Bu konuyla Cem Yılmazı bile geçeriz...
ben askerden sonra her kıs giyiyorum ankarada kıs cok soguk gecıyor derecelerde hep - var suna dikkat ediyorum bende iç donve pantolon oldugu halde bazen usuyorum bayanlar ıncecık bir corapla üşümüyormu ? romatizma olmuyormu?
rigel belkide sen iç fanilesine aışmıssındır termal ıclık sana degısık gelmıstır
cuku kendı agzınla soyluyosun bunlar cok ıse yarıyodu bısıklet kullanırken dıye
termal ıclıkte faydalıdır lutfen kotulemeyelım:wiinkk:
Yav bu kadar mühim, aydınlatıcı, tecrübenin paylaşıldığı, gençlere yol gösteren bir topik ne çabuk kaybolmuş ortadan:mrgreen:
Burada Gemi Denetlemelerine çıkıyoruz, ve gerçekten limanlar inanılmaz rüzgarlı ve soğuk.ale: Yeminlen, kaç kere içimden geçirdim, bir yün donum olaydı diye:cat:
:queen: iyiki tayfayı denetlemeye çıkmıyorsun![]()
Söölemesi ayıp aslında Tayfayı da denetlediğim için, içimden ''İç Donum Olaydı'' diye geçirdimdiale:
En azından zırh gibi, sağlama alırız kendimizi dediydim içimden:mrgreen: Bu gemici taifesinin her limanda bir takıntısı olur diye duydumdu, bu ıssız limanda kurbanlarından biri olmak istemiyorum:mrgreen:
alala ben yeni duyuyom yaf neymiş bu araştırmak lazım heralde gayet faydalı bişey
İç don + gazete kağıdı.Gazete kağıdını beline 2 kat sarıyorsun pantolona sıkıştırıyorsun onun üstüne faniliya artık 300 le bile gitsen rügar almıyor ama biraz hışırtı yapıyor.:mrgreen: