ararken ve kalabalıktan dolayı fiyat pazarlığı yaparken resmi olsun olmasın grup olarak bir varlığımızın öneminin farkına varmayan herkesi ben de alkışlamak istiyorum... :queen::queen::queen: