motosiklet.net' toplamak :)

Aslında Ankara fena fikir değil, bayram tatilinde havalar da uygun olursa... Karar verirseniz ben de müsait olursam gelirim.

Motosikleti
ZX12R
yanliş hatirlamiyorsam 118 motosikllettik 180 kişi falandik benim makina 2 kişi götürdü oraya:)

hangi toplantiydi baba o 118 motor :cyclopsan

pespese tur atacak bir motorcu bulamadim..iki motor olamadik yani :salut:

118 motor ne muhtesem bi ortam olur yaa :queen: :queen: 118 motor :queen: :queen: :queen:

olursa önümüzdeki yaz olsun bari daha motorum yok kaçırmak istemem:pale:kılşında zor olur , yakın tarihte olursa kalk gidelim olmaz zor olur kanatindeyim.2009 yazı mt yazı olsun :)

yaa bu harika ollurr :queen: eğer izmir tarafında yaparsak daha da süper olur ben gönüllüyüm bu işi takip etmeye

ARKDAŞLAR sayın yoneticilerin bu konuya sıçak bakmaları lazım onçe onun fikirlerini alalım (benimki yalakalık) nebileyim konuyu tartısırız oy kullanılır nelde olca kanısında nerde olursa o şehirdeki mt ler konuyla ilgilenir ama birinin site yonetımınden birinin sıcak bakması lazım!

::utangac: yaaa tamam gelemedim ama izmirde olursa bir çok yerden destek de bulabilirim
Niye yahu izmir dışında olunca destek bulamaz mısın :):) Boşver işte Bol bol km yapmış olursun:)

ARKDAŞLAR sayın yoneticilerin bu konuya sıçak bakmaları lazım onçe onun fikirlerini alalım (benimki yalakalık) nebileyim konuyu tartısırız oy kullanılır nelde olca kanısında nerde olursa o şehirdeki mt ler konuyla ilgilenir ama birinin site yonetımınden birinin sıcak bakması lazım!

Zaten böyle bi toplantı olması için önce yönetimden sonra emniyetten izin alınmalı da yönetim böyle işlerle pek ugraşacaga benzemiyor ilgi yok baksana :)

izmirde olmaSi bnada uyar hele bornovada olurSa :queen: gerci fark etmez heryere gelirimde izmir bornovada alem yapardik mt olaraktan:D

ya bna her yer uyar :D hem ankaraya iStanbula fln gidince naSil yapcakSAk kalma isini ole yapariz:D hic olmadi kurariz bi cadir buyuk parkin ortaSina:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar