yanliş hatirlamiyorsam 118 motosikllettik 180 kişi falandik benim makina 2 kişi götürdü oraya![]()
bu işin otası yakonya ya ankara
yaa bu harika ollurr :queen: eğer izmir tarafında yaparsak daha da süper olur ben gönüllüyüm bu işi takip etmeye
yok yok istanbula gelsin herkes![]()
Sanki izmir mt de toplantılara gelmişinizde koskaca mt yi izmirde toplucanız![]()
Niye yahu izmir dışında olunca destek bulamaz mısın::utangac: yaaa tamam gelemedim ama izmirde olursa bir çok yerden destek de bulabilirim
ARKDAŞLAR sayın yoneticilerin bu konuya sıçak bakmaları lazım onçe onun fikirlerini alalım (benimki yalakalık) nebileyim konuyu tartısırız oy kullanılır nelde olca kanısında nerde olursa o şehirdeki mt ler konuyla ilgilenir ama birinin site yonetımınden birinin sıcak bakması lazım!
Niye yahu izmir dışında olunca destek bulamaz mısınBoşver işte Bol bol km yapmış olursun
izmir dışında pek bulamam![]()
izmirde olmaSi bnada uyar hele bornovada olurSa :queen: gerci fark etmez heryere gelirimde izmir bornovada alem yapardik mt olaraktan![]()
Biz buluruz sen merak etme sana tek kalcak olan bize eşlik etmen olurizmir dışında pek bulamam![]()
Biz buluruz sen merak etme sana tek kalcak olan bize eşlik etmen olur :)[/QUOTE' Alıntı:ee ii öyleyse bana uyar![]()