Her yerden HerKese SeLam Olsun Bu da Benim 1000.Msjım olsun..

Aşağı yukarı bir sene oldu artık.. şimdi bakıyorumda 999. msjdayım.Bugüne kadar birçok gezimiz oldu.. Ne Yalovalar Kaldı,ne kıyıköyler ne şarköyler ne istanbullar.. Trakyada bile Şimdiye kadar GEzemediğim yerleri gezdim bu site sayesinde..
Sıcakta Dostlar buldum.Dostluklarım oluyor arkadaşlarım oluyor.. herkese cok teşekkür ediyorum... İnşallah Daha nice 1000 msjları kazasız gürültüsüz patırtısız deviririz hep beraber :) Bilgilerini benden esirgemeyen arkadaşlarada teşekkürler... O kadar msj atmışım siteye.. 1000.msjımda böyle anlamlı bişey olsun dedim... Teşekkürler MT:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha nice binlere diyelimm

Vaay, 1000. mesaj ve daha da önemlisi kurulan dostluklar ha :) Darısı başımıza.

bin dediğin nedir gülün ben ne binler gördüm :p

5bine geliomuşum bende bu arada :p

Motosikleti
ZX12R
vasco kardesim ne is yaporsun, nasi zaman buluorsun merak ettim :wiinkk: :wiinkk:

Aşağı yukarı bir sene oldu artık.. şimdi bakıyorumda 999. msjdayım.Bugüne kadar birçok gezimiz oldu.. Ne Yalovalar Kaldı,ne kıyıköyler ne şarköyler ne istanbullar.. Trakyada bile Şimdiye kadar GEzemediğim yerleri gezdim bu site sayesinde..
Sıcakta Dostlar buldum.Dostluklarım oluyor arkadaşlarım oluyor.. herkese cok teşekkür ediyorum... İnşallah Daha nice 1000 msjları kazasız gürültüsüz patırtısız deviririz hep beraber :) Bilgilerini benden esirgemeyen arkadaşlarada teşekkürler... O kadar msj atmışım siteye.. 1000.msjımda böyle anlamlı bişey olsun dedim... Teşekkürler MT:)

tanışmak dilehiğle kardeşim :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşimin "1000.mesajına 1000.mesajımla cevap vermek de ayrı bir mutluluktur.

Boşa atılmamış her bir mesaj için 1000 kere tebrikler nice dalyalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar